Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
איזה ערב , אלופים. תוצאה מדהימה,שיש חברים שנהנים איתם זה שווה את כל היציאה לים. הקדשת את הדוח לאיש והאגדה- מאמון.  מצטרף לשאלות של עדי. תודה על השיתוף. 
|
-------------------------------
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אופס סליחה שלומי אבל באמת לא שמתי לב לכותרת  יש לי הרבה כבוד לקבל הקדשה כזו  תודה איש ..מעריך מאד 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של חגיגה אכן יש גומברים בלילות כפי שאתם מראים כאן יופי של דו״ח ויופי של גומברים איפה נתפסו ואיזה ריג אשמח גם אני לדעת,אבל יותר מענין המתכון לסביצ׳ה הזה שנראה טוב. 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איזה יופי של חגיגה הייתה לכם. והים פינק אותכם בגומברים כל הכבוד.  התמונות תענוג, אבל התמונה שתפסה את צומת הלב שלי יותר מכל זה התמונה של הגומברים בצידנית שוכבים אבל מתחת אני רואה את כל הזבל פחיות ונילונים מה שאומר שזבל לא נשאר על החוף מבחינתי יותר חשוב מהתפיסות אז בראבו  ותפנקו אותנו אולי באמת המתכון הסביצה מנגו נשמע מעניין מאוד 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
דייג פתיונות במיטבו. שאפו מקצוענים 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצויין!
מי שמתמיד ויודע מה הוא עושה מביא תוצאות!
פירוט על אופן העבודה, כפי שכבר שאלו, יתקבל בברכה.
ואוסיף שאלה נוספת, הבורי ששימש בתור פתיון, קנוי או שאתם תפסתם? והאם היה קפוא קודם לכן?
|
|
|
|
|
איזה תפיסות יפות כל הכבוד אחלה גומברים  בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
תוצאה מדהימה , מסתבר שנשארו דגים לדייגי החוף  תוכל לפרט קצת על : מרחק משוער מהחוף, הקרקעית - סלעית, חולית. האם זה היה באזור של זרם חוזר/בורות. מבנה הריג ותפירת הפתיון : כבל פלדה ? תלאי מעל או מתחת למשקולת ? האם את פילה הבורי תפרתם עם קרס אחת או יותר ? תודה על השיתוף  קרקע חולית משקולת 120 גרם סחף כבל פלדה 30-40 סמ תלאי מעל המישקולת בין 1 ל2 פיתיונות צריך לראות באור היום איםה נוצרים הברכות ושם ליזרוק מתכון לסביצה יעלה יותר מאוחר
|
|
|
|
|
מצויין!
מי שמתמיד ויודע מה הוא עושה מביא תוצאות!
פירוט על אופן העבודה, כפי שכבר שאלו, יתקבל בברכה.
ואוסיף שאלה נוספת, הבורי ששימש בתור פתיון, קנוי או שאתם תפסתם? והאם היה קפוא קודם לכן?
בורי שניתפס בשבקה על ידי והוקפא
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה על התשובות והשיתוף . מחכים למתכון 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
איזה דוח תענוג לראות שיש תפיסות מרובות בערב אחד. זה נותן הרגשה טובה לכל דייגי החוף שיש עדיין בשביל מה לצאת ולא להתייאש. הים תמיד יכול להפתיע לא להיות ספקנים  .תודה על הדוח.
|
|
|
|
|
מתכון סביצה גומבר על מנגו מרכיבים גומבר טרי שלא הוקפא מנגו בשל 3 שיני שום מלח גס לימון גדול פלפל שחור אני אוהב גרוס אריסה אופן הכנה
מפלטים את הדג חותכים את הפילה לרצועות של חצי סנטימטר מפזרים בצלחת עד שהיא מלאה לוקחים לימון וסוחתים על הדג חשוב שכל החתיכות יקבלו מנה יפה של לימון מפזרים מלח גס על הדג מכניסים למקרר ל חצי שעה עד שעה כל אחד איך שהוא אוהב חותכים דק מילמטר עד 2 מילימטר פרוסות מנגו עליהם מניחים את הדג שהיה במקרר מגרדים את השום על הדג בוזקים מעט שמן זית פלפל שחור ונגיעות של עריסה על כל פרוסת דג אפשר לאכול ישר כך או לשים על צנים בתאבון
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מתכון סביצה גומבר על מנגו מרכיבים גומבר טרי שלא הוקפא מנגו בשל 3 שיני שום מלח גס לימון גדול פלפל שחור אני אוהב גרוס אריסה אופן הכנה
מפלטים את הדג חותכים את הפילה לרצועות של חצי סנטימטר מפזרים בצלחת עד שהיא מלאה לוקחים לימון וסוחתים על הדג חשוב שכל החתיכות יקבלו מנה יפה של לימון מפזרים מלח גס על הדג מכניסים למקרר ל חצי שעה עד שעה כל אחד איך שהוא אוהב חותכים דק מילמטר עד 2 מילימטר פרוסות מנגו עליהם מניחים את הדג שהיה במקרר מגרדים את השום על הדג בוזקים מעט שמן זית פלפל שחור ונגיעות של עריסה על כל פרוסת דג אפשר לאכול ישר כך או לשים על צנים בתאבון
שוב, תודה רבה  
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רוני אחי אני מקסימום יכול לתת מתכון לגולדסטאר בפחית והפעם לא היו בירות של פועלים רומנים  אגב,הידעתם שעל בירה מרטנס פילס לא מצויין היכן היא מיוצרת? 
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|