סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שהטלה מדהימה ,אבל נראה לי לא אמיתי 250מטר
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
250 מטר הטלה אכן מטורף אבל אפשרי השיא עומד על סביביות ה270 או 280 עם אני לא טועה 
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
250 מטר הטלה אכן מטורף אבל אפשרי השיא עומד על סביביות ה270 או 280 עם אני לא טועה  עם הטלה כזו - אתה בתחום שבו דגים בבולוס מסירה...  אבל לגלגל זה סיוט 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
250 מטר הטלה אכן מטורף אבל אפשרי השיא עומד על סביביות ה270 או 280 עם אני לא טועה  עם הטלה כזו - אתה בתחום שבו דגים בבולוס מסירה...  אבל לגלגל זה סיוט  169s;להטיל עם תותח ולגלגל עם חשמלי 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
איפה משיגים את זה??
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה משיגים את זה??
רוצה להזמין?
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
תלוי במחיר
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
250 מטר הטלה אכן מטורף אבל אפשרי השיא עומד על סביביות ה270 או 280 עם אני לא טועה  עם הטלה כזו - אתה בתחום שבו דגים בבולוס מסירה...  אבל לגלגל זה סיוט  בהחלט לגלגל זה סיוט... מי כמוני יודע .. בדיג קרפיונים.. במיוחד בחודשים האלו צריך להכניס את הפתיונות ל250 - 300 מטר מהחוף עם סירה.. וכל פעם לגלגל כשיש דג זה באמת סיוט, חצי שעה בלי הגזמה חח ..
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
250 מטר הטלה אכן מטורף אבל אפשרי השיא עומד על סביביות ה270 או 280 עם אני לא טועה  עם הטלה כזו - אתה בתחום שבו דגים בבולוס מסירה...  אבל לגלגל זה סיוט  בהחלט לגלגל זה סיוט... מי כמוני יודע .. בדיג קרפיונים.. במיוחד בחודשים האלו צריך להכניס את הפתיונות ל250 - 300 מטר מהחוף עם סירה.. וכל פעם לגלגל כשיש דג זה באמת סיוט, חצי שעה בלי הגזמה חח .. מישה תחשוב על זה כמוני, אם יש דג בקצה גם 500 מטר מהחוף הגלגול הוא החוויה אם יש לך פייט בקצה לא? וכן בדייג קרפיונים גם בעונה שזה בחורף נדרש להגיע למרחק גדול 150-180 מטר ובקייץ 250-400 מטר מהחוף. השיא שלי בהטלה מהחוף עם ציוד קרפיונים זה 170 מטר. אולי יום אחד אני אצליח לזרוק 200 לפחות 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תלוי במחיר
אני משכיר את טל - אותם מרחקים, רק בלי הרעש של השחרור אוויר פסססססססס המחיר - שווארמה, רק עם טחינה.
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
250 מטר הטלה אכן מטורף אבל אפשרי השיא עומד על סביביות ה270 או 280 עם אני לא טועה  עם הטלה כזו - אתה בתחום שבו דגים בבולוס מסירה...  אבל לגלגל זה סיוט  בהחלט לגלגל זה סיוט... מי כמוני יודע .. בדיג קרפיונים.. במיוחד בחודשים האלו צריך להכניס את הפתיונות ל250 - 300 מטר מהחוף עם סירה.. וכל פעם לגלגל כשיש דג זה באמת סיוט, חצי שעה בלי הגזמה חח .. מישה אתה מגזים זה לא חצי שעה פעם אחרונה שמדדתי לקח רק 29 דקות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|