תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/8/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7:00 | דמוי דג קטן - פשוט פשוט | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 1.00 - |
10:00 | דמוי דג קטן - אותו אחד | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 1.900 |
הדו"ח:
זה לא סוד שכבר הרבה זמן שהמצב ברידינג מאכזב,נהנים והכל אבל חוזרים הביתה בלי דגים..
מחליטים לשנות ממנהגנו וקובעים יציאה לאקוודוקט (לצערי בהרכב חסר,יוסי חסרת לנו היום מאוד)
בשבילי זאת יציאה אחרונה לתקופה הקרובה מאחר והעוגה כמעט אפויה(אישתי היקרה בסוף תשיעי וצריכה ללדת בכל רגע ועדיין פרגנה לי פס-אשת חייל מי ימצא!!!
מתעורר בשלוש

מגיעים ומקבל אותנו ים נפלא,נמוך ורגוע

בחוץ פוגשים את רוני הנגר שמנדב לנו שתי נקודות חמות ועוד בחור נחמד בשם תומר שמציע לנו להצטרף אליו.נענים להזמנה ויוצאים אל הכחול הגדול.
ואצלי בראש?מינימום כאילו הגענו לאיזה ריף מטורף באוסטרליה

בדרך למעלה מדבר עם תומר על דייג (אלא מה..)ומציין בפניו שעדיין לא יצא לי לתפוס פארידה ראויה.נגיע גם אליה בהמשך.
מגיעים לעומק 25 בערך והרדג מראה חיים שם למטה

מחליט לעבוד עם ג'יג שקניתי די מזמן אבל עדיין לא יצא לו להרטב אצלי(נאמן למסורת-כמה שיותר פשוט וזול יותר טוב)

הורדה שלישית והופ - דין נעול ! לא חולפת חצי שניה וגם אני נעול ! איזה אושר..(דין יעלה דו"ח משלו-יש למה לחכות ולא רוצה לקלקל)
אצלי עולה לו לוקוס אדום לא גדול במיוחד(בשקילה בבית גירד את הקילו מלמטה)מחליט לקחת אותו מאחר ויכול להיות שזה הדג האחרון לזמן הקרוב והבטחתי דגים בבית.
עולים למעלה-ושממה,מדבר,בדיוק כמו בבית

יורד מהר מהר בחזרה מוריד ג'יג ועוד חכה עם מדאי מחוזק בקלמרי והפלא ופלא-נעילה כפולה !!!מה לעשות?לאיזה חכה לגשת קודם?צרות של עשירים..
מחזיק ביד את שתי החכות ומחליט ללכת על המדאי,משהו שם למטה לוקח חוט וטס קדימה!איזה אושר!
מלחמה קצרה ואז..אכזבה במשקל של חמש קילו בערך..מישהו רוצה לנחש?
מפנצ'ר באהבה ונזכר שיש לי עוד חכה על האש

דין ותומר מצטרפים מדברים ומגגגגים מגגגגים ומדברים ולפתע מקבלים שידור חוזר

לא יאומן..הרולר מתעקם ומתקשה להתמודד(בעיה שתתוקן בקרוב כשאזרוק אותו לפח)והחבריק למטה לא מוותר בכלל,מושך ומוציא חוט ואצלי בראש מתנגנת המנטרה-רק לא עוד אבו קקה..רק לא הוא שוב..

ואז,הזקנה התפצלה לשתיים,ומתוכה יצא אור חזק של עבמי"ם

עולה לה מהמעמקים נסיכה מהממת,הראשונה שלי ענקיתתתתת!! ואני מאושר מסתכל ולא מאמין

ממשיכים.עוד נעילה ועוד שחרור ועוד נעילה ועוד שחרור..יום כזה עוד לא חוויתי ..

לסיכום: חזרנו לחוף בהרגשה מעולה עם שיר בלב וצידנית מסריחה מדגים+כמה לוקוסים קטנים שחזרו לגדול.
החיים יפים