תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
9/8/2012 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
2 | בצק מתוסף - בצק עם ליקר בטעם רום | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | מעריך קילו |
הדו"ח:
שלום לכולם זה כבר פעם שנייה שיוצא לי להוציא שפמנון השבוע וזה מבאס ! כל המאמץ וההשקעה של הדייג וההכנה ובסוף יוצאים דגים כאלה מבאסים.ץ
הדו''ח.
קמים בבוקר הפעם במטרה לתפוס ביניות וקרפיניום מכין את הסט קרפיון שלי מקל של לידר 3 מטר חוט 0.40 רולר של ריובי מידה 8.000.
מגיעים לנהר מתמקמים ובערך ב 12 וחצי כבר עם ציוד במים אני מנסה סיליקונים של ברקלי עם ג'יגהד 7 גרם על הסט ג'רג'ור שלי.
כלום ! שום דבר עובר לפלאפלים של סטרייק פרו ודמיקי גם שום כלום מחליף לדמוי בורי מנסה מנסה עוד אכזבה מבין שזה הזמן לעבור לבצק מחליף את הסט כמה קשירות חזקות ויאלה לעבודה זורק מכה ראשונה יוצא לו לבנון קטן שחוזר למים מיידי ממשיך עוד כמה דקות בנתיים אוכל לי בכיף תוך כדאי שאני עם החכה פתאום בום ובזזזזזזזזזזזזז יוצא חוט כאילו רכבת נכנסה לנהר ובלעה את הקרס ממש חזק אני מגלגל מגלגל נותן לו להתעייף משחרר טיפה קלאץ מידי פעם ואני מתפלל לאיזה קרפיון או דג אכיל וטעים אחר ואחרי 3 דקות של מלחמה יוצא לו הדג מהמים שפמנון מאכזב ביותר למקות שהוא גדול אני התאכזבתי שזה שפמנון אבל לא נורא העיקר החוויה של הדייג ובסוף ניחם אותנו זה שאבא של חבר שלי הביא גוש אנגוס טרי היינו רעבים כל כך שלא האמנתי ש 4 אנשים יכולים לפרק 4 קילו של בשר.
מקווה שנהניתם מהדוח שלי נתראה בדו''ח הבא.