סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ממליץ ברגע שהקשר הראשוני של החוט ניילון יפתח תצא פיתה ,וזה מנסיון 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ממליץ ברגע שהקשר הראשוני של החוט ניילון יפתח תצא פיתה ,וזה מנסיון  דקו אתה צרבת את קצה המונו ליצירת 'פיטריה'? זה אמור למנוע את הבריחה של הקשר.
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא זוכר להגיד לך בוודאות , לדעתי חבל לקחת סיכון להסתמך על קשר אחד בחוט הניילון מה גם שהקשר הוא עבה בדיוק כמו כל חיבור לשוק לידר אחר ,אני אגיד לך עוד משהו עד היום לא מצאתי קשר בין חוטים שאין לו חסרונות עד כדי כך שאני שוקל לעבוד בלי שוק , אם כבר מעדיף את קשר blood knot
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישהו יכול לתת לי קישור לקשר שוק לידר עם ניילון וניילון ?
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא זוכר להגיד לך בוודאות , לדעתי חבל לקחת סיכון להסתמך על קשר אחד בחוט הניילון מה גם שהקשר הוא עבה בדיוק כמו כל חיבור לשוק לידר אחר ,אני אגיד לך עוד משהו עד היום לא מצאתי קשר בין חוטים שאין לו חסרונות עד כדי כך שאני שוקל לעבוד בלי שוק , אם כבר מעדיף את קשר blood knot
אני משתמש באולברייט משופר - אולברייט רגיל + הסגירה כמו בקשר שבסרטון כדי לנעול אותו. רק למקלות הג'יג לייט הוא לא עובד טוב כי הוא נתקע בטבעות הקטנות במקל. שם אני משתמש בקשר בלי ההכפלה של החוט. לרוני שמר יש קשר יפה לזה.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
מישה נראה לי דאבל יוני קשר סבבה , בין ניילון לניילון
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני משתמש באולברייט משופר - אולברייט רגיל + הסגירה כמו בקשר שבסרטון כדי לנעול אותו. רק למקלות הג'יג לייט הוא לא עובד טוב כי הוא נתקע בטבעות הקטנות במקל. שם אני משתמש בקשר בלי ההכפלה של החוט. לרוני שמר יש קשר יפה לזה. אולברייט הקשר הכי נפוץ במגרש של הגדולים , אין בעיה עד התלת ספרתי שם הוא נוטה להתפוצץ
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו כן בלייט לא הייתי מרבה בסיבובים אפילו שלוש יספיקו
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה רציני - לדעתך זה לא יחליש את הקשר? מה שאתה מציע יקטין את אורך הקשר אבל לא את הקוטר שלו
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה רציני - לדעתך זה לא יחליש את הקשר? מה שאתה מציע יקטין את אורך הקשר אבל לא את הקוטר שלו תראה ,כמה ליברה החוט על סט לייט אני יוצא מנקודת הנחה עד 30 לברה נגיד ,תעשה ניסוי ותראה שדווקה פה בקשר יהיה לך הרבה יותר חוזק ולא צריך הרבה סיבובים , לגבי הקוטר תוריד את מס הסיבובים ותראה שגם פה יש הבדל לטובה ,בהצלחה
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה רציני - לדעתך זה לא יחליש את הקשר? מה שאתה מציע יקטין את אורך הקשר אבל לא את הקוטר שלו תראה ,כמה ליברה החוט על סט לייט אני יוצא מנקודת הנחה עד 30 לברה נגיד ,תעשה ניסוי ותראה שדווקה פה בקשר יהיה לך הרבה יותר חוזק ולא צריך הרבה סיבובים , לגבי הקוטר תוריד את מס הסיבובים ותראה שגם פה יש הבדל לטובה ,בהצלחה דקו לא הייתי ציני בשאלה שלי. אני בהחלט מתכוון לבדוק את זה. אגב, משהו פה משתמש בקשר אולברייט עם 3 סיבובים במקום ה 10 סיבובים המקובלים?
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הסרטון איל אני משתמש בקשר זהה, רק למדתי לעשות 20 סיבובים הלוך ו20 חזור  אהבתי את החלק השני איך עשה את הקשרים בשביל לעבור את קצה הניילון שצרב...זה חוסך קצת בזמן. קשר זה בכלל ידרוש מישהו מיומן שיעשה לבד או שני אנשים (במקרה שלי, אחרת כאב באצבעות או צורך לקבע את השוק לידר עם משהו)...
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקשר הזה לא עובר ברולר חשמלי של דיוואה. הוא עבה מדי. אני משתמש בקשר של מאמון FG knot קשר איכותי וחזק מאוד
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקשר הזה לא עובר ברולר חשמלי של דיוואה. הוא עבה מדי. אני משתמש בקשר של מאמון FG knot קשר איכותי וחזק מאוד
אלה לא יכול לזרוק שם של קשר בלי לינק 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|