פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   חרוז - מתחת או מעל המשקולת ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חרוז - מתחת או מעל המשקולת ? (נקרא 2043 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מכין ריג עם משקולת ואני עד עכשיו לא השתמשתי בחרוזים או שהייתי שם גם מלמעלה וגם מלמטה, עכשיו רציתי לשאול איך נכון לשים בריג את החרוז ? מתחת למשקולת או מעל ? תודה  תמונה להמחשה: 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 08, 2012, 18:25:57 PM על ידי Misha
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אני מכין ריג עם משקולת ואני עד עכשיו לא השתמשתי בחרוזים או שהייתי שם גם מלמעלה וגם מלמטה, עכשיו רציתי לשאול איך נכון לשים בריג את החרוז ? מתחת למשקולת או מעל ? תודה  לפני הקשר
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מכין ריג עם משקולת ואני עד עכשיו לא השתמשתי בחרוזים או שהייתי שם גם מלמעלה וגם מלמטה, עכשיו רציתי לשאול איך נכון לשים בריג את החרוז ? מתחת למשקולת או מעל ? תודה  לפני הקשר יש 2 קשרים, מעל המשקולת ומתחת, לפני איזה מהם לשים את החרוז? 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני מכין ריג עם משקולת ואני עד עכשיו לא השתמשתי בחרוזים או שהייתי שם גם מלמעלה וגם מלמטה, עכשיו רציתי לשאול איך נכון לשים בריג את החרוז ? מתחת למשקולת או מעל ? תודה  לפני הקשר כמו שאבי ציין, החרוז נועד לחצוץ בין הקשר לעופרת כדי למנוע את קריעתו. בד"כ הקשר נמצא מתחת לעופרת והיא נשארת חופשיה לרוץ על המוביל. במקרה שלך (בתמונה) בחרת לקבע את המשקולת, במצב כזה הייתי מוותר על משקולת מהסוג הזה ובוחר משקולת אחרת שניתנת לקשירה מחלקה העליון, למשל : 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אהלן מישה חרוז לפני הקשר זה אומר החרוז מתחת למשקולת אין צורך מעל 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
במקרה הנ"ל מכיוון שהמשקולת שלך רצה בין שני קשרים אני הייתי שם חרוז (אני אישית למקרה הנ"ל מעדיף מגומי) בשני הצדדים עם מנת שהמכות של המשקולתבקשרים לא תפוצץ שום קשר לא את העליון ולא את התחתון. וגם זה כבר העדפות אישיות במידה ואתה כבר נועל את המשקולת בין שני קשרים אני מעדיף לתת לה לפחות 25 ס"מ בין הקשרים על מנת שתוכל לרוץ בינהם בזריקה , וכמוכן שעדיף חופשייה בכלל שרק הקשר התחתון נועל אותה.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 08, 2012, 18:58:09 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או.קיי הבנתי תודה 
|
|
|
|
max1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נכון, אם המשקולת רצה על הריג שמים שני חרוזים עם עדיפות לגומי או פלסטיק רך, החרוזים יגנו על הקשרים,העליון והתחתון, אם המשקולת נמצאת על המושבים ללא ריג, מספיק חרוז מתחת למשקולת
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
למה באמת חרוז מגומי חרוז מגומי משמש גם כבולם זעזועים ובזמן ההטלה הוא נימעך וכך מונע לחץ גם על הקשר וגם על החוט המוביל מעוד עוזר בהטלות חזקות עם משקולות כבדות
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
חרוז למטה מומלץ גמיש אלסטי
ולמה קשר למעלה ?
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
למה באמת חרוז מגומי חרוז מגומי משמש גם כבולם זעזועים ובזמן ההטלה הוא נימעך וכך מונע לחץ גם על הקשר וגם על החוט המוביל מעוד עוזר בהטלות חזקות עם משקולות כבדות

|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|