תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/8/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
דמוי דג קטן - Zipbaits 60ss | לברק-חלק | 1 | 625 גרם | |
דמוי דג קטן - Zipbaits 60ss | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | קטן חזר לים |
הדו"ח:
מחליט אתמול שמיכיוון שיש לי עבודת לילה קצרה של שדרוג כמה שרתים ברעננה ואני מילא עובד מהבית אני אקפוץ קצת לים אחרי שהסיים את העבודה.
כמובן שהכול חייב ללכת נחאס באותו לילה בשדרוג של השרתים הכול קורס ולא עולה חזרה עד שלבסוף נשברתי נסעתי לאתר ניתקתי חשמל העלתי חשמל והופה הכול חזר לעבוד (מי שגר באזור רעננה ומחובר להוט סורי שלא היה אינטרנט עד 4 בבוקר חחחח.....).
בקיצור מגיע הבייתה זורק את התיק של העבודה מחליף בתיק הדייג ויאלה קופץ לגזרת קיסריה בתקווה לשחק קצת עם הטלויזיות על פלייי בתפירת סביקי , כאשר אני מגיע לחוף אני מגלה ים קצת עובד יחסית מיד מחליט לא חבל לפספס הזדמנות כזאת חייבים ללכת עוד 500 מטר לכיוון גאסר מחוף הקשתות ולנסות לחפש לברקים.
הולך כ15 דקות לנקודה לכייוון גאסר מלביש דמוי Zipbaits 60ss (דמוי ששנה שעברה שחט לברקים) זריקה ראשונה למיים וכבר מרגיש שמשהו ניסה לחמוד את הדמוי החמוד זריקה שנייה כלום זריקה שלישית בום הרולר צועק קצת ואני מתחיל לפמפם את הדג לכיווני אין על הכייף של אולטרה לייט עם לברק והנה יוצא לברק חמוד גודל מחבת מה שנקרא. בבית נשקל 625 גרם יופי תענוג עוד כמה זריקות ננעל גם על לוקוס קטן שהחליט שגם לו בה לנסות את האיכות הקולינריות של הדמוי הסקסי שלי חחח... הלוקס קטן אני מעריך סביביות 200 גרם מה שכן נתפס קשה בזימים מתחיל בעבות השחרור של הלוקס בתקווה להוצי כמה שבזהירות את הקרסים ממנו שאולי כן יצליח לחיות,
לבסוף מצליח לשחרר את הדמוי ממנו מכיוון שהיה מחוץ למיים הרבה זמן ויתרתי על תמונה שלו שלא ימות מכניס למים והבחורציק הצעיר לא מתנהג בטבעיות מיד תופס אותו בשני עם היד חצי דקה של הזרמת מיים בזימים שלו והוא חוזר לחיים מתנער ויחוזר לביתו

סך הכול הייתי כ 40 דקות בים כולה הספיק לי אני עייף עוד אחרי העבודת לילה חוזר הבייתה ניקוי זריז לדג למקרר ולרשום דוח כשהתעורר יהיה לי אורחת צהרים טריה מהים חחחח

תמונה אחת שלי יצאה קצת מוזר לא בדיוק נוח להחזיק גם את הדג ולצלם עם היד השנייה את עצמך

לילה טוב