תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
5/8/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בסביבות 6 | גיג קטן - ג'יג פשוט 14 גרם | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | טיפה יותר מקילו |
בסביבות 6 | גיג קטן - ג'יג פשוט 14גרם | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | לא יודע אבל גדול |
הדו"ח:
אז ככה הרבה זמן לא כתבתי דוח
אבל אתמול קרה אירוע שדורש דוח
בן דוד שלי שאני ואבא שלי הדבקנו גם אותו במחלה וכבר שלושה חודשים יוצא איתנו קבוע לדייג אח בלי יותר מידי תוצאות חוץ מטרחון קטן ושתי בריחות מטורפות
אתמול קמים ב3:30 ויוצאים מהבית אוספים את בן דוד שלי ומתייעצים אחד עם השני לאיפה נלך בסוף מחליטים ללכת לנקודה שעבר הייתה שופעת דגים אחד בחודשים האחרונים מאכזבת אותנו מגיעים למקום ומתחילים להרכיב ציוד ואני בדילמה סרגוסים או ללכת על הגדלים בסוף מחליט סרגוסים משחיל עופרת קליע 5 גרם קושר קרס לתולעים מספר 8 שם תולעת סיליקון של אקוגיר ומתחיל לעבוד וגם הסרגוסים מגיעים ויוצאים כמה חתיחות יפות באותו הזמן אני רואה את אבא שלי ובן דוד שלי מתחילים להצפין אני מחליט להישאר עם הסרגוסים בערך בסביבות שש וחצי ניפסקו הסרגוסים ואני מחליף נקודה פתאום אבא שלי צועק לי מרחוק בוא לפה אני מתקרב אליהם ואבא שלי אומר לי תסתקל על הגדר אני רואה גומבר יפה תלוי על הגדר שואל מי תפס בן דוד שלי מרים את היד אומר לו מזל טוב (דג ראשון בגודל נורמלי) ושואל אותו היה עוד משהו והם אומרים לי שלאבא שלי נפלה מהיד ברקודה של קילו פלוס לפני כמה דקות שואל על איזה דמוים הם תפסו שניהם על הג'יגם הכי פשוטים שיש שעם כל ארסנל הדמויים שיש לי זה דמוי שתפס לי הכי הרבה דגים והכי גדולים