תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/8/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
00:00 | דמוי דג קטן - מזליקי ורוד | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1++ |
הדו"ח:
שלום לכל חברי הפורום המכובדים!
הסופש מסתמן כסופש של התחלות חדשות, רולר חדש.. מקל חדש..חודש ללא ים..ממש נולדתי מחדש!
לאחר לבטים רבים החלטתי לנסות את מזלי בסט ספינינג לגי'ג לייט!
רולר shimano saragosa 3Kf+מקל snach 120GR של טרבוקו.. תענוג צרוף!! אני חייב לומר.
השוכב עשה לי קצת כאבים במפרק כף היד אולי אני פשוט לא עובד נכון מהקיאק.
פותחים את הבוקר באיזור הרידינג.. מטיילים בין נקודות עם האש בעיניים! היום אני מוציא אינטיאס!!!!!!
מברזל לברזל מתחמושת לתחמושת ^_^ מנסים את מזלנו אך לשווא. הקפצה פה הקפצה שם ולא יצא הגזר!
מגיע לריף העמוק של תל ברוך.. וכל הדרך מדקלם את התורה של שי יצחק http://www.israelkayakfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=19451.0*תזכורת קצרה*
מוריד את המזליקי! הורוד שלי.. הג'יג נוגע בקרקע רכה.. אני מרגיש את זה עשבים...משיכה ארוכה ואני מרגיש שאני מושך את כל הדשא איתי.. גלגול איטי ושוב משיכה ארוכה!!!! באיטיות כאילו הזמן עצר מלכת.
וכאשר אני מתכונן לשלב השלישי ומתחיל במשיכה מהירה+גלגול מהיר!בגלגול הראשון נעילה! @madviking
הדג בדרך למעלה.. כמה נגיחות כלפי מטה.. הסרגוסה מזמרת!!!!!המקל בקיפוף מדהים! ואו איזה ניצול מדהים של הציוד החדש!!!! לאחר שנרגע עולה הדג מעלה מעלה אל גן עדן! כאשר הגיע לאויר הצח הבחנתי לב בזקנה.. לא סתם שמתי לב שיש לו שקי ביצים ענקיים! לאחר התיעצות ולמרות גודלו הוחלט לשחרר למים למען הדורות הבאים.
משחרר והוא צף! שיט מה עשיתי!!! עושה סיבוב ואוסף אותו מנסה לראות האם יש בלוטות נפוחות או משהו שאפשר לעשות אך כלום רק סרטן עננק בפיו.
ומחליט כי בזבוז יהיה להשאיר אותו כך לבדו. לקחתי את החוק לידיים =) והדג לתיק!
מצחיק שיש לי אולי קופסא של 6 קילו JIGGים ולבסוף אני חוזר למזליקי!!! אין עליו תודה לשי יצחק! כנראה שהשתילים ששתלת החלו לנבוט ולהניב פירות תודה רבה!!!!!
תודה לכל צוות הפירטים יוסי קובי! אין עליכם!!!!! מלכים

קצת תמונות לשטוף את העיניים
הסט להיום

תמונות של דג