תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
2/8/2012 | ירדן - דרום לכנרת | מים מתוקים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
גיג בינוני - ספינרים של חמש זהב עם חרוז אדום | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 9 | 4.30 |
הדו"ח:
טוב אז ככה כבר שבועות שאני חופר לאחי הגדול שאני מתת אבל מתת ללכת לנסות לדוג בירדן הגועש האח הסכים ואמר יאלה נלך לנסות את מזלנו ערב לפני מתארגנים על ציוד מתאים ביקור אצל דני מכוכב הים שם אחי הגדול חידש אותי במקל חדש של okuma פתחתי על זה שירשור לא חשוב.
בלילה מתארגנים מכינים סנדוויצ'ים מציידים את הצידנית בשתייה ומטעמים ליום המחר והולכים לישון קמנו ב רבע לחמש קפה טוב עוגיות של סבתא ויאלה נסענו נסיעה חלקה של שעה וחצי הגענו לפארק הירדן ב שבע ורבע מחפשין נקודה מתמקמים ויאלה מתחילים אח שלי קצת לימד אותי איך עובדים בנהר עם זרם משחררים חוט נותנים לדמוי או ספינר קצת ללכת עם הזרם סוגרים שפולה ומגלגלים לאט לאט.
אחרי דקה או שתיים של עבודה בוםםםם קיבלתי מכה על המקל שלי אני ישר ככה התחלתי לגלגל אליי עבודה קצת קשה ויצא לו מהמים חפף חמוד 300 גרם לערך מיד חוזר למים אחרי כמה דקות נוספות של עבודה בום לשני המקלות לי ולאחי אבל הפעם הרגשנו שזה לא עוד סרדין קטן אלה וואחד דגג מגלגלים מגלגלים וכל אחד יוצאת בינית של איזה 300-400 גרם ולסל שלנו בהמשך היום אותם תקיפות אותם דגים מהמים שגמרו אחלה בצלחת כמובן שאת הקטנים שיחררנו לסיכום היה ממש ממש כיף נהניתי מאוד וזהו מקווה שיצא לי דו''ח טוב נתראה בדוח הבא שלי בעזרת השם....