אין ספק שלכתוב אתה יודע אליהו וגם לדוג ציינת סט חשמלי אחד של ואדים , איזה רולר יש לו ? ניתן לעשות איתו ג'יג בלי להקרע ? אתם עם ציוד ידני ? איזה ציוד ? בהצלחה בהמשך העונה גם באיזור חיוג 08
קיבלתי אז דיווח מוואדים ומאוד שמחתי שסוף סוף יש לו סיפתח עם הפלמידה המכובדת-הצילה אותו ברגע אחרון
אבל רק עכשיו אני שומע שנידאל עשה סיפתח גם הוא...מאוד שמח בשבילו..פגשתי אותו פעם אחת באותה סירה וממש התרשמתי ממנו לטובה ומבסוט שהוא המשיך בלי להתיאש עד שעשה את הסיפתח.
לגבי הדג כמו פרידה זה היה ארוס...שינן הניבים...
לגבי זה שמישהו מנוסה מוציא דג שמישהו לא מנוסה תופס, זה חשוב ותלוי בתנאים באותם רגעים... דעתי בעניין זה שהייתי מאוד משתדל לתת באיזשהו שלב את הרולר חזרה לדיג החדש כאשר הדג מתעיף ועבר יחסית השלב הראשון והמסוכן...זה כדי שאותו דיג חדש ירגיש בכל זאת משהו ויעבור חלק מהחוויה בעצמו...
שוב מברוק לכולם...
תודה סאמח!
אתה צודק אבל כשמדובר בטונית אז אין אצלה שלב ראשוני ומסוכן, זאתי אצלה הכל מסוכן, שניה לפני שהגנץ' נוגע בה היא יכולה לתת ספרינט של החיים.
אלא אם כן מדובר בואדים
תיקון קטן נחמיאס,
לרוב כשהיא מגיעה אל הסירה פעם ראשונה- הטונית פותחת מבערים... אחרי 2-4 ספרינטים קשים היא מגיעה מותשת... עם הנסיון לומדים מתי היא מגיעה מותשת ואיך להחזיק אותה כדי שלא תטוס שוב...
כל הכבוד נחמיאס אחלה דוח וחוויה מהסרטים. הכנסת את החברים שלך בבום לדייג עכשיו נראה אותם יוצאים מזה חחח. תמשיכו להנות רואים בתמונות את האושר עליהם. המון הצלחה בהמשך
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
במסגרת ההתמכרות.. אתם רואים נרשמתי לפורום מתי יוצאים..?..?..100X
להרשם זה צעד ראשון.... אחרי התגובה העשירית הפורום כנראה יזרום לך בורידים... בין יציאה ליציאה להסנפה בכחול העמוק- אתה מוזמן להסניף מהארומה שיש לנו כאן... וברצינות- אתה מוזמן להציץ בפרט בפורום הדיג מסירה, כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&board=2.0 וכמובן בכל פורום מקצועי אחר שיש לנו כאן, לקרוא וגם לשאול... ובין לבין יש גם את אגף מצב הרוח- פורום "על החוף" בניצוחו של שייקה החבר של החבר שלך... המשך גלישה מהנה...