פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סיבוב קצר בחרטא-לנד |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סיבוב קצר בחרטא-לנד (נקרא 4033 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שוקי אתה מגיע בחמישי? 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אייל שלום שאלה קטנה ,החוט הראשי שלך לגומברים זה 0.33 נילון או בד ?
אם זה נילון, אתה לא מפחד שיקרע בזריקה משקולת של 170 גרם ?
אם זה החוט שראיתי אז אני יכול להגיד שרמת הפחד יורדת ביותר מחצי חוט חזק מאוד ונראה גם עמיד מאוד
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל חכה ליום חמישי יש ירח מלא  ,יש לי תחושה טובה  קאזה יקירי מה שמדאיג אותי זה האצות. זוועה כזו מזמן לא ראיתי.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סקוויד מה אתה לא יודע שהדגים רואים את תחרויות השחייה באולימפיאדה בימים אלה? עד שלא יגמרו תחרויות השחייה אין דייג  לא נורא פעם הבאה יהיה טוב יותר זה בטוח
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סקווידי, מסתבר שהאצות מוציאות ממך את המיטב- דוח יפיפה ומהנה כמו ספר טוב... מסקנה: נשלח אותך לדוג כשיש הרבה אצות בים...  עם או בלי כוונה, יש צד אינפורמטיבי בדוח- איפה יש אצות, לטובת מי שחשב ללכת לדוג באזור..... אז טוב שלא נשארת לצפות בטלוויזיה.... 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
מזל שיש אולימפיאדה , אחרת הייתי מתפתה להצטרף.  תודה על הדוח והעדכונים מהחוף. 
|
|
|
|
|
|
סקוויד תודה רבה נמשיך בפרטי
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
סקוויד אתה לא לבד לפחות יש טלויזיות  ... הייתי מציע לך לזרוק טלויזיה חיה, אפילו לקרוב... הן לא טובות בלעוף, ורגע הנחיתה במים לא עוזר לנושא  מה יש להפסיד? זה לא שיש דגים 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סקוויד אתה לא לבד לפחות יש טלויזיות  ... הייתי מציע לך לזרוק טלויזיה חיה, אפילו לקרוב... הן לא טובות בלעוף, ורגע הנחיתה במים לא עוזר לנושא  מה יש להפסיד? זה לא שיש דגים  אתה מצליח לתפוס אותן בלילה? ניסיתי לתפוס איזה סרגוס קטן, או אולי מרמיר אבל זה לא נסתייע. בשביל להוריד דגים חיים ניתן להשתמש בריג רכבל אולם הוא לא מתאים לדגיגים אלא לדגים מעל 150 - 200 גר', כך שהטלוויזיות לא יצליחו להזיז אותו.
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
 |
|
|
סקוויד אתה לא לבד לפחות יש טלויזיות  ... הייתי מציע לך לזרוק טלויזיה חיה, אפילו לקרוב... הן לא טובות בלעוף, ורגע הנחיתה במים לא עוזר לנושא  מה יש להפסיד? זה לא שיש דגים  אתה מצליח לתפוס אותן בלילה? ניסיתי לתפוס איזה סרגוס קטן, או אולי מרמיר אבל זה לא נסתייע. בשביל להוריד דגים חיים ניתן להשתמש בריג רכבל אולם הוא לא מתאים לדגיגים אלא לדגים מעל 150 - 200 גר', כך שהטלוויזיות לא יצליחו להזיז אותו. א. לא ניסיתי לתפוס אותן בלילה עם חכת ז'רז'ור, אם סורקים בור עם משקולת קטנה 20 גרם... קרס קטנה- 10-12... יתפס משהו... אתמול נתפס "מוסר" מיניאטורי, צולם והוחזר... אם לא נתפס כלום אז המקום ריק מדגים וכדאי לעבור נקודה לבור אחר ב. לגבי הטלה של טלויזיה חיה... מסתבר שיש להן שרידות טובה אם תופרים מהפה. אני מטיל אותן למרחק יחסית קרוב, 50 -60 מטר.. אולי פחות אולי יותר, הכוונה היא לפגוע בתוך בור, זרם חוזר או בראש הזרם החוזר, הכל תלוי במיקום... ברגע שנתפסת שקית או רשת מוציא את הריג החוצה, הטלויזיה חוזרת בחיים... התחלתי עם הדיג על חי הזה לא מזמן התפירה היא דרך הפה לעבר הראש או החלק התחתון, הראש קשיח יותר עדין לא תפסתי ככה כלום, זה יבוא! חבר תפס בדיוק ככה לברק יפיוף מעל קילו... 200 מטר מחוף רחצה.... בהצלחה לכולם
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
סקוויד אתה לא לבד לפחות יש טלויזיות  ... הייתי מציע לך לזרוק טלויזיה חיה, אפילו לקרוב... הן לא טובות בלעוף, ורגע הנחיתה במים לא עוזר לנושא  מה יש להפסיד? זה לא שיש דגים  אתה מצליח לתפוס אותן בלילה? ניסיתי לתפוס איזה סרגוס קטן, או אולי מרמיר אבל זה לא נסתייע. בשביל להוריד דגים חיים ניתן להשתמש בריג רכבל אולם הוא לא מתאים לדגיגים אלא לדגים מעל 150 - 200 גר', כך שהטלוויזיות לא יצליחו להזיז אותו. א. לא ניסיתי לתפוס אותן בלילה עם חכת ז'רז'ור, אם סורקים בור עם משקולת קטנה 20 גרם... קרס קטנה- 10-12... יתפס משהו... אתמול נתפס "מוסר" מיניאטורי, צולם והוחזר... אם לא נתפס כלום אז המקום ריק מדגים וכדאי לעבור נקודה לבור אחר ב. לגבי הטלה של טלויזיה חיה... מסתבר שיש להן שרידות טובה אם תופרים מהפה. אני מטיל אותן למרחק יחסית קרוב, 50 -60 מטר.. אולי פחות אולי יותר, הכוונה היא לפגוע בתוך בור, זרם חוזר או בראש הזרם החוזר, הכל תלוי במיקום... ברגע שנתפסת שקית או רשת מוציא את הריג החוצה, הטלויזיה חוזרת בחיים... התחלתי עם הדיג על חי הזה לא מזמן התפירה היא דרך הפה לעבר הראש או החלק התחתון, הראש קשיח יותר עדין לא תפסתי ככה כלום, זה יבוא! חבר תפס בדיוק ככה לברק יפיוף מעל קילו... 200 מטר מחוף רחצה.... בהצלחה לכולם כבר שמעתי מחברים על טרחונים שנתפסים בין המתרחצים... אז כלום כבר לא יפתיע אותי.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טלווזיות נתפסות בלילה ובדרך כלל הגדולים יותר הן נתפרות טוב דווקא אני תופר אותם בראש בין העיניים ומחזיקים מעמד לא רע בכלל.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|