|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי מה דעתכם להקדיש טבלת שיאים של דגים שנידוגו על ידי חברי הפורום? יהיה מענין לטיפולכם פורל הים 
|
|
-------------------------------
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
רעיון טוב לדעתי, היכל התהילה או משהו כזה, שם יתרכזו שיאי הפורום זה עוד נתון שמאוד עוזר גם במידע על הדגים 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 לי יש כבר שיא אחד בפורום אני חושב
|
|
|
|
|
|
|
דווקא אני חושב שזה לא דבר טוב למה זה מועיל בתור דייג יש ערך אישי לשיאים לא ערך כללי הכוונה שאותי מעניין מה השיא שלי ולא מה חבריי התמזל מזלי והוצאתי לברק של 3.9 קילו אז מה זה אומר עליי בתור דייג שאני יותר טוב או יותר מקצועי זה רק אומר שאני יוצא בחורף בזמן שרוב הדייגים עמוק במיטה מפחדים לצאת בחורף אני יוצא בתדירות מטורפת לים זה ברור שיש לי סיכוי יותר גדול מבן אדם שיוצא פעם בשבוע וכו אני מקווה שהבנתם את הכוונה עם אנחנו רוצים לקדם את הפורום זה יותר חשוב המקצועיות והחבריות מאשר שיא זה או אחר זו דעתי האישית -אני מכבד כל דעה אחרת הלל
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
דווקא אני חושב שזה לא דבר טוב למה זה מועיל בתור דייג יש ערך אישי לשיאים לא ערך כללי הכוונה שאותי מעניין מה השיא שלי ולא מה חבריי התמזל מזלי והוצאתי לברק של 3.9 קילו אז מה זה אומר עליי בתור דייג שאני יותר טוב או יותר מקצועי זה רק אומר שאני יוצא בחורף בזמן שרוב הדייגים עמוק במיטה מפחדים לצאת בחורף אני יוצא בתדירות מטורפת לים זה ברור שיש לי סיכוי יותר גדול מבן אדם שיוצא פעם בשבוע וכו אני מקווה שהבנתם את הכוונה עם אנחנו רוצים לקדם את הפורום זה יותר חשוב המקצועיות והחבריות מאשר שיא זה או אחר זו דעתי האישית -אני מכבד כל דעה אחרת הלל למה לא מעניין אותך מה השיאים של החברים שלך? אני בטוח שאת כולם זה מעניין. ואגב אתה יכול לצאת גם 80 פעם בשבוע לים בלי ניסיון קשה מאוד להוציא דגים גדולים, בין אם זה לדעת מתי לצאת לאן ובאיזה טכניקה להשתמש איזה עומק מה המרחק מהחוף ועוד הרבה נתונים, ובנוסף לדעת להוציא את הדג לאחר התפיסה שזה עוד דבר קריטי שקשור לניסיון ויידע. אני מאוד ישמח אם היה פה דבר כזה זה מאוד מעניין ומוסיף לדעתי
|
|
|
|
|
|
|
איתמר לא הבנת אותי  אני אומר שלי אישית יותר מעניין את השיטה ,הריג ,ואיפה הוא נתפס בפה .באיזה עומק , על מה הוא נתפס ,מה יש לו בבטן , מאשר לראות אנשים שרצים להצטלם עם דג ולשקול את הדג ומודדים אותו ועושים איתו פוזות כאלה ואחרות עם יש שתי דייגים מקצועיים שהולכים לדוג הראשון הולך 4 פעמים בשבוע והשני הולך פעם אחד אתה מסכים איתי שמי שיוצא יותר יש לו סיכוי יוטר טוב?? איתמר אני מכבד את הדעה שלך אבל ככה אני רואה את הדברים הלל
|
|
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
דווקא אני חושב שזה לא דבר טוב למה זה מועיל בתור דייג יש ערך אישי לשיאים לא ערך כללי הכוונה שאותי מעניין מה השיא שלי ולא מה חבריי התמזל מזלי והוצאתי לברק של 3.9 קילו אז מה זה אומר עליי בתור דייג שאני יותר טוב או יותר מקצועי זה רק אומר שאני יוצא בחורף בזמן שרוב הדייגים עמוק במיטה מפחדים לצאת בחורף אני יוצא בתדירות מטורפת לים זה ברור שיש לי סיכוי יותר גדול מבן אדם שיוצא פעם בשבוע וכו אני מקווה שהבנתם את הכוונה עם אנחנו רוצים לקדם את הפורום זה יותר חשוב המקצועיות והחבריות מאשר שיא זה או אחר זו דעתי האישית -אני מכבד כל דעה אחרת הלל היי הכוונה שלי היא לידע את גודל הדג אשר נתפס כך כל אחד יוכל לעשות השואות פורל הים
|
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
דווקא אני חושב שזה לא דבר טוב למה זה מועיל בתור דייג יש ערך אישי לשיאים לא ערך כללי הכוונה שאותי מעניין מה השיא שלי ולא מה חבריי התמזל מזלי והוצאתי לברק של 3.9 קילו אז מה זה אומר עליי בתור דייג שאני יותר טוב או יותר מקצועי זה רק אומר שאני יוצא בחורף בזמן שרוב הדייגים עמוק במיטה מפחדים לצאת בחורף אני יוצא בתדירות מטורפת לים זה ברור שיש לי סיכוי יותר גדול מבן אדם שיוצא פעם בשבוע וכו אני מקווה שהבנתם את הכוונה עם אנחנו רוצים לקדם את הפורום זה יותר חשוב המקצועיות והחבריות מאשר שיא זה או אחר זו דעתי האישית -אני מכבד כל דעה אחרת הלל היי הכוונה שלי היא לידע את גודל הדג אשר נתפס כך כל אחד יוכל לעשות השואות פורל הים היה פעם דיון על זה צריך לחפש איפה והיה הרבה תשובות גם של המנהלים כאן 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גמני בדעה של הלל ..הגודל בכלל לא קובע וגם אז זה יהפוך למין תחרות בין החברים למי יותר גדול
בכלל להגיע למצב כזה של תחרות בין החברים על עניין זה ..נראה לי בעייתי ביותר
ובכלל אם לדבר על תחרות בין החברים אז מעדיף אותה בתחרות כמה כל חבר עוזר וכמה כל חבר
תורם מהידע שלו לטובת כלל חברי הפורום ..ידע שנצבר במשך השנים
אישית נגד הרעיון ..דעתי האישית כמובן ולא משקפת שאר המנהלים שלהם דעה משלהם
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
גמני בדעה של הלל ..הגודל בכלל לא קובע וגם אז זה יהפוך למין תחרות בין החברים למי יותר גדול
בכלל להגיע למצב כזה של תחרות בין החברים על עניין זה ..נראה לי בעייתי ביותר
ובכלל אם לדבר על תחרות בין החברים אז מעדיף אותה בתחרות כמה כל חבר עוזר וכמה כל חבר
תורם מהידע שלו לטובת כלל חברי הפורום ..ידע שנצבר במשך השנים
אישית נגד הרעיון ..דעתי האישית כמובן ולא משקפת שאר המנהלים שלהם דעה משלהם
וגם אני אישית בדעה של הלל והמועלם מספר אחת
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חברים מכבד כל מילה שלכם, אבל אין שום עניין של תחרות זה פשוט עוד אופציה לשיתוף והעברת מידע. על הדגים הגדולים יש לנו הרבה יותר מה ללמוד, אני לא רואה את זה כתחרות אלא כשיתוף נוסף 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261