תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/7/2012 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:30-9"30 | ניקל קטן - | אמנון הירדן (מושט לובד) | ||
- | אמנון מצוי (עדדי) |
הדו"ח:
שלום חברים,
לפני בערך שבוע קובע אם אחי לסיבוב בכינרת.יום שבת בשעה 4:20 יוצאים כבר לדרך לחוף הקבוע.
בשעה 5:30 אנחנו כבר במים.ישר יוצאים יחסית עמוק לחפש ביניות.מנסים את כל הארסנל שלנו, דמויים,ניקלים,ציקדות...כלום.בשעה 6:30 מתחיל להתחמם אבל יש עננות ולכן הקרנות של השמש לא נוגעים במים.פה ושם מושט נחמד אבל לא כמו פעם שעברה כל זריקה דג.מנסים בתוך השיחים,מתרחקים,ג'יג,ספינרים,ציקדות,כסוף,זהב...בקיצור רק מושט פה ושם.

מוצאים כמה נקודות ומפציצים ופתאום מת...כלום, עוברים הלאה עד שגדי מקבל כיפוף נחמד ומכניס מושט בסביבות 300ג.

גדי מנסה את מזל שלו עם דמוי ואני מחבר ג'יג 15ג אורך 10ס"מ...רציתי לנסות.

מנסים ללא תגובה, אחרי 20 דקות אני משחרר את הג'יג ליפול למעטה (עומק כ-20מ 15מ) ואני מרגיש שלא מגיע לקרקע...תופס את החוט...אין כלום.

והפתעה! בעומק 15מ עם ג'יג 10ס"מ יוצא מושט חוצפן! (יש תמונה)
התחיל רוח צפון מזרחית חזקה בזמן שהיינו בעומק,למרות שהורדנו עוגן (צור מכיר את העוגן המשוכלל שלי) מרימים את הראש ובלי לשים לב אנחנו במרחק של לפחות 2 ק"מ מהחוף (רואים בתמונה).טוב, חותרים לכיוון החוף, מגעים חצי מתים.
סה"כ היה כיף שזה הכי חשוב!
זה כבר שבוע שני ברציפות שלא היה דייג טוב ובשני המקרים היה עננות בבוקר.חוזרים לחוף ומופתעים לראות כמויות של מושטים גדולים במים גובה 30ס"מ, כנראה לא היה מספיק חם והמושטים לרוב נשארו קרוב לחוף.
כמובן כל הדגים קטנים שוחררו.נאלצנו להתפשר על כמה קצת גבולים בשביל הטקס הרגיל של "פיש אנד צ'יפס" בשבת.
שבוע טוב חברים!
כמה תמונות: