תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/7/2012 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
ערב טוב דייגים יקרים,
נסעתי לדוג באוטבוס, אני מגיע למקום חם אבל מתחיל להתקדם למקום הדיג, אני מגיע למקום שאני בדרך כלל לא דג בו כי הוא יבש אבל הלכתי ימינה ושמתי לב שיש שם הרבה פעילות של מושטים יש שם זרם ושם הם נמצאים אני בא מרכיב ספינר בא זורק בום מושט, שם בסל בא זורק בווםםם מושט אני מרים אותו ליבשה שמח והוא חוזר למים עם הדמויי שלי פלאפל של סטרייק פרו!!, ממשיך לדוג עוד מושט בורח על ספינר שאני מרים מהאויר אותו מהחוט( לא היה רשת הרמה) הוא ניתפס לא טוב עם המשולשת של הספינר וחוזר למים, ממשיך שם עוד פאלפל בוםםם מושט מחליף לפלאל אחר בווםםםםםם עוד מושט ככה מחליף לניקל, בוםםםםםםםםם עוד 2 מושטים ופייטים מזה כיפים פשוט תענוג של מלחמה( הניקל ניתקע על העץ משכתי משכתי פתאום בוםםםם הוא עף עליי ופוגע לי באוזן( יש לי מזל שזה הברזל פגע בי ולא המשולשת( היה לי המון מזל אם זה היה המשולשת כנראה הייתי במיון בהוצאות הקרסים או משהו זה היה מאוד קרוב לפגוע בעיין יש לי מזל), פייטים תענוג מחליף לפלאל קטן בא זורק משיכת חוט בא מוציא, קיצור ככה 6 מושטים ואז נוסע הביתה, היה מאוד מהנה להוציא את המושטים מלחמות כיפיות לוקחים חוט נותנים נגיחות מאוד מהנה כול האנשים שדגו שם החליטו לבוא לדוג לידי חחחח מה לעשות מקום טוב מצאתי
6 מושטים במשקל קולל של 2.2 קילו