|
זה מדהים אני תמיד חשבתי שדיג זה 70% מזל 10% ציוד ועוד 20% של מקצוענות אצלך הכול 100%  כל דוח שלך זה תענוג של שיתוף במיוחד למי שקרא בין השורות ובחן את הירח לפני 
|
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין מאמון על השללל המכובד ללהקה אחת בלבד  השחורה הדוסית, היא נתנה בטח תענוג שלך פייט לעומת האינטיאסים . נקווה שירגע מעט הדריפט ליום שלישי
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צוות של מנצחים  תמנות שעושות חשק לעוד ועוד דוחות שלך תותחים
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
עשית לך מנהג קבוע, כל יום ראשון ... עכשיו אתה מחויב, מחכה ליום ראשון הבא מברוק
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
איזה חגיגה כל הכבוד מאמון
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אךךךךךךך ימאמון איזה דוח מי שלא קרא בין השורות שיקרא שוב ויראה כמה מקצועיות יש לבן אדם הזה. גם עם הקודן שלך יהיה בן 40 זו לא הסיבה למציאת הלהקות אתה פיש פיינדר בעצמך. סחתיין על התוצאה שמח בשבילך אני אישית לא יצאתי בשישי והצטערתי על זה אבל מספיק לי לראות את הדוח שלך ולהנות כאילו יצאתי . המון הצלחה בהמשך מאמון אחלה דוח אחלה תוצאה  תודה דודו אומנם פספסת שישי אבל עוד שישי בדרך והים יהיה יפה וכרגיל כל סופ"ש מחכה לדוחות שלך ..נותנים עידוד לכלל החברים כאן 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
בים קשה הנסיון מדבר- ונראה שהנסיון דיבר...  כרגיל מאמון, דו"ח מעולה עם כל מה שאפשר- חוויות ותובנות לפרטי פרטים... נושא הלפיד של איך להגיש דו"ח מהנה ומרתק וכמובן אינפורמטיבי..  בנעילה המרובעת היה ג'יג מסוים ששימש כמה מהחברים- או ג'יגים שונים שכולם עבדו?! תודה רפי כל אחד היה עם ג'יג אחר ומשקל אחר ..אפילו הצבעים היו שונים ולא רק הסוגים לפי הלהקה ואיך תקפה גם אם מישהו היה עם מלפפון ירוק במקום ג'יג היה ננעל אף הוא כך זה אינטיאס...דג " חמאר " שאם מחליט לרדוף זה מסתיים בנעילה ..לא וותרן בכלל !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
עשית לך מנהג קבוע, כל יום ראשון ... עכשיו אתה מחויב, מחכה ליום ראשון הבא מברוק
מומי ..הפעם ננסה להקדים 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1 אין כמוך אלוף האינטיסים icon_pray;הנסיון מדבר בעד עצמו .לקרוא את הים .לדעת את התנהגות הדגים .להכיר את מקום הימצאם ,והכי חשוב לדעת להוציא אותם .דייג שמחובר לים עם הלב והנשמה החיוך שלך בתמונה אומר הכל על כל יציאה ועם דוח כזה מי צריך סירטונים חוויתי איתכם את החוויה תודה מאמון.מאחל לך שבירת העונה כמו בכל עונה.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דו״ח יפייפה כהרגלך בקודש איזה מקצוענות אין אפס אצלכם איזה כיף זה. מאמון יש לי הצעה ל startup אפשר לשבט אותך ואז להשכיר ביוקר לכל מי שרוצה לצאת לים לדייג עם סירה.  מה דעתך ? נראה לי יהיה ביקוש רציני. מצפה כבר לדו״ח הבא שלך
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק לך מאמון ולכל החבורה...
למרות שמספר הדגים זה לא הכי הרבה שהיה עד עכשיו אבל הדוח קיבל יופי מיוחד גם בגלל הארבע נעילות בו זמנית וגם בגלל הפירוט בדוח ובמיוחד לגבי מצב הים...
שאלה, הקרס שנפתחה אצל אחמד זה בגלל שדג אחד עשה קונטרה לשני וכך נהיה לחץ גדול על הקרסים? דבר שגם קלאץ פתוח יחסית לא היה פותר את הביעה...
האם האנטיאסים נכנסו יותר לעומק בהשוואה לימים קודמים?
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אני שמח שלמרות התנאים הקשים היה לכם הרבה אקשן  שוב דוח מפורט כהרגליך מאמון.נהנתי לקרוא. הרבה הצלחה היום עם נימר והחברים. בקרוב גם אצתרף לחגיגה. גיא
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
לא סתם קוראים לך "הנצרתי מס' 1" אתה באמת מס' 1 במקצוענות ובשיתוף.
|
|
|
|
|
איזה תענוג של דייג אחלה נעילות אחלה דוח
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|