אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 28/7/2012 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מגוון | בצק רגיל - תותח | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 3 | כולם ביחד:4.800 ק"ג |
הדו"ח:אוקיי היום אני לא אדבר על הים כי כלום לא הוצאתי.עכשיו לעניין:חוזר מהדייג בים מזמין שתי חברים אחד טוב אחד לא מגיעים יוצאים לגן שעשועים בראוול ולנברג מגיעים לירקון מוציאים מקום עומדיים ומתחילים לדוג שם את הבוס מניח הולך לטפל במקל השני ודגגגגגגגגגגגגגג בזזזז עם הבוס חבר שלי מיד ניגש מנסה להוציא קשה בא לעזור לו ביחד מוציאים אותו מרוב ההתרגשות של גודל כזה ענק ישר מחזירים אחר כך ממשיכים וממשיכיםחבר שלי זורק לפינה פעמיים היה לו דג ולא הספקנו להגיע אחר כך אני זורק לשם ומוציא דג של 33 ס"מ 800 גרם מצלמים (שתי התמונות הראשונות)משחריים את הקרס ומחזיר למים אחר כך אני מוציא צב ים שבטעות יצא אכל לי את הבצק ורואים שיש לו עוד קרס שובב זה אחר רוצים ללכת ואני זורק זריקה אחרונה שהיא שיא השיאים זורק בא להניח את המקל בזזזזזזזזזזזזזזז ישר מנסה להרים איזה כבד מרים בסופו של דבר יוצא שפמנון 46 ס"מ 2 וחצי קילו כבד לאאלה מצלמים ומשחררים (שתי תמונות אחרונות) קיצור כל הדגים שהוצאתי היום שברתי שיא השפמנון הענק נתן לי שיא שיהיה קשה לשבור אני השיאים שלי זה בים וגם במים מתוקים מחשב כאילו הם אותו הדבר נהנתי מאוד היום מקווה שתהנו כמוני
|
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 כל הכבוד העיקר שהנהנתם הדגים הם רק בונוס. על מה השפמנונים נתפסו פתיון בשרי או בצק'? מכיוון שזה בירקון אני מניח שהדגים שוחררו?
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
הדגים שוחררו מרוב סירחון אטומי עוצר אף נתפסו על בצק
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
הדגים נותנים מלחמה כיף לדוג אותם רק בשביל הפייט רק עצה קטנה ממני לא להריח שאתה מוציא את הדג
|
|
|
|
|
כל הכבוד אברום אחלה דייג היה לך כל הכבוד
אני בטוח שדוח ראשון ולא אחרון
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
לא דג ראשון שלי הוצאתי כל חיי הדייג שלילמעלה מ300 דגים זה הרבה אני לא בטוח אפילו יותר מ400 אבל אני לא בטוח ותודה
|
|
|
|
|
לא דג ראשון שלי הוצאתי כל חיי הדייג שלילמעלה מ300 דגים זה הרבה אני לא בטוח אפילו יותר מ400 אבל אני לא בטוח ותודה
אני יועד שזה לא דג ראשון שלך רשמתי דוח ראשון ולא אחרון כיאלו זה הדוח הראשון שלך פה באתר אבל גם לא אחרון כי יהיו עוד דוחות של דגים שתתפוס
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני רוצה לשבור את השיא שהיום שברתי יהיה קשה מאוד
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אברום כל הכבוד ,אחלה דייג  ודוח נחמד ,ותמונות  אתה עוד תשבור את השיא שלך אני בטוח 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני עם החולצה הלבנה מי שעם הצהוב זה חבר שלי לא כל כך טוב דייג מתחיל אני הדייג הכי טוב בבית ספר עכשיו שברתי את השיא של חבר שלי שלא בא בורי 40 ס"מ הוא הוציא תודה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני עם החולצה הלבנה מי שעם הצהוב זה חבר שלי לא כל כך טוב דייג מתחיל אני הדייג הכי טוב בבית ספר עכשיו שברתי את השיא של חבר שלי שלא בא בורי 40 ס"מ הוא הוציא תודה
אתה חמוד אתה 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני הדייג הכי טוב בבית ספר
רק אל תשכח שסדר העדיפויות הוא קודם כל בית ספר ואחרי זה דיג. מניסיון.
|
|
|
|
|
איזה חמוד אתה אברום  בן כמה אתה ?
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני בן 11 אני דג כבר 4 שנים מכור לזה שאי אפשר להסביר
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני בן 11 אני דג כבר 4 שנים מכור לזה שאי אפשר להסביר
אברום היקר. אם אלו התוצאות שאתה משיג כעת , אתה בהחלט צפוי לגדולות !  תענוג חבר. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|