פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הודעה לסער זאבי |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הודעה לסער זאבי (נקרא 3045 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב אני אומר סער איזה יציאה לירדן אני ואתה ככה במים הקרים תצנן לך את העצבים לא?  או שתעצבן אותו יותר אם הוא לא יתפוס כלום   אני לא רוצה להיות לידו שזה יקרה איתמר כשאתה ליידו תן לו כאפה בשמי.... אני אחזיר לך בהזדמנות 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש  כיף לראות אותך פעיל 
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. כל פעם אתה מפתיע אותי מחדש  כיף לראות אותך פעיל  \ אכן הגיע הזמן 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב רק עכשיו נפל לך האסימון סער?!  כאן אין לפלפים ולא מקללים- ישר עוברים למכות....  חבר יקר שלי, כמו שכתבת - ביני לבינך זה הדדי, תמיד תהיה עבורי חבר שאפשר ללכת איתו באש ובמים... אגב אל תשכח- הפורום שלנו הוא גם חבר שלך ותמיד תישארו חברים... הרי מכאן בעצם הכרנו והתחברנו....  לא חשבתי שלא תהיה כאן- ולא חשבתי שהתכוונת לכל דבר שכתבת, אך גם לא חשבתי שמגיעה לך חופשה של מעל 4 ימים....  העיקר שציננת את הטורבו.... 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב סער ידידי צעד נכון משום כי אתה אחד הכותבים הטובים, שנתן המון להצלחת אתר זה, טוב שובך מעזיבתך. מכול מקום אני תומך כמעט בכול תגובה מתגובותך בעבר, בהווה, וכמובן בעתיד לבוא. ידידי לא חשוב מה אומרים ,אתה תמשיך להיות כמו שאני מכיר אותך והמאמין שלך לכול אורך הדרך. סער ידידי גם אני וגם אתה רואים ראש בראש את מילת הקסם שקיפות מלאה,הפרוש הפשוט בשפת העם, הכול על השולחן פתוח,והתנאי הוא תרבות לשון ואוצר מלים נקי מניבולי פה. ולך רפי ידידי היקר,אין זה סוד שיש ביננו חילוקי דעות בנושא שקיפות מלאה ,ומאחר ואתה המנהיג מחובתי לישר קו איתך ולקחת את הדברים כמו שהם . המשך גלישה נעימה לגולשי האתר. הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב סער ידידי צעד נכון משום כי אתה אחד הכותבים הטובים, שנתן המון להצלחת אתר זה, טוב שובך מעזיבתך. מכול מקום אני תומך כמעט בכול תגובה מתגובותך בעבר, בהווה, וכמובן בעתיד לבוא. ידידי לא חשוב מה אומרים ,אתה תמשיך להיות כמו שאני מכיר אותך והמאמין שלך לכול אורך הדרך. סער ידידי גם אני וגם אתה רואים ראש בראש את מילת הקסם שקיפות מלאה,הפרוש הפשוט בשפת העם, הכול על השולחן פתוח,והתנאי הוא תרבות לשון ואוצר מלים נקי מניבולי פה. ולך רפי ידידי היקר,אין זה סוד שיש ביננו חילוקי דעות בנושא שקיפות מלאה ,ומאחר ואתה המנהיג מחובתי לישר קו איתך ולקחת את הדברים כמו שהם . המשך גלישה נעימה לגולשי האתר. הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס יוסי א. יש פה שקיפות מלאה בפורום ומבחינתנו היא לא מילת קסם אלא כלל בסיסי בהתנהלות. חשבתי שזה ברור. ב. יתכן ויש בינך לבין רפי חילוקי דעות אולם עליך ליישר קו עם מדיניות הפורום בלי קשר לרפי ולתפקידו באתר. זה אתר חברים ויש בו כללי התנהגות והתנהלות מפורשים וברורים. אם יש משהו שההנהלה לא חשבה עליו עד הסוף כי היא היתה סבורה שהוא ברור מאליו - היא תתקן ותבהיר. ג. המצב לא כזה נורא פה כמו שאתה מציג אותו כשמחובתך ליישר קו עם המנהיג... משפט כזה אולי מתאים לדיקטטורה לא לנו. פה נמצא רק מי שרוצה ליהיות, והחובה היחידה היא לשמור על כללי התנהגות נאותים כפי שהתוותה אותם ההנהלה. שתיהיה שבת שלום
|
|
|
|
|
|
|
אייל כדי להבהיר מצב נתון במילים------ ישור קו !!!! -------------- כדי להבין איך נוצרות מחלוקות זאת הדוגמה במילים ישור קו!
מחשבתו של אייל כי המילים מתאימות למנהיג ודיקטטורה! מצב לא קרוב למציאות!!! מחשבתו של יוסי בפרוש ישור הידורים! דהינו ישור קו!
הטעות החמורה של הקורא מצד האחר של המיקלדת לנסות לקרוא את הלך מחשבתו של הכותב מצב שהוא בילתי אפשרי ולא ניתן לפיצוח.
אייל איש יקר אתה אחד מהבודדים שאני מחזיק ממנו המגיב במחשבה תחילה, כך זה צריך להיות ותיקוותי שכך ישאר.
סקווידי אנחנו בני אנוש שנולדנו לאויר העולם,וכל אחד והלך מחשבתו ותרבותו, אילו נוצרנו כאמוטציות או לחלופין רובוטים תגובתך היתה מתאימה וחיובית.
אייל האמן לי ידידי היקר אין לך עסק בחלול מוח שנולד בתוך תוף טם טם!! שתהיה לך שבת שלווה איש יקר.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אייל כדי להבהיר מצב נתון במילים------ ישור קו !!!! -------------- כדי להבין איך נוצרות מחלוקות זאת הדוגמה במילים ישור קו!
מחשבתו של אייל כי המילים מתאימות למנהיג ודיקטטורה! מצב לא קרוב למציאות!!! מחשבתו של יוסי בפרוש ישור הידורים! דהינו ישור קו!
הטעות החמורה של הקורא מצד האחר של המיקלדת לנסות לקרוא את הלך מחשבתו של הכותב מצב שהוא בילתי אפשרי ולא ניתן לפיצוח.
אייל איש יקר אתה אחד מהבודדים שאני מחזיק ממנו המגיב במחשבה תחילה, כך זה צריך להיות ותיקוותי שכך ישאר.
סקווידי אנחנו בני אנוש שנולדנו לאויר העולם,וכל אחד והלך מחשבתו ותרבותו, אילו נוצרנו כאמוטציות או לחלופין רובוטים תגובתך היתה מתאימה וחיובית.
אייל האמן לי ידידי היקר אין לך עסק בחלול מוח שנולד בתוך תוף טם טם!! שתהיה לך שבת שלווה איש יקר.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
מחשבתו של אייל כי המילים מתאימות למנהיג ודיקטטורה! מצב לא קרוב למציאות!!! מחשבתו של יוסי בפרוש ישור הידורים! דהינו ישור קו! אני הבנתי משהו אחר, אני שמח שהבהרת את כוונתך  הטעות החמורה של הקורא מצד האחר של המיקלדת לנסות לקרוא את הלך מחשבתו של הכותב מצב שהוא בילתי אפשרי ולא ניתן לפיצוח.
כשאתה חושב על משהו אחד ומתנסח באופן שהחברים מבינים דבר אחר.... צא ולמד שאולי היית צריך להתנסח אחרת. לדוגמא: אם בבית דין בסין תשטח את טענותיך בעיברית.... לא משנה כמה צדק יש בדבריך עדיין יורידו את ראשך. אגב, אני שמח שאתה מעריך אותי ואת כתיבתי ומעריך עוד יותר את דאגתך הכנה שמא מצב זה ישתנה. כולי הבטחה שאשקוד ואשתדל לשמר את המצב הקיים. אייל האמן לי ידידי היקר אין לך עסק בחלול מוח שנולד בתוך תוף טם טם!! ברור שאין זה המקרה הנדון, ואיני מבין מאין הגעת להלך מחשבה זה. אני בטח לא אמרתי או רמזתי לכך. אני מאחל לך שבת מהנה ושקטה, ולרגל יום הולדתך מאחל לך שתזכה להרבה מתנות, הרבה נשיקות מהנכדות והרבה שלווה ושקט.
|
|
|
|
|
|
|
אייל תמיד אמרתי שיש אנשים שהם יחידי סגולה ואתה לדידי אחד מהבודדים שאני מכיר שכזה, אתה האיש הנכון המביט בגובה העניים ללא הבדל, הפשטות שבכה היא סוד קיסמך,להבדיל מאחרים.
שבת שלום איש יקר
יוסי סרגוס
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל תמיד אמרתי שיש אנשים שהם יחידי סגולה ואתה לדידי אחד מהבודדים שאני מכיר שכזה, אתה האיש הנכון המביט בגובה העניים ללא הבדל, הפשטות שבכה היא סוד קיסמך,להבדיל מאחרים.
שבת שלום איש יקר
יוסי סרגוס
שבת שקטה ושלווה לכולנו
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב סער ידידי צעד נכון משום כי אתה אחד הכותבים הטובים, שנתן המון להצלחת אתר זה, טוב שובך מעזיבתך. ולך רפי ידידי היקר,אין זה סוד שיש ביננו חילוקי דעות בנושא שקיפות מלאה ,ומאחר ואתה המנהיג מחובתי לישר קו איתך ולקחת את הדברים כמו שהם . 1. סער לא עזב ולא התכוון לעזוב. רצה חופשה ולמקרא דבריו מאוד מבין ומצדיק אותו- רק קיצרתי לו אותה....  2. יש בינינו יוסי חילוקי דעות בכמה ענינים, ואין חובה ליישר איתי קו- זה לא עניין אישי. יישור הקו מתבקש רק עם מדיניות הנהלת הפורום לגבי גבולות המלל שיועלה כאן, הגבולות הוצבו לא לטובת גחמה של מישהו (למשל בדיג אני מקלל - אך מלל זה לא יועלה כאן)- אלא לטובת כלל החברים.... שבת מהנה ורגועה...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|