פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הודעה לסער זאבי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הודעה לסער זאבי (נקרא 3050 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סער יקירי, אני שמח להודיעך כי מפכ"ל המשטרה החליט שהסתיימה תקופת הדימוס והמנוחה....  בהיותך אחד מעמודי התווך של הפורום, ובהיותך מי שהאכפתיות לשגשוג הפורום זורמת בדמו, אינך יכול גם לדבר שטויות "בעידנא דריתחא" - וגם להעלם לי מהעיניים.... איש לא שוכח את מה שעשית ומה שנתת לאורך כל הדרך.... בשם המפכ"ל והממ"ז והממ"ר- אתה מתבקש לחזור לאלתר אל בין השורות (הראשונות כמובן...), עם חיוך על השפתיים....  עוד היום, אחרת.... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סער יקירי, אני שמח להודיעך כי מפכ"ל המשטרה החליט שהסתיימה תקופת הדימוס והמנוחה....  בהיותך אחד מעמודי התווך של הפורום, ובהיותך מי שהאכפתיות לשגשוג הפורום זורמת בדמו, אינך יכול גם לדבר שטויות "בעידנא דריתחא" - וגם להעלם לי מהעיניים.... איש לא שוכח את מה שעשית ומה שנתת לאורך כל הדרך.... בשם המפכ"ל והממ"ז והממ"ר- אתה מתבקש לחזור לאלתר אל בין השורות (הראשונות כמובן...), עם חיוך על השפתיים....  עוד היום, אחרת....  בכל מקרה, כשאני תופס אותך..... אני 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
סער יקירי, אני שמח להודיעך כי מפכ"ל המשטרה החליט שהסתיימה תקופת הדימוס והמנוחה....  בהיותך אחד מעמודי התווך של הפורום, ובהיותך מי שהאכפתיות לשגשוג הפורום זורמת בדמו, אינך יכול גם לדבר שטויות "בעידנא דריתחא" - וגם להעלם לי מהעיניים.... איש לא שוכח את מה שעשית ומה שנתת לאורך כל הדרך.... בשם המפכ"ל והממ"ז והממ"ר- אתה מתבקש לחזור לאלתר אל בין השורות (הראשונות כמובן...), עם חיוך על השפתיים....  עוד היום, אחרת....  בכל מקרה, כשאני תופס אותך..... אני  הפעלת כח סביר?! 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
צודק רפי נתפוס אותו ביחד גם מומי 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
סער יקירי, אני שמח להודיעך כי מפכ"ל המשטרה החליט שהסתיימה תקופת הדימוס והמנוחה....  בהיותך אחד מעמודי התווך של הפורום, ובהיותך מי שהאכפתיות לשגשוג הפורום זורמת בדמו, אינך יכול גם לדבר שטויות "בעידנא דריתחא" - וגם להעלם לי מהעיניים.... איש לא שוכח את מה שעשית ומה שנתת לאורך כל הדרך.... בשם המפכ"ל והממ"ז והממ"ר- אתה מתבקש לחזור לאלתר אל בין השורות (הראשונות כמובן...), עם חיוך על השפתיים....  עוד היום, אחרת....  בכל מקרה, כשאני תופס אותך..... אני  הפעלת כח סביר?!  אני במקומכם הייתי ניזהר עם  (אתם גרים קרוב)  וברצינות סער בלי שטויות שאני לא  חבל יש לך פנים יפות 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
סער ידידי זה לא אני זה הם 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב אני אומר סער איזה יציאה לירדן אני ואתה ככה במים הקרים תצנן לך את העצבים לא? 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב אני אומר סער איזה יציאה לירדן אני ואתה ככה במים הקרים תצנן לך את העצבים לא?  או שתעצבן אותו יותר אם הוא לא יתפוס כלום 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
נראה אולי שבוע הבא נגיע לירדן
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
רפי אתה מעמיד אותי במצב לא נעים : צד אחד אסור לקלל כי בא לי לענות לכל האיומים של החברים ב  . צד שני אני מבטיח לכל המאיימים סיבוב איתי בזירה במועדון האיגרוף תאילנדי בו אני מאמן רק כדי שיחשבו לפני האיום. ועכשיו לגבי כל ההתנהלות האחרונה אז נכון נפגעתי אבל גם פגעתי לקחתי לעצמי מספר ימי צינון וכך עדיף מאשר לדבר מעצבים ולירות לכל כיוון. רפי את הייתי ותמיד תשאר חבר שלי וזה העיקר היה הדבר ששיגע אותי שפורום גורם לי לריב עם חבר. אני פה הייתי ואהיה גם בימים האחרונים אמנם לא כתבתי כלום כי באמת העדפתי לחכות קצת אחרת הייתי כותב דברים שלא היו צריכים להכתב על גבי הפורום . סופ״ש נעים לכולם ותדעו שלא שווה ההרגשה שנגרמת ממריבה עם חבר טוב אני אומר סער איזה יציאה לירדן אני ואתה ככה במים הקרים תצנן לך את העצבים לא?  או שתעצבן אותו יותר אם הוא לא יתפוס כלום   אני לא רוצה להיות לידו שזה יקרה
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
לא מובן לי סער אמרתה אוכל תאילנדי  
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2012, 07:30:53 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
נראה אולי שבוע הבא נגיע לירדן
אם תחליט על יציאה לירדן אני מבקש ואשמח להצטרף אליך בתקווה שאני יצליח להשתחרר מהעבודה.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2