תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/7/2012 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10:00 | גיג בינוני - סי רוק 200 | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 8.2 |
הדו"ח:
לגבי החושפני זה אני בתחתונים של סרטים מצויירים לא להתלהב יותר מידי

עונת הגיג בתחילת דרכה וגם אנחנו שהעונה מתקרבת לא מפספסים לרגע את ההזדמנות הזאת של הנעילה בגיג.
החוויה בגיג היא שונה בהרבה מדייג על חי ואין ספק שזה הכיף הגדול בים.
יום שישי מגיע זה היום הקבוע שאני וארז יוצאים אממה לים יש תוכניות משלו והמפה לא מבשרת טוב.
מחליטים לדחות את היציאה לשבת בידיעה שחי לא נראה לנו שנעשה כי הים מבוטרבר והזרמים חזקים.
מתייעצים עם חברים איפה כדאי ללכת ומנסים בכל זאת ליתר ביטחון להביא כמה דגים שיהיה גם לחי הפעם לאינטיאסים.
זו הפעם הראשונה שלנו שלא הצלחנו לגרד דגיגון לחי.
בלי הרבה התמהמהות מחליטים להתמקד בגיג ויוצאים לאחת התקלות שאנחנו מכירים שהוכיחו את עצמם בעבר.
בתקלה רואים את סידס והחברה עובדים במרץ שאצלהם יש כבר שניים בתא .
מספיק שידעתי שהם כבר נעלו זה העלה את המצב רוח ויאללה לעבודה .
מתחילים לעשות דריפטים הלוך חזור ככה איזה שעה אין הרבה מה לעשות הים לא הכי נוח וכדאי להתמקד על מקומות גדולים יותר מאשר תקלות קטנות כדי לנצל עבודה נטו יותר מאשר לתקן כל רגע.
באחד הדריפטים ארז הוריד מאדאי למטה ונכנס לקבינה לא עוברת דקה ויש קיפול קטן ונראה שאין נעילה.
ארז רץ למקל מחזיק ביד ואומר הוא אוכל שוב .
אני ממשיך להקפיץ גיג ובאיזה רגע של הסחת דעת ומבט על המקל של ארז עצרתי לשנייה וכאן קיבלתי פצצה למקל.
המקל מתכופף יציאות חוט בהתחלה ואני יודע שזה אינטיאס ראשון לעונה .
ארז העלה ספיקולציות אולי טונה כי החוט רץ קדימה וזה הטעה אבל אחרי כמה דקות במלוא הדרו אינטיאס ראשון לעונת הגיג.
כמו ילד קטן קיפצתי יציאה ראשונה העונה לגיג וישר נעילה מה צריך יותר מזה .
ממשיכים לנסות והרוח מתחזקת וקשה להישאר מחליטים להתקפל עם ביקור חפוז בכמה תקלות בדרך חזרה.
באחת התקלות ארז מוריד תקלה קטנה ממש אין חיים בפיש פיינדר ואיך שארז מקפיץ פעם ראשונה הוא מקבל פצצה ושיחרור תקיפה אופינית ללבן לא קטן.
ממשיכים עוד כמה דריפטים על המקום ללא תוצאה ומבטיחים שנחזור לראות מה איתו.
חוזרים למרינה מרוצים בתקווה שהעונה אכן תהיה טובה .
אז המון הצלחה לכולם העונה