shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור איזה יופי של דו״ח תמונות נהדרות ,במיוחד הראשונות של הנסיכה שלך, איזה כיף לה ולך יציאות דייג משותפות. אלה זכרונות שהולכים עם הבן אדם עד יומו האחרון, אני כל הזמן נזכר ביציאות הראשונות עם אבא שלי לדייג באכזיב, כל הזמן שאני בדייג באזור ההוא של אכזיב צפים ועולים הזכרונות וזה כיף. עד היום עוד יוצא עם אבא שלי לדוג לפעמים ,רק שהיום אני זה שלוקח אותו לדוג 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אחלה דוח ואחלה תמונות
החוויה מתעצמת כשיש איתך מישו קרוב
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
צור אח שלי תמיד כיף לקרוא את הדוחות שלך. אבל שאתה עם הילדים מרגישים כמה אתה נהנה הרבה יותר. אלופים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים יקרים תודה רבה לכם על הפירגון מחמם את הלב  אכן היה יום מיוחד וחוויה אחרת
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מכיר את ההרגשה לדוג עם הילדים תענוג תענוג תענוג 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היה ממש בוקר של כיף. יש לך ילדה מקסימה!
שיהיה שבוע טוב לכולנו ושיגיע כבר שישי שבת מהר לצאת שוב!
הכן היה יום מיוחד תודה על המילים החמות על הילדה פעם הבאה מקווה שיהיו יותר אקשן עם הדגים
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
היה ממש בוקר של כיף. יש לך ילדה מקסימה!
שיהיה שבוע טוב לכולנו ושיגיע כבר שישי שבת מהר לצאת שוב!
הכן היה יום מיוחד תודה על המילים החמות על הילדה פעם הבאה מקווה שיהיו יותר אקשן עם הדגים צור חוויה מהסרטים יופי של דוח ובעם הבאה שאתה רוצה לתפוס דגים כדאי שתלך בלי הנסיכה כך הדגים ימשכו לניקל ולא אליה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של בוקר צור ויופי של דו"ח... אשריך שזכית לנסיכה כזו- שאוהבת לצאת עם אבא לדיג... איזה כייפ לכם שכייפ לכם ביחד....  אגב פספסת בטיימינג, התמונה העליונה- של הנסיכה עם חכה, נראה שהייתה זוכה במקום הראשון בתחרות התמונה המנצחת...  עם יציאה כזו ונסיכה כזו, מספר הדגים פחות חשוב... אני מאמין שגם אלון נהנה למרות מיעוט הדגים... ושאלה: יש לך מושג למה הפעם היו כל כך מעט?! האם לדעתך זה בגלל השמש?!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של בוקר צור ויופי של דו"ח... אשריך שזכית לנסיכה כזו- שאוהבת לצאת עם אבא לדיג... איזה כייפ לכם שכייפ לכם ביחד....  אגב פספסת בטיימינג, התמונה העליונה- של הנסיכה עם חכה, נראה שהייתה זוכה במקום הראשון בתחרות התמונה המנצחת...  עם יציאה כזו ונסיכה כזו, מספר הדגים פחות חשוב... אני מאמין שגם אלון נהנה למרות מיעוט הדגים... ושאלה: יש לך מושג למה הפעם היו כל כך מעט?! האם לדעתך זה בגלל השמש?! תודה על המחמאות לילדה ושאלה: יש לך מושג למה הפעם היו כל כך מעט?! האם לדעתך זה בגלל השמש?! לדעתי השילוב של עננות בבוקר + מים מבורברים עם נטייה לגלים קטנים לקראת הצהרים +המולת מתרחצים ו אופנועי ים הביאו למעות הדגים
|
|
עריכה אחרונה: יולי 22, 2012, 06:32:36 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אחלה דו"ח נראה שממש נהניתם הילדה נראית לי ממש מוכרת יש סיכוי שאני מכיר אותה? 
|
|
|
|
|
צור יש לציין את המהלך הנכון והחכם ברגע שהופיעו צמד הדייגים וללא שום התחשבות נידחפו פנימה כשאין מקום ליותר משניים שלושה דייגים. טוב שארזתם את הציוד והחלפתם מקום משום כי לעולם אי אפשר לצפות את השתלשלות העיניינים,מה גם שהיתה הילדה ואין צורך להוסיף איזה נזק היה נגרם לה,צעד חכם. צור יותר ויותר צעירים מתמכרים לספורט הדייג ולעניות דעתי אתה מודל לחיקוי איך צריך לנהוג במצבים לא סימפטים . לזאת אני קורה אבירות במחשבה תחילה.כל הכבוד ידידי !!!! נושא דייג המושטים מתגמד לצעדך הנכון,כך היה צריך לנהוג ולא אחרת,נושא פחיתות הכבוד או לחלופין מי הגיע ראשון אינו משמעותי ומתנפץ לרסיסים ושוב כבוד לצעד הנכון!!!!
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|