עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה רבה גבר! אישית התאהבתי עכשיו בשיטה של דייג על חי! ואני יכול להזדהות איתך  יופי של דוח , מרגישים את החווייה פורצת מהכתיבה. תמונות יפות, תוכל לשפר את אופן הצגתם בגוף הדוח ע"פ המדריך להעלאת תמונות - לחץ כאן
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הלברק הטעים... 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
תודה עדי וסאמח הצפר! ניסיתי בהתחלה להעלות זה אמר שיש שגיאה אז כבר העלתי מ siz
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יפה מאד וגם נדיר לתפוס לברקים בפתיונות בדרך כלל אלה הגומברים שתוקפים על חי כנראה החברה היו רעבים. יופי של תפיסות ודו"ח בהצלחה בהמשך ושבוע טוב
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמדומני דורון- דו"ח ראשון שלך באתר... ללא ספק כניסה מרשימה ליומן הדוחות...  דו"ח מהנה ומענין מכל היבטיו, מפורט כמו שצריך.... והלברק הגדול- מכובד בהחלט... מסוקרן לשמוע דעתך: מנסיונך, הלברק יעדיף בורי או טלויזיה או שאין הבדל?!
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה חברים! לפי ניסיונו של בן דודי וסיפורי דיג הלברקים שלו הוא תופס אותם על בורי חי, בורים של 15-20 ס"מ (כמה שיותר קטנים יותר טוב)
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דוח יפה מאוד דורון, בהחלט רואים שהחברה יודעים את העבודה וכמובן התוצאה בהתאם  ברשותך כמה שאלות , איפה תפסתם את הבורי הקטן ? איך ? (רשת\בוס) דגתם במזח הגדול של רידינג או על הקיר של הנמל (ממול לרידינג)למטה בחולות או מתחת הגשר ממש ? תודה ושוב אחלה דוח 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
דורון איפה ברידינג במזח ליד הסלעים מול הגשר לתל ברוך הכחול?
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה!!
|
|
עריכה אחרונה: יולי 01, 2014, 01:15:58 AM על ידי DoronBiton
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דוח יפה מאוד ברכות עם כניסתך לפורום  אני מתקשה להעריך את הדג הזה בשני קילו ולפי התמונות אם בכלל קילו . נא דייק בבקשה במשקלים , סתם לזרוק משקלים לא מכובד ! תהנה ושיהיה לך בהצלחה רבה !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה! בגלל שצילמתי את הלברק רחוק מהגוף הוא נראה יותר קטן..
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
דוח יפה מאוד ברכות עם כניסתך לפורום  אני מתקשה להעריך את הדג הזה בשני קילו ולפי התמונות אם בכלל קילו . נא דייק בבקשה במשקלים , סתם לזרוק משקלים לא מכובד ! תהנה ושיהיה לך בהצלחה רבה ! יש מצב הוא התכוון לשני הלברקים ביחד בתמונה בדלי הלברק השני עם הבורי בפה נראה גם גדול יותר אבל קשה להעריך לפי תמונה.
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים התכוונתי לשניהם בערך 2 קילו.
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|