פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חגיגה ים תיכונית בצות אשר 3=בולוס מלכות +גי'ג לייט |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: חגיגה ים תיכונית בצות אשר 3=בולוס מלכות +גי'ג לייט (נקרא 4907 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 19/8/2011 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גבה גלי | 40 - 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:  ע וד יציאה שבועית של צוות אשר 3
יום חמישי שעת אחהצ מוקדמת, בצוות הפעם , נמצאים הגרעין הקשה: שלומי אבוקדו- המוח,מאור סלוצקי -המג'גג לייט בע'מ,מניקו24- מלך החנזירים ורוני שמר אימת המלכות....
רוני פדידה נעדר הפעם עקב חופשה בצרפת... לא רע ליהנות בצרפת על יאכטה מפוארת לאכול חלזונות ולשתות יין משובח ,אבל שחזר ושמע מה היה אצלנו בסירה באותו היום... אכל את הלב... מזג אוויר הצפוי , כרגיל, לא לטובתנו.. רוח מערבית-דרום מערבית חזקה צפוייה אך אנו כבר לא מאמינים לאתרי התחזית , החרמנות לדיג חופרת כל השבוע ומחליטים לצאת ,קובעים בקישון בשעה 1500 שעה מוקדמת מהרגיל ,אני מבטל שעור אחרון לסופש בטכניון,מאור חוזר מהערכת נזק , וכולנו בתקווה לתפוס את אור היום בג'יג לייט .
מנסים לזרוק רשת שבקה בקישון לדגים חיים אך יש תקלה ברשת הגדולה-היא לא נסגרת כראוי, ברשת הקטנה מאור מוציא 2 בורים קטנים גודל אצבע(שהתברר לאחר מכן כיעילים מאוד) שמוכנסים ל-LIVE WELL, מחליטים להניע ולצאת בדרכנו לתקלות של ג'יג לייט. ים עובד יפה ,סוול של מטר + רוח לא נעימה שמצליחה להעלות שפריצים ל beneteau בדרכנו לתקלה הראשונה . מחומשים במיטב הציוד ,מקלות סופר לייט של MAJOR CRAFT - ,ALEXANDER ,OFFBLOW THI RUBBER,מכונות קלות שוכבות של - EVEROLL- VJ6,ו-AVET וג'גים של BASSDAY ו PLINE 60-120 גרם
מתחילים לעבוד וכרגיל בהתחלה מוציאים 2 אבו-נפחיותת שנפחו את נשמתם. מבינים שלמטה האבו נחסות מככבות , אז מתקנים לנקודה סמוכה 200 מטר ליד . כמה דקות עבודה ומאור ומני ננעלים על 2 לוקוסים נאים-אחד יהודי, ואחד אירדי יפה,שלומי לא נשאר חייב וננעל על מלכה יפה,אני רוצה גם ...ו .. ננעל!! הדג לוקח חוט,נותן הוק סט, הדג אצלי! הדג ממשיך לרוץ... ופתאום רפיון... - הקשר בין השוקלידר לג'יג קורס לצערי והדג עם הגי'ג היקר משתחרר לחופשי..לא נורא דברים כאלו קורים גם למקצוענים ממני- החכמה היא ללמוד מהטעויות..
מתקנים שוב ואני ושלומי ננעלים בחצי גובה עומק המים-לשנינו השוק לידר חתוך בחצי מטר מעל הגיג-ככל הנראה פלמודים עברו בסביבה.. עוד 2 ג'גים נתרמו לצדקה...
מחפשים אותם באזור ובוםםםםם-מאור ומניקו24 נעוליםם-ריצת חוט מטורפת ,אצל מאור המקל מרכין ראשו בזווית וכמעט נוגע בקו המים, מאור בירכתיים על המדף האחורי, עובד על הדג ותחושתנו שיש אנטיאס בקצה החוט,מני גם נעול בחרטום הסירה עובד על דג נוסף שרץ אף הוא בטרוףף ( מני עבד עם סט כבד יותר )אני ואבוקדו מרימים את ציודנו ואחד תופס רשת והשני גאנצ'. לאחר 10-8 דק של עבודה מאור מוציא ..טונית במשקל 5 קג, ומני טונית של 6 קג יפה! תענוג צרוף לעבוד על טוניות בלייט-הדג חזק ולוקח חוט חזק.
השעה כבר 2000 והשקיעה בעיצומה .. מניקו מכין בגטים עם נקניק עגבנייה חומוס ופלפל חריף ואנחנו מפליגים לעמק המלכות!!
קצת הזנחנו את בולוס המלכות באטרף הלייט אך מוכנים לתת להם בראש ומצויידים ב גמברי קריסטל קפוא הפעם. מגיעים לנקודות שלנו ומתחילים לעבוד,,אך יש זרם מטורף למטה בעומק 40 מטר +רוח חזקה +סוול=תנאי דגים קשים אני מוציא חדד של חצי קג ואזז מתחילה חגיגה ... בזו אחר זו עולות מלכות יפיפיות של בין 1-3 קג לסירה בשלל גוונים וצבעים וורודות עם הנקודות הסגולות-באלאדי בסלנג שלנו. צהובות פה חרדל אוחח איך אני אוהב אותן... גם מפוספסת אחת עלתה – לא גדולה אך יפה שלומי מוציא גם לוקוס לבן(אבייאד) תועה שעבר באזור של 1.8 קג כל אחד נח בתורו כשעה חוץ מאנוכי שבאטרף על המלכות –שותה 2 פחיות של XL וממשיך לשלוף אותן –עבודה לא קלה אך כיפית.
הבוקר עולה ומחליטים להוריד תרחון ירוק חי של 400 גרם לאנטיאס, וחרעאן של 300 גרם שנתפסו במהלך הלילה הרוח מתחלפת ומתחזקת הים רוגש והתנאים לא טובים ,לא אוכל על החי. מקנחים בגיג לייט של בוקר נפלא מאור כהרגלו מוציא עוד לוקוס של 1.5 וארוס של קג מני מלך החנזירים מוציא 2 נצרנים במשקל של 1+3 קג וזהו... השעה כבר 8 בבוקר אני נכנס לישון כמו תינוק בבטן הסירה בדרכנו חזרה לקישון. יציאה טובה של צוות אשר 3 סהכ הדגים נשקלו בנמל =50 קג
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2011, 17:23:15 PM על ידי Rony Shemer
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איזה מגוון של צבעים על הסירה.  איזה יופי של תוצאה שמח בשבילכם  מאחל לכם עוד המון יציאות כאלה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפשר להדפיס את התמונות ולעשות משחק רביעיות...  כמות מרשימה לכול הדעות  יכול להיות שהים המזופת דווקא היה ים טוב ?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
רוני דוח לתפארת צוות אשר 3  איזה יציאה  קשה היה למחוק לאנשים את החיוך מהפרצוף הדגים היו רעבים הגשנו להם קריסטל שלם בנוסח אבוקדו עם סירקל 0/2 בישביל הטעם חוטי פולורו קרבון 30 ליברות ומישקולת של 200-300 גרם בשביל להתגבר על הסחף החזק ערב שהעלה נישכחות ונתן המון כייף ולצוות אשר 3 
|
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
יופי של יציאה ושלל מצויין של דגים בתיאבון
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה דוח ואיזה שלל תפיסות סחתין חברה על יציאה מוצלחת ..אני רק מדמיין את הדגים כי לא מצליח לראות את התמונות יש מצב להעלות אותם שוב .? בעניין אותו קשר שהתפוצץ...איזה קשר משתמשים ? סחתין חברה בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה דו"ח ללקק את האצבעות  זה לא רק כמות ואיכות התפיסות המשובחות- פיצוי ראוי ליציאה דלת תוצאות בשבוע שעבר בים קשה במיוחד, רוני יקירי- מי שקורא מרגיש שאתה לוקח אותנו אתכם לשייט מלהיב בסירה...  אפשר להרגיש את הרוח ואת ריח הים...  אפשר לחוש את האוירה בסירה...  ניתן לחוש את טעם הארוחות שאכלתם...  ניתן לחוש באדרנלין שלכם...  שלב אחרי שלב... חוויה אחרי חוויה... תפיסה אחרי תפיסה...  דו"ח לעילא ולעילא לתפארת צוות אשר-3 ולתפארת חווית הדיג הספורטיבי
|
|
|
|
|
איזה דוח ואיזה שלל תפיסות סחתין חברה על יציאה מוצלחת ..אני רק מדמיין את הדגים כי לא מצליח לראות את התמונות יש מצב להעלות אותם שוב .? בעניין אותו קשר שהתפוצץ...איזה קשר משתמשים ? סחתין חברה בהצלחה בבאות אהלן מאמון העלתי שוב את התמונות הקשר היה קשר ג'יג סטנדרטי לולאה כפולה ואחכ חנק מתחת ללולאות פשוט מהאטרף קשרתי מהר ולא הידקתי ככל הנראה ברח הדג....
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה דוח צבעוני, רק קצת כואב לי על הלוקוסים הקטנים 
|
|
|
|
|
אחלה פרידות טוב לראות אותם בכמויות יפות כאלה סימן טוב שיש אותם באיזור שלכם וגם באיזור שלנו במרכז יש השנה כמויות יפות אחלה צוות בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
איזה דוח ואיזה שלל תפיסות סחתין חברה על יציאה מוצלחת ..אני רק מדמיין את הדגים כי לא מצליח לראות את התמונות יש מצב להעלות אותם שוב .? בעניין אותו קשר שהתפוצץ...איזה קשר משתמשים ? סחתין חברה בהצלחה בבאות אהלן מאמון העלתי שוב את התמונות הקשר היה קשר ג'יג סטנדרטי לולאה כפולה ואחכ חנק מתחת ללולאות פשוט מהאטרף קשרתי מהר ולא הידקתי ככל הנראה ברח הדג.... תודה איש..כרגע אפשר לשטוף את העיניים בכיף כמה שתופסים תמיד מתלהבים לראות עוד ועוד כאלה צבעים וורוד עם הנקודות הכחולות ...זה תמיד מוריד ריר נראה לך אי הידוק הקשר גרם לשריפת החוט עם המתיחה הפתאומית ?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
החוט יצא מסולסל כ1 סנטימטר הקשר הבלתי מהודק החליש את חוזקו של החוט ובלחץ הוא התחמם ונקרע,בדיקת הקלץ היתה בסדר גמור שוק לידר של 25 ליברה יש לי שם של YJK וחוט בד יפני איכותי PE1.5 סט יעודי ללייט.. מעריך שהדג לא היה יותר מ5-6 קג
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
איזה יום מעניין עבר כוחותינו , על אף הסחף החזק לא נכנענו ונתנו את כל הכוח. מקווה לראות שידור חוזר גם השבוע .
נ.ב הלוקוסים לא קטנים הכי קטן שם הוא מעל קילו פשוט כל הדגים גדולים .
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן דו"ח פגז ןשלל..... חלום  אני מחכה ליום כזה מהקיאק, ליום שבו אתחיל לדאוג מחוסר מקום לאיחסון דגים....
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
החוט יצא מסולסל כ1 סנטימטר הקשר הבלתי מהודק החליש את חוזקו של החוט ובלחץ הוא התחמם ונקרע,בדיקת הקלץ היתה בסדר גמור שוק לידר של 25 ליברה יש לי שם של YJK וחוט בד יפני איכותי PE1.5 סט יעודי ללייט.. מעריך שהדג לא היה יותר מ5-6 קג
אז רוני ולפי מה כתבת ..להפיק לקחים !! איפה לדעתך הייתה הפשלה? בזה שלא הידקת את הקשר או חוזק השוק לידר 25 ליברה? אולי שניהם ביחד? תוכל לשתף אותנו איפה התיקון שלך לבאות ? אני שואל כי בטוח מזה שלא תרים דגל לבן  ותוותר
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|