gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה קדם למה? האינטיאסים לכאבי הגב או כאבי הגב לאינטיאסים ?  כתיבה מהנה כרגיל 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
קודם כל וליד ברוך הבא לממשק הדוחות ולפורום. שנית מברוק על התפיסות גם אם לא היו דוסים או הרבה נראה שהבאתם יותר מכולם . אחלה דוח כתוב בצורה יפה העברת את החוויה בשלמותה. מאחל לכם המון הצלחה העונה אחלה צוות אתם 
|
|
|
|
|
מברוק ואליד על הספתח לעונה אני בטוח שזאת רק ההתחלה צוות לעניין אחד אחד מורעלים על ג"יגינג בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של דוח ואליד יופי של תפיסות למרות שיצאו רק 2 ולא 7 כמו ביציאה הקודמת ומאמון הוא הפישפיינדר של כולנו
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
קודם כל וליד ברוך הבא לממשק הדוחות ולפורום. שנית מברוק על התפיסות גם אם לא היו דוסים או הרבה נראה שהבאתם יותר מכולם . אחלה דוח כתוב בצורה יפה העברת את החוויה בשלמותה. מאחל לכם המון הצלחה העונה אחלה צוות אתם  דודו עתריסים מזמן לא נתפסו מלבד בודדים שאפשר לספור על יד אחת וזה בכלל הסירות דו"סים אז מדובר על הספרה 1 ולזה קוראים " מפלצת " במרחאות כמובן  אינטיאסים עם הספרה 2 ומעלה זה כבר " המפלצת מלוך נס " 2006 עד 2008 היו באמת דגים גדולים ואפשר לקרוא להם מפלצות ..גם בשתי ידיים היה קשה להרים היום עם יד אחת וביד השניה כל דייג יכול לצלם את עצמו 18 תמונות ובלי לחץ או מאמץ  שים לב בתמונה השניה את גודל הדגים מאחור קרוב לדייגים ואותם שלושה רחוק מהם אותם שלושה הם במשקלים של 17 + ...על הגדולים יותר אין צורך לומר איזה משקל ואיזה פייט נותנים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דוח וכרגיל מאמון משמש גם כפיש פיינדר והרבה כבוד על כול השחרורים או שבעצם הם השתחררו לבד  רואים שאתה לא מבין ערבית....  פישפיינדר = אקוסאונדר בעיברית, אבל כל מי שבמקצוע יודע שבשפה הערבית אקוסאונדר זה מאמון. שניכם לא מבינים ערבית  מאמון בערבית זה ג'י.פי.אס + פישפיינדר...  סחטיין וליד על הכניסה המרשימה ליומן הדו"חות... ומה שמרשים הפעם זה לא התפיסות- מרשימות כשלעצמן אך לעומת מה שהצוות שלכם הרגיל אותנו...  אהבתי מאוד את הדו"ח- קולח, רהוט, עשיר בחוויות ומשלב הומור... דו"ח משובח  חוצמזה, שמור על הגב- נראה לי כי בקרוב יקראו לחברי הצוות שלכם "צוות הדיסקים הפרוצים....." 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
יופי של דוח וכרגיל מאמון משמש גם כפיש פיינדר והרבה כבוד על כול השחרורים או שבעצם הם השתחררו לבד  רואים שאתה לא מבין ערבית....  פישפיינדר = אקוסאונדר בעיברית, אבל כל מי שבמקצוע יודע שבשפה הערבית אקוסאונדר זה מאמון. שניכם לא מבינים ערבית  מאמון בערבית זה ג'י.פי.אס + פישפיינדר...  סחטיין וליד על הכניסה המרשימה ליומן הדו"חות... ומה שמרשים הפעם זה לא התפיסות- מרשימות כשלעצמן אך לעומת מה שהצוות שלכם הרגיל אותנו...  אהבתי מאוד את הדו"ח- קולח, רהוט, עשיר בחוויות ומשלב הומור... דו"ח משובח  חוצמזה, שמור על הגב- נראה לי כי בקרוב יקראו לחברי הצוות שלכם "צוות הדיסקים הפרוצים....."  או ה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא וליד ויופי של דוח אתמול, היינו בסירה של אבו אשרף, לא היו להקות בכלל חוץ מאחת שנראתה אבל ממנה לא קיבלנו נעילה. על הסירה יצאו שני דגים בלבד, ארוס נחמד ואנטיאס של 11.5 קילו. שניהם הוציא חיים. כל שאר 5 הדייגים חזרו בלי כלום  אבל היה יום יפה. האנטיאס, שבקושי עבר את מחסום ה "חד ספרתי" נתן פייט יפה ולא אופייני בצורתו לאנטיאס. אם מדברים על עתריסים, מקווה שזה לא יהיה רק חלום או נוסטלגיה למג'יגגים החדשים שלא ראו מה זה אחד של 20+...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
ברוך הבא וליד ויופי של דוח אתמול, היינו בסירה של אבו אשרף, לא היו להקות בכלל חוץ מאחת שנראתה אבל ממנה לא קיבלנו נעילה. על הסירה יצאו שני דגים בלבד, ארוס נחמד ואנטיאס של 11.5 קילו. שניהם הוציא חיים. כל שאר 5 הדייגים חזרו בלי כלום  אבל היה יום יפה. האנטיאס, שבקושי עבר את מחסום ה "חד ספרתי" נתן פייט יפה ולא אופייני בצורתו לאנטיאס. אם מדברים על עתריסים, מקווה שזה לא יהיה רק חלום או נוסטלגיה למג'יגגים החדשים שלא ראו מה זה אחד של 20+... עתריס זה 30 +
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא וליד ויופי של דוח אתמול, היינו בסירה של אבו אשרף, לא היו להקות בכלל חוץ מאחת שנראתה אבל ממנה לא קיבלנו נעילה. על הסירה יצאו שני דגים בלבד, ארוס נחמד ואנטיאס של 11.5 קילו. שניהם הוציא חיים. כל שאר 5 הדייגים חזרו בלי כלום  אבל היה יום יפה. האנטיאס, שבקושי עבר את מחסום ה "חד ספרתי" נתן פייט יפה ולא אופייני בצורתו לאנטיאס. אם מדברים על עתריסים, מקווה שזה לא יהיה רק חלום או נוסטלגיה למג'יגגים החדשים שלא ראו מה זה אחד של 20+... עתריס זה 30 + אם כך אז צריך לקוות בעוצמה יותר ולהתפלל חזק יותר 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
דג ארז
|
"אם אני לא בים אני לא קיים" חבר פורום 
מנותקגיל:
56
|
|
מברוק על התפיסות ואליד יופי של דו'ח. בהצלחה בהמשך דג ארז
|
דג ארז
|
|
|
|
סחתיין ווליד  אחלה דוח
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כל הכבוד חברה יופי של דגים ! יפה לראות אינטיאסים בגדלים שכאלו אתם משמחים אותי מאוד לדעת שבחורף בע"ה יהיו יופי של תוצאות מהחוף . 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
הבנאדם מוסר לכולם תודות ואני מדבר בשמו לא יכול להתחבר לפורום כי כבר כמה ימים מאושפז בבית חולים עקב כאבים עזים בגב  מחר אמור להשתחרר !! נאחל לו החלמה מהירה ורפואה שלמה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואליד קודם החלמה מהירה ובריאות יופי של דו״ח ויופי של דג אחלה סיפתח וברוך הבא ל  תגידו לא חשבתם להקים להקה The Fishermen Band אתם כולם מוציאים דיסקים כל הזמן מה יהיה? רק בריאות אושר והרבה דגים.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 21, 2012, 10:49:18 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה