תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
16/7/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - ג'ירג'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:0 | דמוי נוצה - חצאית ווילאמסון | טונה סקיפ גק | 2 | נחמד |
06:00 | דמוי דג בינוני - ראפלה | טונה אלבקור (טונה לבנה) | 16 | הרבה |
הדו"ח:
מתכננים יציאה לאמצע שבוע הפעם מצטרפים ירון ואלי שהוא דייג חוף חבר מתקופת האנטיאסים ברידינג .
הבחור סקפטי שואל בעדינות אם יצא להרגיש איזה דג , ואני עונה בכנות מקווה שכן.
גם כשאמרתי לו להביא קרח חשב שאני צוחק אבל הביא מנימוס .
המוטו שלי הוא ביציאה לדייג אין דבר בטוח מה שהיה אתמול לא בטוח שיהיה מחר במיוחד בטונות שהן נודדות וההבדלים קיצוניים בין יום עם הרבה דגים לבין יום עם אפס דגים .
מחליט להתחיל עמוק יחסית בדרום , באינטואיציה או במזל מייד בהורדה אחרי 15 שניות שני דגים ננעלים .
אלי מסתער על החכה עם יורם והדגים בחוץ .
סרטון שיורם צולם בו
ככה נתפסים להם שניים נוספים .
אף פעם לא הסרטתי בלייב נעילה של כמה דגים ולכן הכנתי את המצלמה לנעילה ראשונה ומייד התחלתי לצלם את כל החכות יורדות שני חכות הושארו במים דקות ארוכות ולבסוף יצאו 5 דגים.
קישור לסרטון שצולם
תוך שעה וחצי היו לנו כבר 12 דגים .
ואז הכל נפסק במשך 5 שעות לא הייתה נגיעה למרות שראינו רתיחות של שחורות כלום לא נגע .
ואז בצהריים התחילו רתיחות של טונה סקיפ גק עברנו למערך של חצאיות הגברנו מהירות והתחלנו להוציא טונות אלבקור וסקיפ גק שהתגלה כדג עצבני ומהיר שנגח השתולל והשיג במהירות את הסירה והשתחחרו לי 2 סקיפ גיק בידיים .
2 נוספים יצאו .
בסופו של דבר יצאו 16 אלבקור ו 2 טונה סקיפ גק היינו צריכים לחזור לחוף בגלל מחויבות של אחד החברים למרות שמבחינתי הייתי ממשיך עד לערב .
היה יום מהנה ביותר בסיום צולמתי עם אלבקור .
צילום של יורם השלל