תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
14/7/2012 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:30-9:30 | גיג קטן - הכנה עצמי,קסטמסטר וGT | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 100 | לא יודע |
- | אמנון הירדן (מושט לובד) | 100 | ממש לא יודע | |
- | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 1+- |
הדו"ח:
טוב, עוד יציאה לכינרת בקיאק, הפעם עם אחי גדי.
יוצאים מהבית בשעה 4:00 לנקודה שבה הייתי שבוע שעבר עם צור.מגעים לנקודה,מארגנים את הציוד ובשעה 4:45 נכנסים למים (הפעם לובש בגדים ארוכים אחרי שפעם שעברה

ישר יוצאים לעומק לחפש ביניות. אני נשאר נאמן לניקל "גי טי" שלי אבל גדי מחליט לנסות ניקל שהכנתי בעצמי.אחרי 2-3 זריקות גדי מקבל פיצוץ ומתחילה מלמחה ריצינית.

הפעם מחליטים לרדת לכיוון דרום ולא לעלות צפונה (אני וצור עלינו צפונה ורק תפסנו קטנים).גדי ממשיך עם הניקל שהכנתי ואני מחליף לקסטמסטר צבע זהב 3.5 ג'. מתחילים לתפוס פה ושם מושט חוצפן קטן (הניקל שהכנתי עובד מצויין

עושים סריקה לאורך החוף, פה ושם איזה בינית קטנה או מושט נחמד ששווה טיגון. ממשיכים כך עד איזה 8:30 אבל כמעט ואין שלל בסל כי הרוב היו קטנים מדי. עוגנים ליד שיחים לאכול סנדוויץ ולשתות קפה, בזמן הקפה אני מקפיץ את הניקל במקום משמ בתוך השיחים ובוווום! מושט סביבות מפלצת.

אחרי שהיה לנו מספיק החלטנו לנסות ג'גינג בעומק (משהו כמו -15מ 10מ) אחרי כמה ניסיונות עלו 2 מושטים ממש יפים מעל 250ג.החלטנו לצלם וידיו וכמובן עלה עוד חוצפן קטן...חוק מרפי!
אבל הסרטון יעלה סתם לכיף
משם חזרנו הביתה, היה ממש כיף.
כל הדגים הקטנים,ביניות והשפמנון שוחררו.
תודה צור שלקחת אותי לחוף הזה. i

שבוע טוב לכולנו.

השפמון שוחה לחופשי

והנה הג'גינג, אפשר לרואת באיזה מרחק היינו מהחוף