|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בחורף זה פשוט, היות ואין לי סרבל אני מוציא מהבאגז' זוג כאלו : מה הפתרון המומלץ שלכם לקיץ ?
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
עדי אני בלי סרבל דייג לא יוצא לדוג הכוונה בחורף wnd:תחליף לסרבל לא מצאתי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 15, 2012, 14:28:50 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סרבל בקיץ? אנחנו לא באוקיאנוס שהמים קרים כל השנה, אם צריך או רוצה להיכנס למים בדייג אז סנדל שורש או קרוקס סגורות. מכנס קצר וקדימה קצת מים לא אסון. יש נעל כמו של צולללנים עם סוליית גומי קשה יחסית זה אחלה אבל אם היא לא במים רוב הזמן הרגל תימס בפנים.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בחורף זה פשוט, היות ואין לי סרבל
אני מוציא מהבאגז' זוג כאלו : טוב אז ככה בחורף אני משתמש בסרבל, בקיץ מכנס קצר וחולצה קצרה ונעליים של SEPA 
|
|
|
|
|
|
|
נעלי גלישה פשוטות עם סולייה חזקה הכי טוב
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
נעלי גלישה פשוטות עם סולייה חזקה הכי טוב
גם אני(כשצריך)  היום אני כבר שומר זוג ישן במיוחד לים שלא להרוס נעליים טובות
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
אני מדתמש במה שמוטי משתמש, לא מחליק והכי נוח
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מוציא מהבאגז' זוג כאלו : טוב אז ככה בחורף אני משתמש בסרבל, בקיץ מכנס קצר וחולצה קצרה ונעליים של SEPA  מוטי בול למה שהתכוונתי
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
אני מוציא מהבאגז' זוג כאלו : טוב אז ככה בחורף אני משתמש בסרבל, בקיץ מכנס קצר וחולצה קצרה ונעליים של SEPA   מוטי בול למה שהתכוונתי
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יש לי את הנעל של ספא נוחה בעמידה על סלעים אין ספק אבל אצלי כל פעם שגובה המיים עובר את גובה הנעל (נכנס למיים פשוט) נכנסים פנימה הרבה חול ואבנים מאוד מעצבן לעצור לרוקן כלפעם וגם חותך /משפשף את הרגל לפעמים בגלל שהיא רטובה בקיצור אני לא אהבתי לא חושב שהנעל גדולה עלי היא יושבת בסדר. . בקיצור אני לא ממליץ
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
|
יש לי את הנעל של ספא נוחה בעמידה על סלעים אין ספק אבל אצלי כל פעם שגובה המיים עובר את גובה הנעל (נכנס למיים פשוט) נכנסים פנימה הרבה חול ואבנים מאוד מעצבן לעצור לרוקן כלפעם וגם חותך /משפשף את הרגל לפעמים בגלל שהיא רטובה בקיצור אני לא אהבתי לא חושב שהנעל גדולה עלי היא יושבת בסדר. . בקיצור אני לא ממליץ
אז בשביל זה יש נעלי גלישה עם אטימות למים כמו שיש לי לא נכנס מים חול אבנים ושום דבר אחר
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה רע בנעלי פלדיום?!  פעם היו הנעל הקבועה שלי, אך בסירות- שם אני מטייל בקיץ כשיוצא לדוג- גם יחף זה לא רע...
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני משתמש באילו  וכמו שאמר דוב יש נעל כמו של צולללנים עם סוליית גומי קשה יחסית זה אחלה אבל אם היא לא במים רוב הזמן הרגל תימס בפנים.
ולגבי האבנים והסלעים שציין הוק 4 יש מצב ידידי היקר שהנעל אכן גדולה עליך למרות שאתה חושב שהיא יושבת עליך בסדר
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יכול להיות לי זה מרגיש בסדר אבל אם אני היחידי שסובל מזה אולי הנעל גדולה קצת או פגומה בגומי למעלה בכל מקרה הם מעלות אבק כבר קרוב לשנתיים
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
בקיץ לדעתי מאד תלוי באיזור הדיג.
בחוף חולי אין בעיה להשתמש גם בכפכפים.
על שוברי גלים מלאכותיים סנדלי שורש וקרוקס עובדים מצויין.
על סלעים טבעיים (כגון אכזיב, ראש הנקרה) - סנדלי שורש או קרוקס הם סכנה לרגלים. סנדלי שורש משאירים את הרגל חשופה מידי לקצוות חדים בסלעים, קרוקס לא אוחזים ברגל מספיק ומחליקים על הסלעים. 2 פיתרונות יעילים לאיזור זה: 1) סנדלי "מדוזה" - הסנדלים השקופים המכוערים שקיימים שנים על גבי שנים. אוחזים ברגל טוב, אוחזים בסלעים לא רע, סגורים מספיק בשביל למנוע פציעות ברוב כף הרגל, ומכיוון שמדובר בסנדל, תחלופת המים שומרת על הרגל נעימה. להגנה נוספת באיזורים החשופים, ניתן לגרוב גרביים. 2) נעלי צלילה/גלישה - עדיף עם סוליה קשיחה ככל שניתן. אוחזים מצויין בסלעים, שומרים על כל כף הרגל. החיסרון הוא אי תחלופת המים בתוך הנעל, לא הכי נעים. הפיתרון לטבול את כל הרגל כל כמה זמן בתוך המים.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|