|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 14/7/2012 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:אחרי ששבוע שעבר נבצר ממני להגיע לכנרת  יום שישי האחרון הצלחתי להגיע עם הילדים לנקודת המפגש שהשאיר לי טעם טוב והבטחתי לעצמי שאני צריך להביא את הילדים לחוות את חווית המושטים בזרזור ולמכר אותם לחוויה .אכן הגענו לפני הזריחה התחלנו לעבוד עם ספינרים וכשהאור עלה קצת התחילו לבוא התקיפות האגרסיביות של המושטים והילדים התמוגגו והחיוכים שלהם הציפו בי אושר ותענוג.בהמשך עברתי לעבוד עם ניקל כסוף ועלתה לה בינית גדולת קשקש או חפף אם איני טועה (צריך את חוות דעתו של המומחה ידידנו היקר גיאצוק)בכל אופן דג זה דג והעיקר ההנאה וחווית הדייג עם הילדים בהמשך הכוון הוא לירדן לביניות יותר גדולות מקווה שאספיק לעשות גם את זה שורה תחתונה חברים בזכותכם חוויתי את הבילוי המשותף הזה עם הילדים תודה רבה לכם.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איזה יופי של עדדי וציאה. בינית עכשיו כבר בכנרת נדיר להוציא שלא נדבר על גדלים גדולים ורצינים.
|
-------------------------------
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
קמי התמכרת למתוק? שמח שנהניתם אכן זאת חוויה בכנרת מקווה שתגיע עוד וניפגש שם. שבוע טוב
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
אין כמו דייג ברגוע עם הילדים והדג שלך אכן בינית ולא חפף יופי של יום 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איזה יופי של חוויה עם הילדים קמי  שמח לקרוא שנהניתם ב  מאחל לך הצלחה בבאות איש יקר
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
איזה כיף לראות שנהניתם קמי. הם היו מאוכזבים פעם שעברה ועכשיו קיבלו אחלה פיצוי. יופי של תמונות. 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה כיף במתוקים עם הילדים התפיסות כמעט מובטחות וזה מוסיף המון  יפה קמי וטוב לראות שנהניתם  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יפה קמי אין יותר כיף מדיג עם הילדים
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה כיף לקרוא את הדוח ולראות את התמונות אני שמח בשבילך על החוויה שעברת עם הילדים כל הכבוד ותמשיך להנות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איך אפשר שלא להתמוגג קמי, מלקרוא איך חווית את התחביב ביחד עם הילדים ואיך נהנית לראות אותם נהנים...  ובכלל, אם לפורום יש ולו אחוז אחד של תרומה שהגעת עם הילדים לבילוי המשותף הזה בכנרת- אשרינו שזכינו...  מה שכן קמי, בדו"ח הבא אנא תקפיד למלא את נתוני יומן הדיג... 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כשאני רואה כמה אתה נהנית וכמה נהנו הלדים נראה לי שכמו שהפורום עשה לך חשק אז הפעם אתה עושה לי חשק לצאת עם הבנים לכנרת 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה יופי אחלה דוח והכי חשוב חוויה עם הילדים וליהנות איתם יחד! אחלה של מושטים ובנית קטנטנה...זו בנית גדולת קשקש. כל הכבוד נהניתי לקרוא! 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הכנרת מספקת אחלה שטח אימונים למתחילים ופשוט כיף והנאה גם ל"מכורים"  יופי של דוח מלא באושר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|