פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   התייעצות לפני קניית חכת ז'ירז'ור אולטרלייט |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: התייעצות לפני קניית חכת ז'ירז'ור אולטרלייט (נקרא 2562 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים  היום אחרי המתכונת במתמטיקה [ מחר בגרות (עדי התבלבלתי מרוב החום  ) ], החלטתי להכנס לחנות דיג בעפולה.., קניתי סביבלים וסיכות לדיג פתיונות קרפיונים שפמנונים וכו' וגם קניתי לקראת שבת (יציאה לכנרת וירדן), ציקדה ודמוי חדש, ציקדה 6.6 גרם 4 ס"מ והדמוי 3.8 גרם 5 ס"מ, דמוי בעל קרס אחת ללא זיז וכפית מאחורה, נראה קטלני דווקא ועלה רק 20 שקל אז לקחתי לנסות  עכשיו לנושא - החכת ז'ירז'ור שלי דיי נדפקה וחשבתי לקנות חדשה, ראיתי בחנות חכה שנדלקתי עליה - חכה אולטרלייט 0-5 2.10 מטר או 1.90 לא זוכר (לא כתוב עליה) ואני רוצה לחבר אליה את הרולר שלי מידה 1,000. מה אתם אומרים ? כדאי לקנות אותה ? אני מודאג מהחברה שלה (SILSTAR) שאני לא מכיר אותה טוב (רק את החוטים שלה) .. מה דעתכם על החכה ? כדאי לקנות ?      והנה החכה:    מה דעתכם על הדמויים ועליה ? תודה לעוזרים 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
קודם כל תקן את התמונות שנית חברת סילסטאר היא חברה ותיקה, נכון להיום אין לי מושג לגבי איכות המוצרים שלהם, פעם היה רק סילסטאר. כמה היא עולה? מה התקציב שלך? וכמה זמן אתה מוכן לחכות לחכה חדשה? ברכה והצלחה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל תקן את התמונות שנית חברת סילסטאר היא חברה ותיקה, נכון להיום אין לי מושג לגבי איכות המוצרים שלהם, פעם היה רק סילסטאר. כמה היא עולה? מה התקציב שלך? וכמה זמן אתה מוכן לחכות לחכה חדשה? ברכה והצלחה  היא עולה 280 והתקציב שלי הוא כמה שפחות ככה יותר טוב חחחח, כי אני עוד נער ולא רוצה לקחת כסף מההורים אז אני עובד כדאי לקנות את הדברים לדיג. ואני בקרוב מתכנן לקנות עוד רוד פוד זמזמים סווינגרים וכו' לדיג קרפיונים .. (קונה לאט לאט עד שתגיע העונה).
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
(SILSTAR) לא ידעתי שהם מייצרים חכות ושהחברה עוד עובדת
יש לי רולרים של החברה רולרים לדייג קרפיונים
החכה נראה טוב , האורך כן כתוב בחכה 7" שזה 2.10 מטר
אפשר לדעת באיזה חנות בעפולה לא בתחנה המרכזית נכון ?
|
|
עריכה אחרונה: יולי 11, 2012, 16:56:21 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווקא כן, ב"רומח". אז אני חושב שאני יקנה אותה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היום אחרי המתכונת במתמטיקה [ מחר בגרות (עדי התבלבלתי מרוב החום ) ], העיקר שזכרת שיש משהו 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היום אחרי המתכונת במתמטיקה [ מחר בגרות (עדי התבלבלתי מרוב החום ) ], העיקר שזכרת שיש משהו  חחחחח 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דווקא כן, ב"רומח". אז אני חושב שאני יקנה אותה  בהצלחה מישה thumbUp;כן גם אני קונה בחנות זה סניף של חגור הבעיה היחידה שהוא לא כל כך מבין מה הוא מוכר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תתחדש מישה, חבל לי רק על דבר אחד, טווח משקלים מאוד קטן זה מיקרו לייט לא אולטרה לייט. דבר שני מה זה 0-7 אין דבר כזה 0 מה אתה יכול לזרוק עם 0 ? אוויר? אולי 0.5. אני בטוח שתרגיש בחיסרון של טווחי המשקל עם הזמן שתרצה לזרוק דמויים גדולים יותר וניקלים של 7-10 גרם לבניות ולא תוכל.
וכמו שאני מכיר אותך אתה בכל זאת תזרוק איתה משקלים מעבר ליכולת שלה אני מראש מודיע לך לא ממליץ על זה בכלל1!
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
דבר שני מה זה 0-7 אין דבר כזה 0 מה אתה יכול לזרוק עם 0 ? אוויר? אולי 0.5. כן צודק איתמר גם אני יש לי חכה שרשום 0 עד 10 ,זריקה של 0 לא ניסיתי עד היום אני מחפש דמויי ב 0 משקל  מה יותר כבד קילו נוצות או קילו ברזל 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש מישה, חבל לי רק על דבר אחד, טווח משקלים מאוד קטן זה מיקרו לייט לא אולטרה לייט. דבר שני מה זה 0-7 אין דבר כזה 0 מה אתה יכול לזרוק עם 0 ? אוויר? אולי 0.5. אני בטוח שתרגיש בחיסרון של טווחי המשקל עם הזמן שתרצה לזרוק דמויים גדולים יותר וניקלים של 7-10 גרם לבניות ולא תוכל.
וכמו שאני מכיר אותך אתה בכל זאת תזרוק איתה משקלים מעבר ליכולת שלה אני מראש מודיע לך לא ממליץ על זה בכלל1!
בשביל לזרוק ניקלים של 7-10 גרם יש לי את החכת זירזור הקודמת שלי ( משקלי זריקה כמעט זהים, 1-5) שעליה אני לא מפחד והיא זרקה כבר קפיצים של 40 גרם חחחח, פשוט אני רוצה להרגיש את החוויה עד הסוף, ואני רוצה לזרוק ספינרים קטנים וציקדות קטנות וניקלים קטנים הכל במשקל עד 5 גרם. יש בחנות אותו מקל רק ש2.40 ומשקלי זריקה 1-12 , באותו מחיר.. אבל אני חושב ש2.40 ארוך מידי לירדן ולנחלים בצפון 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 11, 2012, 19:52:46 PM על ידי Misha
|
|
|
|
|
|
הדמויים נראים מצויין, גם לא יקרים. דווח על התוצאות בשטח. יש באינטרנט חכות טובות יותר ובפחות. אני קונה באתר פולני בשם פישינג-מרט. יופי של ציוד ובמחירים טובים(שימנו קטנה 2.4 מ' 3-14 ג' פחות מ200 ש') 280 ש' לתוצרת לא "מקצועית" זה יקר. בכל מקרה לדעתי עדיף 2.4 מ' עם משקלי זריקה עד 12-14 ג' שתוכל לזרוק בבטחה ניקלים של 7-10 ג'. תבדוק גם את ה-אקשיון של החכה, כמה ממנה משתתף בכיפוף וכמה מהר חוזרת למצבה המקורי. בהצלחה!
|
|
|
|
|
אה, כן, שחכתי, תסלח לי, הסיכוטת/סביבלים שקניתה זה זבל גמור. למושטים של 200 ג' זה בסדר, בערך. לקרפיונים קנה משהו איכותי -אונר,קורמורן,קרפ-פרו , ו י אמ סי, מוסטד, קנל ...לא חסר.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החכה נקנתה חברים  תמונות יעלו מחר כי נגנב לי האייפון היום 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חבל על האיפון  ואני עדיין בשלי לפי דעתי 2.40 יותר נוח אף על פי שכל אחד והנוחיות שלו. הדמוי השני לא הציקדה נראה מעניין מאוד איך זה שלא ראיתי אותו יוצא מהארסנל של היום\אתמול בירדן?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2