פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   אני מבולבל, באיזה צד הידית של הרולר צריכה להיות ? |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אני מבולבל, באיזה צד הידית של הרולר צריכה להיות ? (נקרא 7499 פעמים) |
הדפסה |
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אביחי הפתעת אותי , לפי מה שאתה אומר אתה משחרר חוט עם יד ימין, דהיינו הזריקה מעל כתף ימין ואתה בכלל שמאלי  . נכון ? טל גם אתה שמאלי, ולמרות מה שכתבת כאן ההיגיון שלי אומר שאתה אמור לעסוק בנושא הפרקטיקה של הגלגול , התפעול , הקשת ושאר חלקי הרולר עם היד שאתה שולט בה יותר בעבודות היום יום אתה מגלגל בסופו של דבר עם יד ימין, או שזה רק מהקיאק ?
http://www.youtube.com/embed/lyZhf__MtAIאגב, אני ימני, משחרר חוט עם יד ימין וכל הידיות בצד שמאל.  אבל אני ימני...תמיד הייתי !   אני יותר מרכז  ולשאלתך עדי לפי מה שאתה אומר
אתה משחרר חוט עם יד ימין, דהיינו הזריקה מעל כתף ימין ואתה בכלל שמאלי . נכון ? נכון מאוד 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ימיני , ושוב לא עניתם לי אני תופס את החוט כשאני בא להטיל עם האצבע ביד ימין, אז הידית צריכה להיות בצד שמאל ? מישה לא נכון הידית צריכה להיות בצד ימין לא בצד שמאל אתה ימיני אני גם היד החזקה שלך זורקת את המשקולת לא היד החלשה מי ששמאלי הידית של הרולר בצד שמאל עכשיו מובן 
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אגב עדי , תודה על הסרטון שמעלה בי קצת גאווה עצמית.... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ימיני , ושוב לא עניתם לי אני תופס את החוט כשאני בא להטיל עם האצבע ביד ימין, אז הידית צריכה להיות בצד שמאל ? מישה - ככה בדיוק אני עובד  את מה שטל ואביחי מתארים לא שיערתי כאפשרי  אנסה בהזדמנות, שאהיה בחוף...... לבד 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אני תופס את החוט כשאני בא לתפוס עם האצבע ביד ימין, אז הידית צריכה להיות בצד שמאל ?
דוגמה אני משתמש ידית של הרולר בצד ימין ויד שמאל מחזיקה את החכה  מישה אתה שמאלי או ימיני ? ימיני , ושוב לא עניתם לי  אני תופס את החוט כשאני בא להטיל עם האצבע ביד ימין, אז הידית צריכה להיות בצד שמאל ?  הגיוני שהידית צריכה להיות בצד שמאל אבל שוב אני חוזר ואומר לך מישה שאין חוקים מיקומה של הידית הוא הנוחות שלך לתפעול חלק ונוח של הציוד
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כעיקרון הידית צריכה להיות בשמאל, אבל יכול להיות שיותר נוח לך שהידית תהיה בשמאל
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מה שאביב אומר, לא משנה ימין או שמאל- העיקר שיהיה שמאל
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מה שאביב אומר, לא משנה ימין או שמאל- העיקר שיהיה שמאל  חזק
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים אני יודעה מה הבעיה מישה שאתה זורק את המשקולת הידית בצד ימין שאתה אוסף חוט הוא ביד שמאל ,למה אתה מסובב את החכה ואז הוא מקבל זווית שונה בגלל זה זה מבלבל אני מקווה עכשיו שזה מובן 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כן קצת התבלבלתי , מה שהתכוונתי להגיד שכעיקרון שמאל, אבל יכול להיות שיהיה לו יותר נוח שהידית תהיה בימין
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
כן קצת התבלבלתי , מה שהתכוונתי להגיד שכעיקרון שמאל, אבל יכול להיות שיהיה לו יותר נוח שהידית תהיה בימין הבנתי את זה מיד יקירי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
כן קצת התבלבלתי , מה שהתכוונתי להגיד שכעיקרון שמאל, אבל יכול להיות שיהיה לו יותר נוח שהידית תהיה בימין הבנתי את זה מיד יקירי  כן נכון מאוד ידית לצד שמאל לא ימין 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
למה אתה מסובב את החכה ואז הוא מקבל
זווית שונה מוטי - סיבכת את העניין עכשיו . לא כולם זורקים בשיטה שלך, שהרולר מופנה אחורה ומסתובב עם סיום ההטלה, ולכן צירפתי את הסרטון שהוא יבין למה התכוונת :
http://www.youtube.com/embed/d_DBEkPPxGE!
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
למה אתה מסובב את החכה ואז הוא מקבל
זווית שונה מוטי - סיבכת את העניין עכשיו . לא כולם זורקים בשיטה שלך, שהרולר מופנה אחורה ומסתובב עם סיום ההטלה, ולכן צירפתי את הסרטון שהוא יבין למה התכוונת :
http://www.youtube.com/embed/d_DBEkPPxGE! נכון מאוד עדי בסרטון הרולר בצד ימין ושאתה אוסף חוט הוא בצד שמאל אני אומר לכולם לנסות את השיטה אתם לא תאמינו לאיזה מרחקים אתם תגיעו נהיה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4