תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/7/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
קלמארי - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 12 | 15 | |
קלמארי - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 3 | 3 | |
דמוי דג בינוני - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 2 | אחד ברח אחד חתך | |
שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | חצי קילו |
הדו"ח:
אחרי דוח אחרון שהעליתי, בו היו אנטיאסים זרזרים וחגיגה של חזירים היו 3 יציאות אבל לא היה בהם חגיגות...
לא הרגשתי חידוש לדווח על יציאות אלו אבל אחרי הצטברות כמה דוחות אפש לתת סיכום קטן

יציאה ראשונה, לרדוד, פתיונות+ג'יגינג הניבו כ 8 חזירים בגדלים יפים...לא היה זכר לאנטיאסים
יציאה שנייה, שרפנו זמן בלהגיע לעמוקים לחיפוש אנטאיסים, דריפט רצחני וים עובד...אי אפשר היה לעבוד, חוזרים לרדוד אוספים 4 חזירים ומתקפלים הביתה... טעות שלי שנכנסתי לעמוקים למרות שראיתי את הרוחות ושהים לא יתן לנו מנוחה לעבוד כמו בני אדם...כנראה הרצון לחפש אנטיאסים גבר על השיקולים המקצועיים...טוב, לומדים...
יציאה שלישית, שישי שעבר, חיפוש ברדוד, אפילו חזירים לא נגעו...פארידה חמודה עלתה על פתיון והמשך סריקה בגזרה רחבה מספר נקדות רב... חזירים לא שיתפו פעולה בכלל...
הגעה לנקדה אחת חדשה, עובדים, עודד מרגיש מכה ושחרור ואז הוא צועק "שיט, חתכו לי ג'יג חדש לגמרי" פלמידה חתכה לו את הג'יג מהשוק לידר!
עובדים עוד קצת ואצלי מין מכות מהירות על הג'יג לשנייה אבל בלי נעילה, מעלה את הג'יג ורואה סימני השיניים של הפלמידה שעשו חור לג'יג...
ציפור שלחשה לי על אנטיאסים בגזרה בעמוקים

בתכנון גם זה חיפוש מלכות עם פתיונות בבולוס לילי....יודע שזה אזור עשיר בפארידות אבל פה אני מתחיל גישוש משלב אפס, עם קצת הכנה מוקדמת מדייגי האזור לגבי אזורים מומלצים...מקווה שהפרי יגיע מהר....
סליחה שלא שמתי תמונות ועל הדוח התמציתי...כשיהיה יותר בשר יהיה דוח מפורט...
שבוע טוב לכולם