פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפתעה בקישון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הפתעה בקישון (נקרא 2628 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הלכתי היום לזרזר בקישון, בלי לצפות לכלום רק כדי לנקות את הראש אחרי העבודה. שם ניקל 18 גרם, מזרזר חצי שעה וכלום , אני זורק , רואה פלונטר בחוט משאיר את הניקל במים ופותח את הפלונטר, מגלגל חוט ולהפתעתי יש דג, נלחם איתו בזהירות כי זה הראשון להיום, אפילו מושך קצת קלאץ, מביא אותו אליי ומה אני רואה , מושט  ואפילו גדול ,מי של מאמין לי זה בסדר גם אני לא מאמין עד עכשיו
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
יש המון מושט ים באיזור הקישון הם בד״כ שוחים כאילו הם מתים אבל הם נלחמים יפה . חבר שתפס חתיכת בהמה אכל ודווקא מאוד נהנה ממנה.
|
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יש המון מושט ים באיזור הקישון הם בד״כ שוחים כאילו הם מתים אבל הם נלחמים יפה . חבר שתפס חתיכת בהמה אכל ודווקא מאוד נהנה ממנה.
בן כמה הוא היה ? 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה אחי תעלה תמונה (אני מאמין סתם באלי לראות עד כמה גדול) 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בן כמה הוא היה ?  לקח לי שנייה או שתיים 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בן כמה הוא היה ?  לקח לי שנייה או שתיים  לקרייתים ולחיפאים יש כיבה מנרוסטה  אז לא לדאוג 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
בן כמה הוא היה ?  לקח לי שנייה או שתיים  לקרייתים ולחיפאים יש כיבה מנרוסטה  אז לא לדאוג  עם החמצן שאתם נושמים יש לכם גם אף של מיק טייסון גם....  אגב , גם אני חיפאי ! 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בן כמה הוא היה ?  לקח לי שנייה או שתיים  לקרייתים ולחיפאים יש כיבה מנרוסטה  אז לא לדאוג  עם החמצן שאתם נושמים יש לכם גם אף של מיק טייסון גם....  אגב , גם אני חיפאי !  אני יודע אחי, רואים שגדלת על זה 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לא היה עלי פלאפון, הכוונה הייתה ללכת עם אבא אז לא הייתי צריך פלאפון, ואז אבא החליט שהוא הולך וחוזר אחרי שעה וחצי, בקיצור אין תמונה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא היה עלי פלאפון, הכוונה הייתה ללכת עם אבא אז לא הייתי צריך פלאפון, ואז אבא החליט שהוא הולך וחוזר אחרי שעה וחצי, בקיצור אין תמונה
עזוב פלאפון. אתה מדבר על מושט של כנרת (עדדי ליתר דיוק) או מושט ים ? כי שניהם קיימים בקרבת החוף ותפסתי גם בעצמי בבריכות שליד הצינור בעכו. מדיווחים של צוללנים עולה שהם גם יוצאים קצת יותר לעומק ושהם נצפו בעומק של כמעט 10 מטר מול המרינה בהרצליה.
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עזוב פלאפון. אתה מדבר על מושט של כנרת (עדדי ליתר דיוק) או מושט ים ? כי שניהם קיימים בקרבת החוף ותפסתי גם בעצמי בבריכות שליד הצינור בעכו. מדיווחים של צוללנים עולה שהם גם יוצאים קצת יותר לעומק ושהם נצפו בעומק של כמעט 10 מטר מול המרינה בהרצליה. הוא נראה בידיוק כמו עדדי
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביב
אתה משלים דוח מתוקים במלוח המסריח?
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לא חס וחלילה, את ההשלמה שלי להאתמול תקבלו בפעם הבה שאני יהיה בירדן, אב עם דגים שאני יתפוס י יהיה בירד
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מפתיע בכלל יש המון מושטים ששוחים להם במי הקישון הן בנחל והן במעגן הדייג בין הסירות. ישבנו יום אחד בסירה של חבר ,הבן שלו החליט שהוא רוצה מושט לאקווריום לקח מקל בוס ותפס כמה מושטים קטנים,ולקח הבייתה אחד הצליח לשרוד ולגדול באקווריום יותר משנה ,הוא מת לבסוף מהזנחה ,הבחור טס להודו ואחיו לא טיפל במושט כמו שצריך. הבחור התבאס רצח בגלל המושט. בקשר לאכול דגים מהקישון,לא הייתי ממליץ לאף אחד שיקר לי.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2012, 22:11:19 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לא מפתיע בכלל יש המון מושטים ששוחים להם במי הקישון הן בנחל והן במעגן הדייג בין הסירות. ישבנו יום אחד בסירה של חבר ,הבן שלו החליט שהוא רוצה מושט לאקווריום לקח מקל בוס ותפס כמה מושטים קטנים,ולקח הבייתה אחד הצליח לשרוד ולגדול באקווריום יותר משנה ,הוא מת לבסוף מהזנחה ,הבחור טס להודו ואחיו לא טיפל במושט כמו שצריך. הבחור התבאס רצח בגלל המושט. בקשר לאכול דגים מהקישון,לא הייתי ממליץ לאף אחד שיקר לי.
אני עוד חי חי חי ... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|