פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הדוס, והדו"ס לייט + פרסום הנס |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הדוס, והדו"ס לייט + פרסום הנס (נקרא 5574 פעמים) |
הדפסה |
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כמו שמבואר במסכת ברכות : "וכן בכל דבר שמקדש שם שמים ברבים יש לומר שממהר הגאולה, שהרי בכל דבר שגורם קידוש שם שמים, שם שמים מתאהב על ידו, והבריות אומרות עליו: פלוני שלמד תורה ראו כמה נאים דרכיו, כמה מתקנים מעשיו" נחמיאס - כמה נאה דרכך  המון חן ויופי בכתיבה של דו"ח יוצא מן הכלל, וסרטון מדהים . אשריך, שזכית לפרסם את הנס אשרינו שזכינו להנות כל כך. ברוך הבא  חדש פה ??  אתה כבר בן בית !!!  כניסה מהדלת הראשית להיכל התהילה של הפורום.  נחמיאס , שלא תיגמר לעולם.  
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כמו שמבואר במסכת ברכות : "וכן בכל דבר שמקדש שם שמים ברבים יש לומר שממהר הגאולה, שהרי בכל דבר שגורם קידוש שם שמים, שם שמים מתאהב על ידו, והבריות אומרות עליו: פלוני שלמד תורה ראו כמה נאים דרכיו, כמה מתקנים מעשיו" נחמיאס - כמה נאה דרכך  המון חן ויופי בכתיבה של דו"ח יוצא מן הכלל, וסרטון מדהים . אשריך, שזכית לפרסם את הנס אשרינו שזכינו להנות כל כך. ברוך הבא תודה רבי  למהר את הגאולה... אחחח שנזכה 
|
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
חוטים מתוחים!!!
|
|
וואו איזה צילום יפה מתחת למים 
|
אוהב לדוג 
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
וואו איזה צילום יפה מתחת למים  הקרדיט לשמוליק 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של כתיבה 'דון נחמיאס'
אהבתי את המבנה והכתיבה בדוח - בהחלט מרתק
|
|
|
|
|
כל הכבוד נחמיאס כבר הגבתי לך ונגיב שוב. שמח בשבילך על התוצאה ויותר מזה עם יציאה לים עם חברים מפרגנים עוזרים ושזכית להציל את הסט. תמשיך לעדכן אותנו עוד העונה רק מתחילה מאחל לך שהסט הזה שחזר מן הים יביא את השיא שלו אתה מצפה. בהצלחה בהמשךאנחנו עדיין מחכים לדג הזה שיפתח את הפה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כניסה יפה עם דוח מרשים  כמה הערות מקווה שתקבל אותם ברוח טובה כי בסופו של יום זה לטובתך ובכלל בשביל זה אנחנו כאן  האחת לא ממשיכים לגלגל עם הרולר בזמן שהדג או המקל כלפי מטה וזה קורה ורואים בתחילת הסרטון את מלאכת הגלגול עושים בזמן פמפום ומתיי המקל יורד כלפי מטה ורק כך עדיף לצמצם פערים בסוף הסרטון עשית טעות ויכולת להישאר עם מקל שבור ..לא נתת מספיק בוש בחוט בין המקל לדג גם אם הדג היה מנסה לצלול וגם הרמת הדג עם הגנץ יכלה להיגמר בשבירת קצה המקל ובקלות הדבר השלישי וזה לא פחות חשוב מעניין למה שאר החברים הפסיקו לנסות..וכמו שהעיר יהושע רואים בתצלום התת ימי את שאר הלהקה עוקבת אחרי זה שתפוס ..פשוט חבל !! ובכלל דוח וסרטון יפים  בהצלחה בבאות
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2012, 09:38:53 AM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אחי אתה כשרון לכתיבת דוחות דוח מדהים אהבתי מאוד את הציטוטים מחז"ל סרטון יפה מאוד 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
כניסה יפה עם דוח מרשים  כמה הערות מקווה שתקבל אותם ברוח טובה כי בסופו של יום זה לטובתך ובכלל בשביל זה אנחנו כאן  האחת לא ממשיכים לגלגל עם הרולר בזמן שהדק או המקל כלפי מטה וזה קורה ורואים בתחילת הסרטון את מלאכת הגלגול עושים בזמן פמפום ומתיי המקל יורד כלפי מטה ורק כך עדיף לצמצם פערים בסוף הסרטון עשית טעות ויכולת להישאר עם מקל שבור ..לא נתת מספיק בוש בחוט בין המקל לדג גם הם הדג היה מנסה לצלול וגם הרמת הדג עם הגנץ יכלה להיגמר בשבירת קצה המקל ובקלות הדבר השלישי וזה לא פחות חשוב מעניין למה שאר החברים הפסיקו לנסות..וכמו שהעיר יהושע רואים בתצלום התת ימי את שאר הלהקה עוקבת אחרי זה שתפוס ..פשוט חבל !! ובכלל דוח וסרטון יפים  בהצלחה בבאות צודק, כבר האירו לי. בשביל לתרגל את זה ברגעי האמת צריך יותר תפיסות .. ובכלל, יותר יציאות  תודה 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2012, 09:34:16 AM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2012, 16:17:59 PM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
" צודק, כבר האירו לי." [/quote] חיפשתי ולא מצאתי  חזרתי על כל התגובות ולא ראיתי שכן העירו לך על זה אתה מתכוון למי שהיו איתך בסירה אולי !!  [/quote] שוב צודק מאמון (מאמון נכון??) אני רואה שאתה יסודי 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
חיפשתי ולא מצאתי  חזרתי על כל התגובות ולא ראיתי שכן העירו לך על זה אתה מתכוון למי שהיו איתך בסירה אולי !!  [/quote] שוב צודק מאמון (מאמון נכון??) אני רואה שאתה יסודי  [/quote] נכון מאד ..וכמה כיף לקבל ברוח טובה  מחכה לדוח הבא 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצטרף לשי אם לא הלך בצפון ילך בדרום 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואלה חברים תודה על הפרגון כבר מרגיש בבית  נראה לי אפשר  לא צריך לבקש רשות... תודה לשי (shay 38 כמובן) שהביאני עד הלום  לא יהיה אקטואלי להגיד שאני ממצפה יריחו, כי אוטוטו בע"ה עוברים להיות השכנים של שי ברמאללה (אה אופס!! רמלה  ) הסגנון העיקרי שהתמכרתי אליו זו היציאה עצמה לדייג מלעשות.. קצת לצאת מהשיגרה אל הים הגדול.. להתחבר לבריאה.. לשלווה... ל  .... חח סתם הסגנונות שהתנסתי בהם עד כה זה ג'יג וחי. הם גם הניבו פירות. בג'יג הפכתי מ  ל  ... ממש... הייתי שמח לנסות גם טרולינג רציני יום אחד, לטרגט איזה טונה או שניים.. בע"ה גם זה יגיע אני מאמין (פתוח להצעות  ) כל יציאה איתי נפתחת בחיבור ישיר למקור, וזה לא עוד כמה קופסאות ורצועות שחורות תאמינו לי  לכל הברכות שלכם לא נותר לי אלא ללחוש... אמן  מצפה יריחו! ביליתי שם לא מעט ימים בסקר חסידות. דגים שם אין, בקושי אפשר לנשום בחום אבל יופי של תצפית ונתיב מעבר של חסידות...(מתחת למגדל מים) 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
היובש שם עדיף מהלחות של רמלה תאמין לי.. רק הילדים עם סטרידו לפעמים זו הבעסה  לא הבנתי על איזה חסידות דיברת בהתחלה.. סאטמר, תולדות אהרון  באמת יש חסידות אצלנו?? מה הן מחפשות שם? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3