חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של יצאה הבוקר היה בוקר כיפי במיוחד עם תפיסות מכובדות, וסתפחים למקלות. איש היום היה סאמח.ששבר עוד שיא אישי בג'יג..מברוק היה לי העונג להיות שותף ביצאה הזו . נקווה שנצא שוב בקרוב ונתן לדגים בראש. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סאמח סאמח... מה אפשר להגיד אחרי שקוראים מה כתבת- בחיי שריגשת אותי  לקרוא אותך זה כמו לקרוא רומן טוב- זה לא רק להיות שותף לחוויות שלך אלא גם שותף לאיך שאתה מרגיש בתוך החוויות... אתה כותב מרתק, משעשע, מרגש ואף מצחיק... מרגישים שאתה שמח ומאושר מחוויות הדיג...  ידידי, סם הג'יגינג כבר זורם אצלך חזק בעורקים  הפכת להיות חיש מהר אימת האינטיסים- למרות ציוד האלטעזאכן... התחלת אפילו להסיק מסקנות ולשתף בטיפים על התובנות המקצועיות.... מאמון- סאמח נושף לך בעורף ועוד מעט תהיו כבר צמד מוביל 
|
-------------------------------
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עוד יציאה משובחת והפעם עם נציג צוות WOW שלא בייש את הפירמה ונתן בראש גם היום  מחכה א' : לתמונות !  ב' : לפירוט הג'יג ותמונה !  ג' : את הנ.צ. של הנקודה במידה ואני יכול להגיע אליה עם הקיאק. (ה 34 פאדום).. כמה ק"מ נמצאת הנקודה מהחוף +-  אהלן אבי אני תפסתי עם דמוי שמצד אחד קלמארי ומצד שני לבן ראש אדום. לא זוכר את שם החברה אבל הם די בשוק עכשיו ומוכרים טוב. אני קניתי בנצרת. כרגע דמוי זה אזל מהמלאי-המלאי הארצי אפילו. לגבי נ.צ. הנקדות שהגענו אליהם הם של הסקיפר בעל הסירה. הוא לקח אותנו לשם. נ.ב. חסדייה סיפר לי על המקור של הקינוי "צוות ואוו" היה מה זה מצחיק 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
עוד יציאה משובחת והפעם עם נציג צוות WOW שלא בייש את הפירמה ונתן בראש גם היום  מחכה א' : לתמונות !  ב' : לפירוט הג'יג ותמונה !  ג' : את הנ.צ. של הנקודה במידה ואני יכול להגיע אליה עם הקיאק. (ה 34 פאדום).. כמה ק"מ נמצאת הנקודה מהחוף +-  אהלן אבי אני תפסתי עם דמוי שמצד אחד קלמארי ומצד שני לבן ראש אדום. לא זוכר את שם החברה אבל הם די בשוק עכשיו ומוכרים טוב. אני קניתי בנצרת. כרגע דמוי זה אזל מהמלאי-המלאי הארצי אפילו. לגבי נ.צ. הנקדות שהגענו אליהם הם של הסקיפר בעל הסירה. הוא לקח אותנו לשם. נ.ב. חסדייה סיפר לי על המקור של הקינוי "צוות ואוו" היה מה זה מצחיק  תודה סאמח  הדמוי המדובר ידוע לי , אכן להיט חזק בשוק המקומי , מקווה שלא לשווא  לגבי הנקודות , דיברתי עם חסדייה והבנתי שעם הקיאק אני יגיע רק בעוד חודש  וזה רק אם הייתי יוצא שלשום  שטויות , כבר עובד על יום חופש מאורגן ליציאת צוות עם "רבנו" מאמון , מלך הג'ג  מקווה לחזור מיציאה כזאת לפחות כמוכם.. תענוג של יציאה ודוח... איי איי איי איזה דוח.. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
wind
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
53
|
|
אין עליך מאמון דוח מפורט תפיסות של מלך אתה  ואני
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה אני אומר לכם גדולים אתם ועוד בנקודה חדשה  סאמח יה חביבי קודם כל מברוק על העדשות מגע אין ספק שזה עושה את ההבדל ועוד מברוק אחד מגיע לך על שבירת השיא האישי ואת מה שהכי אהבתי בדו"ח שלך שקראתי אותו בשקיקה ממש הוא "אני כרגע מגשים חלום פעם אחר פעם...אני בן אדם שמח! אני בן אדם עשיר"
נשאר לי רק לאחל לך כל טוב אתה אחלה בן אדם אבי תודה רבה על התגובה היפה שלך. מאחל לך רק חוטים מתוחים והרבה בריאות ואושר...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד לצוות אין ספק שנהניתם מהדייג סאמח איזה דוח מפורט ומהנה מברוק על שבירת שיא אישי והחלום אני מאמין שהשקעת הרבה בשביל להגשים אותו מגיע לך. העונה עוד לפניך ויש מצב לשבירת שיא חדש עוד בעונה הנוכחית בהצלחה בהמשך.
תודה רבה דייג הים. מאוד מקווה לשבור את השיא העונה. חלום שלי כרגע זה אחד של 30+..מקווה שאינני מגזים אבל בחלום אין דבר כזה מוגזם 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין יום בלי דגים! כיף גדול בפורום בזכות הנצרתים. אגב, גם אני קניתי את הספרוס 14000 שהוא קצת יותר גדול ונכנס לי איזה 300 מטר
"יארדי" לא ניתקלתי האמת בדגם של ספירוס 1400! כרגע אני אגשש לגביו. אתה משתמש בו לג'יגינג? אתה יודע מה הבדל המשקלים? אני רוצה לבדוק אם יש שפולה לשלי עם צואר יותר דק שיכניס יותר חוט.. לא יודע אם קיים דבר כזה.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סאמח סאמח... מה אפשר להגיד אחרי שקוראים מה כתבת- בחיי שריגשת אותי  לקרוא אותך זה כמו לקרוא רומן טוב- זה לא רק להיות שותף לחוויות שלך אלא גם שותף לאיך שאתה מרגיש בתוך החוויות... אתה כותב מרתק, משעשע, מרגש ואף מצחיק... מרגישים שאתה שמח ומאושר מחוויות הדיג...  ידידי, סם הג'יגינג כבר זורם אצלך חזק בעורקים  הפכת להיות חיש מהר אימת האינטיסים- למרות ציוד האלטעזאכן... התחלת אפילו להסיק מסקנות ולשתף בטיפים על התובנות המקצועיות.... מאמון- סאמח נושף לך בעורף ועוד מעט תהיו כבר צמד מוביל  אהלן רפי מאוד שמח שאני מצליח לצייר את התמונה ואת הריגוש שבעניין. קצת מופתע מהתגובות לגבי סגנון הכתיבה-כנראה שיש לי את זה בלי שידעתי אבל שמח שכך. צר לי שאינני נכנס רבות לדוחות של האחרים בגלל מגבלת זמן אינטרנט ולכן לא מגיב לדוחות של אחרים לצערי כך שאני מקווה שאף אחד לא ייעלב ושיסלח לי על זהלגבי לנשוף למאמון לעורף...אני מתקרב אליו, רק שנת אור אחת ואני כבר שם  אבל בהחלט מנסה להפיק ממנו כמה שיותר ומרגיש שאני מתחיל ללמוד את השיטה טוב. פעם אמרתי: מאמון זה לא בן אדם-מאמון זה בית ספר
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
עוד יציאה משובחת והפעם עם נציג צוות WOW שלא בייש את הפירמה ונתן בראש גם היום  מחכה א' : לתמונות !  ב' : לפירוט הג'יג ותמונה !  ג' : את הנ.צ. של הנקודה במידה ואני יכול להגיע אליה עם הקיאק. (ה 34 פאדום).. כמה ק"מ נמצאת הנקודה מהחוף +-  אהלן אבי אני תפסתי עם דמוי שמצד אחד קלמארי ומצד שני לבן ראש אדום. לא זוכר את שם החברה אבל הם די בשוק עכשיו ומוכרים טוב. אני קניתי בנצרת. כרגע דמוי זה אזל מהמלאי-המלאי הארצי אפילו. לגבי נ.צ. הנקדות שהגענו אליהם הם של הסקיפר בעל הסירה. הוא לקח אותנו לשם. נ.ב. חסדייה סיפר לי על המקור של הקינוי "צוות ואוו" היה מה זה מצחיק  תודה סאמח  הדמוי המדובר ידוע לי , אכן להיט חזק בשוק המקומי , מקווה שלא לשווא  לגבי הנקודות , דיברתי עם חסדייה והבנתי שעם הקיאק אני יגיע רק בעוד חודש  וזה רק אם הייתי יוצא שלשום  שטויות , כבר עובד על יום חופש מאורגן ליציאת צוות עם "רבנו" מאמון , מלך הג'ג  מקווה לחזור מיציאה כזאת לפחות כמוכם.. תענוג של יציאה ודוח... איי איי איי איזה דוח..  אהן אבי לא ידעתי שהדמוי כזה להיט אבל רק מנסיון אישי אני רואה שהוא מוצלח עד מאוד. יציאה לפני אחרונה תפסתי עליו את הדג שלי וגם בדוח הזה 3 דגים. כנראה שהוא משהו.. כמובן שיש עוד אלמנטים להצלחה כמו תפעול הדמוי, ציוד, מצב דייג בכלל ועוד... מקווה שיצא לכם לצאת לכזו יציאה ולתפוס פי 10. רק תתארגנו עם ציוד טוב וחוט ספייר!
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
עוד יציאה משובחת והפעם עם נציג צוות WOW שלא בייש את הפירמה ונתן בראש גם היום  מחכה א' : לתמונות !  ב' : לפירוט הג'יג ותמונה !  ג' : את הנ.צ. של הנקודה במידה ואני יכול להגיע אליה עם הקיאק. (ה 34 פאדום).. כמה ק"מ נמצאת הנקודה מהחוף +-  מכיוון ואני לא קיאקיסט קשה לי להעריך אם כן אפשר להגיע עם קיאק או לא !! התקלות האלה הם של הסקיפר ככה שלא ידוע לי מה המרחק לשם
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון קבל קמע לתפיסות- דבר איתי לפני כל יציאה  יכול עוד לשמוע את התהיות שלך, שמא אתה מפספס במקום ידוע בזמן שאתה מנסה מקום חדש... אז טוב שאתה אוהב לנסות מקומות חדשים- קיבלתם יופי של אירוח ויופי של "גודטיים" עם תפיסות משובחות  חוצמזה, אתה לא מבין כלום בדיג- יש לך רק המון מזל  רק מה, המזל הולך עם הטובים  אז מה לעשות- לא סתם הדגים מתפסים איפה שאתה נמצא  ממתין לתמונות וכרגיל- צבעי הג'יגים המנצחים...  עוד הפעם שכחתי לצלם תהג'יג ...אצלי מה שעבד יפה זה הקואנטום 200 גר" כי עבדתי ידני
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
dorado1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה חוויה מאמון מחכה לטל'
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ברוכים הבאים עמוס  עזוב טל' , מה עם ה HD יש כאלו שישמחו לראות את הביצועים שלך אצלנו 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
ברוכים הבאים עמוס  עזוב טל' , מה עם ה HD יש כאלו שישמחו לראות את הביצועים שלך אצלנו  עמוס..לא ידעתי איך נרדמתי אתמול  ..ממש כמו תינוק אולי מעייפות בכלל !! גמני אשמח מאד לראות כמה דוחות ממך כאן !! אהיה בקשר 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|