פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שינוי מרענן "המז'רז'רים בע"מ". |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שינוי מרענן "המז'רז'רים בע"מ". (נקרא 9038 פעמים) |
הדפסה |
|
איציק כ
|
"המז'רז'רים בע"מ" חבר פורום 
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
שבוע טוב שמח לראות אותך פה אתנו במשפחה הגדולה של  ד"ש ל"שוקולדה" מקווה שגם הוא בדרך לפה כמו כל שאר המז'רז'רים בע"מ נהניתי מהדוח וגם מהתמונות, מחכה לעדכונים הבאים, אני יודע שיהיו  מומי שבוע טוב נשמה. מזמן לא התראנו,נמסור דש למאיר,ומקווה ונפגש בקרוב.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
הטוב ביותר שאפשר לבקש מדוח ודייג כאחד !  תענוג , אני מתמוגג.  איציק , ברוך הבא . 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לפני הכל איציק, ברוך הבא אל יומן הדוחות שלנו....  דו"ח דיג ראשון שלך כאן, ובהחלט דו"ח שמתיישב נהדר עם הגישה והרוח של הפורום- גישה של שיתוף, והשיתוף בהחלט במיטבו... הדמוי המנצח, שיטת העבודה וכמו שכתב מאמון- אם קוראים היטב יש כמה וכמה טיפים ששולבו בדו"ח, לקרוא ולהפנים  לקח לך זמן, אך כמו שאומרים- כל דבר טוב קורה בזמנו...  *עודני זוכר את מה שכתבת בדו"ח של קובי שני- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1160.msg13192#msg13192ואצטט חלק מהדברים: "ראשית כבוד גדול לדוח הראשון בפורום הקסום הזה. במהלך הימים הקרובים נדאג ששאר חברי הצוות שעדיין לא פתחו שם משתמש לעצמם יפתחו. וכך נוכל לשתף את כל החברים החדשים \ישנים בדוחות שלנו."*וכאן בשרשור הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1094.msg13335#msg13335כתבת את זה- " צוות "חרטא" ,צוות" wow " ,וכל המברכים....תודה רבה לכולם על קבלת הפנים החמה והלבבית. נשמח לשתף ולהשתתף בכל הנוגע לפורום היקר הזה. שיהיה בהצלחה לכולנו." כמו שאומרים, שהגיענו... אז שמח שהגעת, ואכן גם קיימת- שיתפת ושיתפת כמו שצריך וראוי לשתף, גם בדו"ח וגם בתגובות...  הפורום הזה הוא בית אמיתי לכל מי שמתחבר לאווירה, לדרך ולרוח הפורום, בעיתוי שמתאים לכל אחד... מבחינתי ובעיני ממש לא רלוונטי היכן כתבת עד היום או מדוע לא העלית כאן דוחות עד היום... כמו שכבר נאמר: "להיות במקום הנכון בזמן הנכון"- מהו הזמן הנכון זו בחירה אישית והחשוב הוא שהגעת למקום הנכון אני רואה את הדו"ח הזה - כהמשך מתבקש מאליו (עם הפסקת אגירת כוח  ...) לדברים שכתבת ואותם ציטטתי... אתה מוזמן איציק להמשיך "לשמוח לשתף ולהשתתף" (ציטוט שלך), כך גם חבריך לצוות, ועם שיתוף כמו שנתת בדו"ח הזה- אתה במקום הנכון, בהיותך ראוי לפורום והפורום ראוי לך  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ פשששששש איציק כהן כותב פה ... מה קרה קיבלתם שכל והבנתם את מה שאמרתי הרבה מאוד פעמים שפסלתם? הפורום ההוא התייחס אליכם כמו שצפוי לפורום הזה אז עברתם? אני פשוט בהלם לראות אותך פה ומעניין מתי שאר החברים שלך ( חוץ מנאור ) שקטלתם את הפורום ואת האנשים פה ואני ממעיט במילים ומעדן יכתבו פה . אז בניגוד אליכם אני אברך אותכם לקבלת החלטה נכונה בחיים מאחל לכם בהצלחה וכמו שאמר חן הראל ודאג לציין את קבוצתכם המהוללת ( שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך ) לכל אחד ואחד מכם אאחל שתהנו ותעריכו את המקום בו אתם דורכים עכשיו.
סער נשמה תודה על העדכון. אם לא הייתי קצת מכיר אותך,אז הייתי עונה ל..{"שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך"} בצורה אחרת. אתה בחרת להתנתק,ולא להפך.  שני אנשים שהיו - ולדעתי עוד יהיו -חברים טובים- .... אז אפתח בתזכורת קטנה ממשהו שאיציק רשם כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1094.15וזה הציטוט: "היי רפי! תודה על קבלת הפנים החמה. סליחה על האיחור ברישום.....מצאנו את המוזה הנכונה להכניס רגל פנימה{ הרבה בזכות סער זאבי},ועכשיו אפשר רק לומר ששאלתי את עצמי כמה פעמים .."למה לקח לי כל כך הרבה זמן???". מההצצה הלא מעמיקה יש לומר של היומיים האחרונים כאן בפורום,מצאתי משהו חדש ומרענן,עם הרבה חברים חדשים וגם חברים\מכרים "ישנים"ממקומות אחרים,ומה שמצטייר על פני השטח,זו בעיקר האווירה השלווה שמרחפת אל מעל מסך המחשב בבית,בכל כניסה לאתר. והרצון הכולל ,לתת ולשתף אחד את השני בכל העיסוק בתחביב הממכר הזה. אז..שוב תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו בהנחת אבני היסוד במקום הנעים הזה." סער ואיציק, איציק וסער, אשתף אתכם קצת מנסיון אישי... הקטע של דיג ופרומים יוצר חברויות נהדרות- ולעיתים יוצר חיכוכים ומריבות בין חברים טובים וקרובים... כנראה שסביב נושא הדיג והפורומים יש הרבה אכפתיות, אמוציות ובעיקר רגישויות.... בעצם העובדה שזה "העולם הקסום שלנו" (גנבתי ממך מילה איציק...)- מפלט מהמחויבויות והלחצים של היום - יום, כנראה שמרוב רצון עז לשמור עליו כזה- נוצרות רגישויות יתר ואמוציות יתר, מה שמוביל להמון ציפיות- והמון חיכוכים... חלק מהענין הוא שסביב התחביב נוצרות חברויות קרובות די מהר- לעיתים אף מהר מידי, לפני שבאמת מכירים לעומק באופן שגם מאפשר יותר לקבל, להתפשר ולסלוח... *וקצת בנימה אישית: הכרתי בדיג ובפורומים אנשים, עם חלקם נוצרה חברות, עם כמה מהם חברות קרובה- יחסית די מהר הפכנו לחברים טובים וקרובים הרבה מעבר לדיג המשותף, עם מי מהם קרה שהגענו לריב וסכסוך- על רקע של דיג ושל פורומים. במקרה מסוים אפילו סכסוך קשה בו כל אחד החזיק "בטן מלאה" ולא היה מוכן לשמוע על האחר- וכ"א חשב שהוא בסדר והאחר "חרה"... היו אותם מצבים שאיש לא חשב שאי פעם נחזור להיות בקשר- כ"א מבחינתו "מחק" את האחר.... ברבות הימים יצא לשבת ולבחון את הדברים, כשהאמוציות והכעסים הושמו לרגע בצד- ואז הוברר לכ"א (כולל לי ומבחינתי במיוחד לי) היכן שגה ועד כמה שגה ב"אנטי" שגיבש כלפי האחר, כשלעצמי אז כשבחנתי בפתיחות עם עצמי- גיליתי כי שגיתי לא מעט עת ננעלתי בקטע הביקורתי-שלילי.... בכל אחד מאותם מקרים ומול אותם חברים מולם היתה חברות טובה- ההדורים יושרו וחזרנו להיות חברים טובים לא פחות מאשר בעבר... *ומכאן לעיקר סער ואיציק: **דבר ראשון, גם אם יש בטן מלאה או עבר ביניכם חתול שחור בגלל משהו, אנא תשתדלו להותיר זאת מחוץ לדפי הפורום- לא מתאים ואין מקום "להציף" את זה כאן... #איציק- הדברים היפים שכתבת ואותם ציטטתי מדברים בעד עצמם, כולל האופן בו תיארת את איך שהפורום מצטייר בעיניך... #סער- מי כמוני יודע כמה הפורום וחבריו יקרים לך ועד כמה טובת הפורום והצלחתו "זורמים בדמך".... #אז לפני הכל- בואו נשמור את הפורום שלנו "קסום, יקר ונעים" (ציטוטים שלך מהכתוב איציק - וציטוט ממה שבראש שלך ומהפה שלך סער....) **דבר שני, בהזדמנות קרובה אני תופס את שניכם בחולצה ואנחנו עושים פגישה משולשת (מי שמסרב- אני שולח את טל להביא אותו...  ...), מוציאים הכל, מנקים ופותחים דף חדש-ישן... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו...
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא איזה יופי של דגים והדו"ח תענוג מפורט ובעיקר מלמד תודה רבה והרבה יציאות חוטים ודגים
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
הטוב ביותר שאפשר לבקש מדוח ודייג כאחד !  תענוג , אני מתמוגג.  איציק , ברוך הבא .  וואאאהה....הרגתם אותי חברים , הנפש לא מסוגלת לעכל כל כך הרבה מחמאות.. אני מתחיל להסמיק...אין לי מילים...באמת. טל אחי תודה נשמה..
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לפני הכל איציק, ברוך הבא אל יומן הדוחות שלנו....  דו"ח דיג ראשון שלך כאן, ובהחלט דו"ח שמתיישב נהדר עם הגישה והרוח של הפורום- גישה של שיתוף, והשיתוף בהחלט במיטבו... הדמוי המנצח, שיטת העבודה וכמו שכתב מאמון- אם קוראים היטב יש כמה וכמה טיפים ששולבו בדו"ח, לקרוא ולהפנים  לקח לך זמן, אך כמו שאומרים- כל דבר טוב קורה בזמנו...  *עודני זוכר את מה שכתבת בדו"ח של קובי שני- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1160.msg13192#msg13192ואצטט חלק מהדברים: "ראשית כבוד גדול לדוח הראשון בפורום הקסום הזה. במהלך הימים הקרובים נדאג ששאר חברי הצוות שעדיין לא פתחו שם משתמש לעצמם יפתחו. וכך נוכל לשתף את כל החברים החדשים \ישנים בדוחות שלנו."*וכאן בשרשור הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1094.msg13335#msg13335כתבת את זה- " צוות "חרטא" ,צוות" wow " ,וכל המברכים....תודה רבה לכולם על קבלת הפנים החמה והלבבית. נשמח לשתף ולהשתתף בכל הנוגע לפורום היקר הזה. שיהיה בהצלחה לכולנו." כמו שאומרים, שהגיענו... אז שמח שהגעת, ואכן גם קיימת- שיתפת ושיתפת כמו שצריך וראוי לשתף, גם בדו"ח וגם בתגובות...  הפורום הזה הוא בית אמיתי לכל מי שמתחבר לאווירה, לדרך ולרוח הפורום, בעיתוי שמתאים לכל אחד... מבחינתי ובעיני ממש לא רלוונטי היכן כתבת עד היום או מדוע לא העלית כאן דוחות עד היום... כמו שכבר נאמר: "להיות במקום הנכון בזמן הנכון"- מהו הזמן הנכון זו בחירה אישית והחשוב הוא שהגעת למקום הנכון אני רואה את הדו"ח הזה - כהמשך מתבקש מאליו (עם הפסקת אגירת כוח  ...) לדברים שכתבת ואותם ציטטתי... אתה מוזמן איציק להמשיך "לשמוח לשתף ולהשתתף" (ציטוט שלך), כך גם חבריך לצוות, ועם שיתוף כמו שנתת בדו"ח הזה- אתה במקום הנכון, בהיותך ראוי לפורום והפורום ראוי לך  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ פשששששש איציק כהן כותב פה ... מה קרה קיבלתם שכל והבנתם את מה שאמרתי הרבה מאוד פעמים שפסלתם? הפורום ההוא התייחס אליכם כמו שצפוי לפורום הזה אז עברתם? אני פשוט בהלם לראות אותך פה ומעניין מתי שאר החברים שלך ( חוץ מנאור ) שקטלתם את הפורום ואת האנשים פה ואני ממעיט במילים ומעדן יכתבו פה . אז בניגוד אליכם אני אברך אותכם לקבלת החלטה נכונה בחיים מאחל לכם בהצלחה וכמו שאמר חן הראל ודאג לציין את קבוצתכם המהוללת ( שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך ) לכל אחד ואחד מכם אאחל שתהנו ותעריכו את המקום בו אתם דורכים עכשיו.
סער נשמה תודה על העדכון. אם לא הייתי קצת מכיר אותך,אז הייתי עונה ל..{"שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך"} בצורה אחרת. אתה בחרת להתנתק,ולא להפך.  שני אנשים שהיו - ולדעתי עוד יהיו -חברים טובים- .... אז אפתח בתזכורת קטנה ממשהו שאיציק רשם כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1094.15וזה הציטוט: "היי רפי! תודה על קבלת הפנים החמה. סליחה על האיחור ברישום.....מצאנו את המוזה הנכונה להכניס רגל פנימה{ הרבה בזכות סער זאבי},ועכשיו אפשר רק לומר ששאלתי את עצמי כמה פעמים .."למה לקח לי כל כך הרבה זמן???". מההצצה הלא מעמיקה יש לומר של היומיים האחרונים כאן בפורום,מצאתי משהו חדש ומרענן,עם הרבה חברים חדשים וגם חברים\מכרים "ישנים"ממקומות אחרים,ומה שמצטייר על פני השטח,זו בעיקר האווירה השלווה שמרחפת אל מעל מסך המחשב בבית,בכל כניסה לאתר. והרצון הכולל ,לתת ולשתף אחד את השני בכל העיסוק בתחביב הממכר הזה. אז..שוב תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו בהנחת אבני היסוד במקום הנעים הזה." סער ואיציק, איציק וסער, אשתף אתכם קצת מנסיון אישי... הקטע של דיג ופרומים יוצר חברויות נהדרות- ולעיתים יוצר חיכוכים ומריבות בין חברים טובים וקרובים... כנראה שסביב נושא הדיג והפורומים יש הרבה אכפתיות, אמוציות ובעיקר רגישויות.... בעצם העובדה שזה "העולם הקסום שלנו" (גנבתי ממך מילה איציק...)- מפלט מהמחויבויות והלחצים של היום - יום, כנראה שמרוב רצון עז לשמור עליו כזה- נוצרות רגישויות יתר ואמוציות יתר, מה שמוביל להמון ציפיות- והמון חיכוכים... חלק מהענין הוא שסביב התחביב נוצרות חברויות קרובות די מהר- לעיתים אף מהר מידי, לפני שבאמת מכירים לעומק באופן שגם מאפשר יותר לקבל, להתפשר ולסלוח... *וקצת בנימה אישית: הכרתי בדיג ובפורומים אנשים, עם חלקם נוצרה חברות, עם כמה מהם חברות קרובה- יחסית די מהר הפכנו לחברים טובים וקרובים הרבה מעבר לדיג המשותף, עם מי מהם קרה שהגענו לריב וסכסוך- על רקע של דיג ושל פורומים. במקרה מסוים אפילו סכסוך קשה בו כל אחד החזיק "בטן מלאה" ולא היה מוכן לשמוע על האחר- וכ"א חשב שהוא בסדר והאחר "חרה"... היו אותם מצבים שאיש לא חשב שאי פעם נחזור להיות בקשר- כ"א מבחינתו "מחק" את האחר.... ברבות הימים יצא לשבת ולבחון את הדברים, כשהאמוציות והכעסים הושמו לרגע בצד- ואז הוברר לכ"א (כולל לי ומבחינתי במיוחד לי) היכן שגה ועד כמה שגה ב"אנטי" שגיבש כלפי האחר, כשלעצמי אז כשבחנתי בפתיחות עם עצמי- גיליתי כי שגיתי לא מעט עת ננעלתי בקטע הביקורתי-שלילי.... בכל אחד מאותם מקרים ומול אותם חברים מולם היתה חברות טובה- ההדורים יושרו וחזרנו להיות חברים טובים לא פחות מאשר בעבר... *ומכאן לעיקר סער ואיציק: **דבר ראשון, גם אם יש בטן מלאה או עבר ביניכם חתול שחור בגלל משהו, אנא תשתדלו להותיר זאת מחוץ לדפי הפורום- לא מתאים ואין מקום "להציף" את זה כאן... #איציק- הדברים היפים שכתבת ואותם ציטטתי מדברים בעד עצמם, כולל האופן בו תיארת את איך שהפורום מצטייר בעיניך... #סער- מי כמוני יודע כמה הפורום וחבריו יקרים לך ועד כמה טובת הפורום והצלחתו "זורמים בדמך".... #אז לפני הכל- בואו נשמור את הפורום שלנו "קסום, יקר ונעים" (ציטוטים שלך מהכתוב איציק - וציטוט ממה שבראש שלך ומהפה שלך סער....) **דבר שני, בהזדמנות קרובה אני תופס את שניכם בחולצה ואנחנו עושים פגישה משולשת (מי שמסרב- אני שולח את טל להביא אותו...  ...), מוציאים הכל, מנקים ופותחים דף חדש-ישן... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו... אין, פשוט אין על התגובות התמציתיות, קצרצרות שלא לומר הטלגרפיות של רפי  רפי, יש פה אנשים שצריכים לצאת לעבודה. לפי התגובות, איציק לא העלה על דעתו כזו קבלת פנים חמה מכל הפורום 
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
 |
|
|
סער נשמה תודה על העדכון. אם לא הייתי קצת מכיר אותך,אז הייתי עונה ל..{"שאני שמח שאני לא שם וטוב שכך"} בצורה אחרת. אתה בחרת להתנתק,ולא להפך.  שני אנשים שהיו - ולדעתי עוד יהיו -חברים טובים- .... אז אפתח בתזכורת קטנה ממשהו שאיציק רשם כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1094.15וזה הציטוט: "היי רפי! תודה על קבלת הפנים החמה. סליחה על האיחור ברישום.....מצאנו את המוזה הנכונה להכניס רגל פנימה{ הרבה בזכות סער זאבי},ועכשיו אפשר רק לומר ששאלתי את עצמי כמה פעמים .."למה לקח לי כל כך הרבה זמן???". מההצצה הלא מעמיקה יש לומר של היומיים האחרונים כאן בפורום,מצאתי משהו חדש ומרענן,עם הרבה חברים חדשים וגם חברים\מכרים "ישנים"ממקומות אחרים,ומה שמצטייר על פני השטח,זו בעיקר האווירה השלווה שמרחפת אל מעל מסך המחשב בבית,בכל כניסה לאתר. והרצון הכולל ,לתת ולשתף אחד את השני בכל העיסוק בתחביב הממכר הזה. אז..שוב תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו בהנחת אבני היסוד במקום הנעים הזה." סער ואיציק, איציק וסער, אשתף אתכם קצת מנסיון אישי... הקטע של דיג ופרומים יוצר חברויות נהדרות- ולעיתים יוצר חיכוכים ומריבות בין חברים טובים וקרובים... כנראה שסביב נושא הדיג והפורומים יש הרבה אכפתיות, אמוציות ובעיקר רגישויות.... בעצם העובדה שזה "העולם הקסום שלנו" (גנבתי ממך מילה איציק...)- מפלט מהמחויבויות והלחצים של היום - יום, כנראה שמרוב רצון עז לשמור עליו כזה- נוצרות רגישויות יתר ואמוציות יתר, מה שמוביל להמון ציפיות- והמון חיכוכים... חלק מהענין הוא שסביב התחביב נוצרות חברויות קרובות די מהר- לעיתים אף מהר מידי, לפני שבאמת מכירים לעומק באופן שגם מאפשר יותר לקבל, להתפשר ולסלוח... *וקצת בנימה אישית: הכרתי בדיג ובפורומים אנשים, עם חלקם נוצרה חברות, עם כמה מהם חברות קרובה- יחסית די מהר הפכנו לחברים טובים וקרובים הרבה מעבר לדיג המשותף, עם מי מהם קרה שהגענו לריב וסכסוך- על רקע של דיג ושל פורומים. במקרה מסוים אפילו סכסוך קשה בו כל אחד החזיק "בטן מלאה" ולא היה מוכן לשמוע על האחר- וכ"א חשב שהוא בסדר והאחר "חרה"... היו אותם מצבים שאיש לא חשב שאי פעם נחזור להיות בקשר- כ"א מבחינתו "מחק" את האחר.... ברבות הימים יצא לשבת ולבחון את הדברים, כשהאמוציות והכעסים הושמו לרגע בצד- ואז הוברר לכ"א (כולל לי ומבחינתי במיוחד לי) היכן שגה ועד כמה שגה ב"אנטי" שגיבש כלפי האחר, כשלעצמי אז כשבחנתי בפתיחות עם עצמי- גיליתי כי שגיתי לא מעט עת ננעלתי בקטע הביקורתי-שלילי.... בכל אחד מאותם מקרים ומול אותם חברים מולם היתה חברות טובה- ההדורים יושרו וחזרנו להיות חברים טובים לא פחות מאשר בעבר... *ומכאן לעיקר סער ואיציק: **דבר ראשון, גם אם יש בטן מלאה או עבר ביניכם חתול שחור בגלל משהו, אנא תשתדלו להותיר זאת מחוץ לדפי הפורום- לא מתאים ואין מקום "להציף" את זה כאן... #איציק- הדברים היפים שכתבת ואותם ציטטתי מדברים בעד עצמם, כולל האופן בו תיארת את איך שהפורום מצטייר בעיניך... #סער- מי כמוני יודע כמה הפורום וחבריו יקרים לך ועד כמה טובת הפורום והצלחתו "זורמים בדמך".... #אז לפני הכל- בואו נשמור את הפורום שלנו "קסום, יקר ונעים" (ציטוטים שלך מהכתוב איציק - וציטוט ממה שבראש שלך ומהפה שלך סער....) **דבר שני, בהזדמנות קרובה אני תופס את שניכם בחולצה ואנחנו עושים פגישה משולשת (מי שמסרב- אני שולח את טל להביא אותו...  ...), מוציאים הכל, מנקים ופותחים דף חדש-ישן... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו... טוב דבר ראשון....רפי סחטן על התחקיר. עבודת שורשים ממש. חברה תהיו יותר קלילים בחיאת..איפה הלכתם?! ת'אמין לי רפי לדוח המסכם האחרון שהורדתי "אצל השכנים" היה לי את הרצון להוריד דווקה כאן,ומשיקולים של חוסר הכרה,וזמן התעסקות ארוך יותר,הדוח ירד "שם". לא צריך לעשות עניין כל כך מורכב ומסובך במה שקורה .. אני רוצה לומר לך שיש לי הרבה מכרים\חברים שנשענים על שני הפורומים יחד,ואני לא רואה בזה פסול. יחד עם זאת אני רואה ומרגיש כאן סוג של אווירה אחרת,ואני לא מדבר על "החדש\ישן",אלה על הרצון לשאול ולפתוח דיונים ,לפרגן ולהתעניין. כך צריך להיות!!! עכשיו לענייני סער. אין שום עניין!!! מה נסגר? אני לא מתעסק בזה בכלל,כי אין במה להתעסק. אני בטוח שסער לא נתן "יריה" מכוונת אלי באופן אישי,אלה כוללת. מה לעשות,ככה סער.אמוציוצאלי,ואמפולסיבי לפעמים,ומתעצבן מהר. זה חלק ממה שיפה בו...ודווקה ככה הוא הכי מצחיק. באמת ..שחררו חברים,כשאני רואה את סער,שתי סטירות לי ,שתי סטירות לו. חוץ מעניינים שאין עניינים. תענוג אחד גדול לכתוב כאן. שבוע טוב לכולם.
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
דו"ח יפה מאוד ושמחים שהצטרפת כי לפי מה שהספקתי ללמוד על צוות המזרזרים בע"מ זה שהם מקצוענים וכולנו נרוויח מזה. ברוך הבא למשפחה 
|
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
אלי בוקר טוב ותודה על המחמאות.
אנחנו זורמים בכייף..מה שצריך בשמחה.
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
 |
|
|
לפני הכל איציק, ברוך הבא אל יומן הדוחות שלנו....  דו"ח דיג ראשון שלך כאן, ובהחלט דו"ח שמתיישב נהדר עם הגישה והרוח של הפורום- גישה של שיתוף, והשיתוף בהחלט במיטבו... הדמוי המנצח, שיטת העבודה וכמו שכתב מאמון- אם קוראים היטב יש כמה וכמה טיפים ששולבו בדו"ח, לקרוא ולהפנים  לקח לך זמן, אך כמו שאומרים- כל דבר טוב קורה בזמנו...  *ומכאן לעיקר סער ואיציק: **דבר ראשון, גם אם יש בטן מלאה או עבר ביניכם חתול שחור בגלל משהו, אנא תשתדלו להותיר זאת מחוץ לדפי הפורום- לא מתאים ואין מקום "להציף" את זה כאן... #איציק- הדברים היפים שכתבת ואותם ציטטתי מדברים בעד עצמם, כולל האופן בו תיארת את איך שהפורום מצטייר בעיניך... #סער- מי כמוני יודע כמה הפורום וחבריו יקרים לך ועד כמה טובת הפורום והצלחתו "זורמים בדמך".... #אז לפני הכל- בואו נשמור את הפורום שלנו "קסום, יקר ונעים" (ציטוטים שלך מהכתוב איציק - וציטוט ממה שבראש שלך ומהפה שלך סער....) **דבר שני, בהזדמנות קרובה אני תופס את שניכם בחולצה ואנחנו עושים פגישה משולשת (מי שמסרב- אני שולח את טל להביא אותו...  ...), מוציאים הכל, מנקים ופותחים דף חדש-ישן... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו... טוב דבר ראשון....רפי סחטן על התחקיר. עבודת שורשים ממש. אני רוצה לומר לך שיש לי הרבה מכרים\חברים שנשענים על שני הפורומים יחד,ואני לא רואה בזה פסול. יחד עם זאת אני רואה ומרגיש כאן סוג של אווירה אחרת,ואני לא מדבר על "החדש\ישן",אלה על הרצון לשאול ולפתוח דיונים ,לפרגן ולהתעניין. כך צריך להיות!!! עכשיו לענייני סער. אין שום עניין!!! באמת ..שחררו חברים,כשאני רואה את סער,שתי סטירות לי ,שתי סטירות לו. חוץ מעניינים שאין עניינים. תענוג אחד גדול לכתוב כאן. שבוע טוב לכולם. דבר ראשון סקוויוויד ואיציק שאתם מצוטטים את רפי אני מבקש לחתוך 90% ממה שהוא כותב כך כמו שאני עשיתי מכוון שאחרי זה יש המון לדפדף  דבר שני איציק לא הבנתי את המישפט הזה על איזה שני פורמים אתה מדבר אני חשבתי שיש רק 1 "אני רוצה לומר לך שיש לי הרבה מכרים\חברים שנשענים על שני הפורומים יחד,ואני לא רואה בזה פסול."והדבר האחרון שהוא העיקר דוח פצצה דגים לתיפארת ותיאור עבודה ממש ללכת ולדוג וכול הכבוד על נגיעה אישית לכול מחמאה או שאלה 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2012, 11:24:41 AM על ידי יריב
|
|
|
|
|
|
חברים יקרים,הידוע לכם כי איציק הוא בן משפחתי הנשוי לבת אחותי, ומטבע הדברים שתגובתי צריכה להיות תואמת את המעמד,אבל!!!! המצב לא מאפשר לי ,משום האשמות שווא של שיסוי ודמגוגיה. אסתפק במילים אלו: אתה תותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!
יוסי סרגוס
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
כבוד על הטרחונחמור. מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
 |
|
|
לפני הכל איציק, ברוך הבא אל יומן הדוחות שלנו....  דו"ח דיג ראשון שלך כאן, ובהחלט דו"ח שמתיישב נהדר עם הגישה והרוח של הפורום- גישה של שיתוף, והשיתוף בהחלט במיטבו... הדמוי המנצח, שיטת העבודה וכמו שכתב מאמון- אם קוראים היטב יש כמה וכמה טיפים ששולבו בדו"ח, לקרוא ולהפנים  לקח לך זמן, אך כמו שאומרים- כל דבר טוב קורה בזמנו...  *ומכאן לעיקר סער ואיציק: **דבר ראשון, גם אם יש בטן מלאה או עבר ביניכם חתול שחור בגלל משהו, אנא תשתדלו להותיר זאת מחוץ לדפי הפורום- לא מתאים ואין מקום "להציף" את זה כאן... #איציק- הדברים היפים שכתבת ואותם ציטטתי מדברים בעד עצמם, כולל האופן בו תיארת את איך שהפורום מצטייר בעיניך... #סער- מי כמוני יודע כמה הפורום וחבריו יקרים לך ועד כמה טובת הפורום והצלחתו "זורמים בדמך".... #אז לפני הכל- בואו נשמור את הפורום שלנו "קסום, יקר ונעים" (ציטוטים שלך מהכתוב איציק - וציטוט ממה שבראש שלך ומהפה שלך סער....) **דבר שני, בהזדמנות קרובה אני תופס את שניכם בחולצה ואנחנו עושים פגישה משולשת (מי שמסרב- אני שולח את טל להביא אותו...  ...), מוציאים הכל, מנקים ופותחים דף חדש-ישן... שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו... טוב דבר ראשון....רפי סחטן על התחקיר. עבודת שורשים ממש. אני רוצה לומר לך שיש לי הרבה מכרים\חברים שנשענים על שני הפורומים יחד,ואני לא רואה בזה פסול. יחד עם זאת אני רואה ומרגיש כאן סוג של אווירה אחרת,ואני לא מדבר על "החדש\ישן",אלה על הרצון לשאול ולפתוח דיונים ,לפרגן ולהתעניין. כך צריך להיות!!! עכשיו לענייני סער. אין שום עניין!!! באמת ..שחררו חברים,כשאני רואה את סער,שתי סטירות לי ,שתי סטירות לו. חוץ מעניינים שאין עניינים. תענוג אחד גדול לכתוב כאן. שבוע טוב לכולם. דבר ראשון סקוויוויד ואיציק שאתם מצוטטים את רפי אני מבקש לחתוך 90% ממה שהוא כותב כך כמו שאני עשיתי מכוון שאחרי זה יש המון לדפדף  דבר שני איציק לא הבנתי את המישפט הזה על איזה שני פורמים אתה מדבר אני חשבתי שיש רק 1 "אני רוצה לומר לך שיש לי הרבה מכרים\חברים שנשענים על שני הפורומים יחד,ואני לא רואה בזה פסול."והדבר האחרון שהוא העיקר דוח פצצה דגים לתיפארת ותיאור עבודה ממש ללכת ולדוג וכול הכבוד על נגיעה אישית לכול מחמאה או שאלה  אחלה יריב..חן חן על הביקורת והפרגונים. כמו שאתה רואה אני ממשיך לגרור אחרי מגילות...אני לא ממש יודע איך להוציא תמצית ולהשחיל ציטוט. אבל אשמח לדעת,ובאותה הזדמנות תלמד גם את רפי ואייל. תודה אחינו.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה יריב..חן חן על הביקורת והפרגונים.
כמו שאתה רואה אני ממשיך לגרור אחרי מגילות...אני לא ממש יודע איך להוציא
תמצית ולהשחיל ציטוט.
אבל אשמח לדעת,ובאותה הזדמנות תלמד גם את רפי ואייל.
תודה אחינו. איציק , אתה תקלוט יותר מהר מהם  אתה יכול לבחור ולסמן עם העכבר את המשפט שאתה רוצה, לאחר מכן לחץ על  ומדביק בין הסוגריים [ quote ] הדבק כאן [ / quote ]
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2012, 15:31:36 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
איציק כ
|
מנותקגיל:
48
חלק בלתי נפרד מחיי!!!
|
|
אחלה יריב..חן חן על הביקורת והפרגונים.
כמו שאתה רואה אני ממשיך לגרור אחרי מגילות...אני לא ממש יודע איך להוציא
תמצית ולהשחיל ציטוט.
אבל אשמח לדעת,ובאותה הזדמנות תלמד גם את רפי ואייל.
תודה אחינו. איציק , אתה תקלוט יותר מהר מהם  לאחר מכן לחץ על אתה יכול לבחור ולסמן עם העכבר את המשפט שאתה רוצה, לאחר מכן לחץ על  ומדביק בין הסוגריים [ quote ] הדבק כאן [ / quote ] [/quote ואללה עדי "לאחר מכן לחץ על"??איפה הסמן הזה נמצא? להעתיק רק את המשפטים שרוצים וכל השאר למחוק,זה בסדר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4
|