תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
5/7/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
19:30 | דמוי דג בינוני - SNUB כסוף 50 ממ של RIVER2SEA | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 1 קילו פלוס |
21:30 | דמוי דג בינוני - SNUB כחלחל 50 ממ של RIVER2SEA | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 3 קילו בערך |
הדו"ח:
יציאה מוקדמת מהרגיל אתמול אחה"צ לכיוון גשר אריק עם חבר מהפורום שסיים מילואים אתמול בסביבות 15:30.
מגיעים למקום שרצינו ואין קיאק באופק. פותחים ציוד ומתחילים לעבוד. שקט...
בשלב מסוים מגיעים שני קיאקים ונוחתים על הגדה לידנו. תוך כמה דקות מצטרפים אליהם עוד 10 קיאקים ומתמקמים לידנו.
למרבה ההפתעה, חבר ישן מתפוז מזהה אותי וחצי שעה עפה במצמוץ עד שהם ממשיכים בדרכם

משהו שונה במזג האויר והרוח חלשה מהימים הקודמים.
אין כמעט נגיעות וביניות בודדות נצפות כשהן עולות לפני המים

עוברים מקום לנקודה שקטה ללא קיאקים וגם שם יובש מוחלט ללא בינית אחת לרפואה...
חוזרים לנקודה הראשונה והקיאקים סיימו כבר להיום וכמה ביניות בודדות יוצאות לבקר ומשוחררות כמובן...
השמש שוקעת ואנו עוברים לנקודה נוספת לעבודה עם דמויים. בינית יפה יוצאת והאופטימיות חוזרת אבל לאחר זמן מה היא נעלמת כלעומת שבאה...

עוברים מעט הלאה וגם שם יבש למעט בנית בודדת.
חוזרים לנקודה הקודמת ובינית חביבה יוצאת ואחריה שוב שקט. ממש מתסכל... איפה האקשן של יום לפני ?!?

כשסוף סוף מגיעה בינית גדולה ולוקחת את הדמוי,היא לוקחת אותו עמוק לתוך הצמחיה והבלתי נמנע כמובן שקורה והחוט נקרע. הלך הדמוי החזק ביותר בארסנל ...

מחליף לדמוי דומה שגם מביא תוצאות יפות לאחרונה ואז מגיעה הפתעה השניה להיום

בינית ארוכת ראש בגודל נאה יוצאת על דמוי שמבחינתי היה עד אתמול דמוי שכבר חשבתי שבינית ארוכת ראש לא תלך עליו בגלל הגודל שלו!
ראיתי לא מעט ביניות ארוכות ראש שיצאו על ספינרים,ניקלים קטנים,סיליקונים וגם על דמויים אבל כולם היו דמויים קטנים ודקים ולא קראנק בייטס מסיביים כמו אלו שאני עובד איתם לאחרונה.
תמונות זריזות ולמים

ממשיכים לעבוד והשמש כבר שקעה.
3 זריקות ומתקפלים אני אומר לחבר שאיתי והוא מצידו מבהיר שממש לו מפריע לו להישאר גם לתוך החושך

מדברים ומדברים ובמקביל אני לא מפסיק לעבוד עם אותו הדמוי בצורה איטית ומשתדל שהוא יהיה קרוב כמה שאפשר לפני המים וב-9 וחצי ההפתעה השלישית של היום מגיעה בצורה מכה כפולה וריצה מהירה אבל מוזרה במעלה הזרם ואז כמה נגיחות קצרות ו"אלסטיות" ולבסוף מתוך המים עולה ראשו של שפמנון אפור והדמוי תפוס גם עם המשולשת האמצעית בצד של הפה.
אני מתלבט איך לתפוס את הדמוי מבלי לחטוף את אחת המשולשות לתוך היד באמצע ניעור ראש (חטפתי כבר היום משולשת אחת

הלך הדמוי החזק ביותר בארסנל ...

לסיכומו של יום, היה חלש אבל מעניין עם הפתעות כמו שרק בדיג אפשר למצוא

דמויים חדשים כבר הוזמנו אתמול בלילה...