פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221989 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איזה אחד שהיה לו זין ענק שמע משמועות שיש באיזה יער אבות, איי שם בדרום אפריקה צפרדע שאם שואלים אותה שאלה והיא עונה לא, הזין של אותו הגבר קטן בעשרה סנטימטרים, אותו בחור שהיה לו 50 ס"מ הרגיש שאין לו ברירה, חסך כסף וטס לשם, הגיע לבסוף אל המקום ופגש בצפרדע, הוא חשב ואמר לה : אתה רוצה למצוץ לי ? הצפרדע ענתה לו : לא, והזין שלו נהייה יותר קטן והפך 40 ס"מ, אז הוא שאל שוב אם היא רוצה למצוץ לו היא אמרה לו שלא והזין שלו נהיה קטן יותר בעוד 10 ס"מ, הוא חשב לעצמו אני יעשה את זה עוד פעם אחת ואז סוף סוף יהיה לי נוח איתו ועם הבחורות שלי, הוא אמר לה : את רוצה למצוץ לי ? והיא ענתה לו : אתה לא מבין ? לא לא לא !  חזק !!!!! ;  
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
 sml98;חזק
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שני בני הזוג היו במיטה באחד הלילות היפים , האור בחדר היה חלש - האישה הרגישה שבעלה נוגע בה בדרך שהיא לא רגילה לה . היא נזכרה שהוא ליטף אותה כך רק כשהיו בתחילת הקשר . היא הרגישה שהוא מדגדג אותה בעדינות , מעביר את אצבעותיו על צווארה , ונוגע קלות בגבה , ואז מלטף את כתפיה וצווארה . היא הרגישה גם שהוא מעביר את ידו באיטיות אל מורד בטנה . לאחר מכן היא הרגישה שהוא מלטף את הצד הפנימי של זרועה השמאלית . עבר לצד השני , וירד עד הרגל שלה . ונעצר באזור הברך . הוא עשה אותו דבר מהצד השני . אך עצר באופן פתאומי , וחזר לראות טלוויזיה . בקול מלא אהבה היא שאלה אותו : " זה היה מקסים , למה עצרת ? " הבעל ענה : " מצאתי את השלט , תחזרי לישון " 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
שני בני הזוג היו במיטה באחד הלילות היפים , האור בחדר היה חלש - האישה הרגישה שבעלה נוגע בה בדרך שהיא לא רגילה לה . היא נזכרה שהוא ליטף אותה כך רק כשהיו בתחילת הקשר . היא הרגישה שהוא מדגדג אותה בעדינות , מעביר את אצבעותיו על צווארה , ונוגע קלות בגבה , ואז מלטף את כתפיה וצווארה . היא הרגישה גם שהוא מעביר את ידו באיטיות אל מורד בטנה . לאחר מכן היא הרגישה שהוא מלטף את הצד הפנימי של זרועה השמאלית . עבר לצד השני , וירד עד הרגל שלה . ונעצר באזור הברך . הוא עשה אותו דבר מהצד השני . אך עצר באופן פתאומי , וחזר לראות טלוויזיה . בקול מלא אהבה היא שאלה אותו : " זה היה מקסים , למה עצרת ? " הבעל ענה : " מצאתי את השלט , תחזרי לישון "  חזק שי 
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
איש אחד שב הביתה מבית החולים לאחר ביקור אצל חמותו.  אשתו שואלת בחרדה, "מה שלום אמא שלי?"  בעלה עונה: "אמא שלך בסדר גמור, בריאה כסוס ותאריך ימים. שבוע הבא היא משתחררת מבית החולים ובאה לגור אצלנו לתמיד!"  "מה?" האישה שואלת בתמיהה, "איך זה יכל להיות? הרי רק אתמול היא שכבה על ערש דווי והצוות הרפואי סבר שנותרו לה ימים ספורים בלבד..."  "אני לא יודע מה היה אתמול" עונה הבעל, "אבל היום, כששאלתי את הרופא על מצבה, הוא אמר שעלינו להתכונן לגרוע מכל..." 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אישה מגיעה לרופא לבדוק מדוע היא משמינה בטירוף הרופא : יש לך בעיה בתאים ? האישה : לא הבנתי  הרופא : הכל טעים לך.....
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אישה מגיעה לרופא לבדוק מדוע היא משמינה בטירוף הרופא : יש לך בעיה בתאים ? האישה : לא הבנתי  הרופא : הכל טעים לך..... בטוב טעם.... 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אישה מגיעה לרופא לבדוק מדוע היא משמינה בטירוף הרופא : יש לך בעיה בתאים ? האישה : לא הבנתי  הרופא : הכל טעים לך..... בטוב טעם....  הבדיחה בטוב טעם היא קפצה רגע ל : 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
|