בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  על חשבון מי הבדיחה הזו....?
עמודים: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 102 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....?  (נקרא 221920 פעמים) הדפסה
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: על חשבון מי הבדיחה הזו....?
« הגיב #750 ב- : מרץ 01, 2012, 17:49:31 PM »
אם בענייני תוכים עסקינן קבל עוד 1

סוחר סמים שהיה לו תוכי מדבר
היה כל יום מכין לעצמו כמה שורות
והתוכי היה רק מסתכל עליו כל הזמן
יום אחד הסוחר הכין לעצמו שוב כמה שורות
ובא להריח אותן בדיוק קיבל טלפון והיה חייב לצאת מהבית
הסוחר בא לתוכי ואמר לו :
תשמע אני משאיר את השולחן ככה אתה לא נוגע בו
אם תיגע בו אני מורט לך את כל הנוצות מהגוף...!!!
טוב לאחר כמה שעות חוזר הסוחר הביתה ורואה את התוכי בסלון הולך
וצועק תוך שהוא תולש לעצמו את הנוצות :
מי צריך נוצות....מי צריך נוצות....

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
 IP: [ מחובר ]
טל.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?

« הגיב #751 ב- : מרץ 01, 2012, 17:59:41 PM »
מה זה ? 

גן חיות פה ?  אביל

מתפקע מתפקע מתפקע

shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #752 ב- : מרץ 01, 2012, 19:25:00 PM »

גבר אחד הולך לישון ביום ההולדת שלו, ואשתו באה אליו ונותנת לו מתנה ליום הולדת צפרדע, הבעל אומר לה : מה פתאום צפרדע ?! אז האישה אומרת לו : אל תדאג, זאת צפרדע מיוחדת, תנסה לילה אחד ותראה, תוך כדי שהוא יושן הוא מתעורר ומרגיש מציצה בזין שלו כמו שלא היה לו בחיים, אחרי 20 שניות הוא כבר גומר וככה כל הלילה הצפרדע מוצצת לו, יום למחרת בבוקר האישה מגיע למטבח ורואה את בעלה מחזיק את הצפרדע ביד אחת וביד השנייה ספר בישול, אז האישה אומרת לו : מה לא היה לך טוב אתמול ? אז בעלה ענה לה : אני מלמד את הצפרדע בישול כי אתה עפה מהבית ! 

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
-------------------------------
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #753 ב- : מרץ 01, 2012, 19:27:34 PM »

האיברים בגוף של האדם מתחילים להתווכח בניהם למי יותר רע, אומרת היד, אני כל היום עובדת, בכל דבר נוגעת, אני סובלת הכי הרבה, אומרת כף הרגל : על מה אתה מדברת יד ? אני כל היום בתוך גרב בלי אוויר בלי אור, מסריח לי וחנוק וכל הזמן דורכים עליי, פתאום קם הזין ואמר : חברה אתם כולכם טועים, אני הכי סובל, כל היום אני אוכל מכות מהרגליים בום טראח בום טראח, מסריח לי וחנוק ואין לי אור, ובלילה כשאני רוצה לנוח מכניסים אותו לתוך מקום מסריח ולחוץ מלא בריר מכניסים אותי ומוציאים בלי הפסקה עד שאני כבר לא יכול יותר ומקיא את המעיים ! 

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #754 ב- : מרץ 01, 2012, 19:31:30 PM »
ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט !

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #755 ב- : מרץ 01, 2012, 19:37:27 PM »

זוג זקנים יושבים בפארק שכבר שנים הם לא ביקרו בוא, אומר הזקן לאשתו כבר כל כך הרבה שנים שלא היינו פה, את זוכרת שבפעם הראשונה שעשינו סקס עשינו אותה פה על הגדר ? אז הזקנה חייכה ואמרה שכן, וככה הם העלו זיכרונות, לפתע הציע הזקן שהם ינסו לעשות פה סקס עוד פעם, היא אמרה שהיא חלשה ושהיא לא יודעת אם היא יכולה אבל שהיא מסכימה לנסות, היא מורידה את המכנסיים והתחתונים, הוא ניכנס לה מאחורה והיא שמה את הידיים על הגדר, לפתע היא מתפרעת קופצת נאנחת צועקת, ומזדיינת בטירוף, הזקן גומר תוך 20 שניות, וכולו בפליאה אומר לה : לפני 40 שנה לא הזדיינת ככה ! אז היא ענתה לו : לפני 40 שנה הגדר הזאת לא הייתה חשמלית ! 

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #756 ב- : מרץ 01, 2012, 19:46:07 PM »
בעל ואישה שרק התחתנו יצאו ביחד לפיקניק, בזמן שהם שוכבים על הסדין שלהם והבשר על המנגל, נכנסה דבורה אל מתחת לחצאית וחזרה לתוך איבר מינה של האישה, האישה התחילה לצרוח והבעל שמאוד פחד ורצה ילדים אמר לה שתירגע ושהם ילכו מהר לבית חולים, הם הגיעו לבית החולים ונכנסו לרופא, הרופא הסתכל בפנים ואמר שזה באמת מסוכן כי הדבורה נמצאת ממש על השחלה ותנועה אחת לא טובה והיא תעקוץ ואין ילדים, הבעל שנלחץ מאוד, אמר לו : אבל ד"ר מה עושים ? הד"ר ענה לו שהוא ימרח לו את הזין בדבש ויכניס אותו כדי שהדבורה תעלה עליו וככה הם יוציאו משם את הדבורה, הבעל שממש פחד אמר לו שהוא מאוד מפחד לעשות את זה והד"ר הציעה שהוא יעשה את זה במקומו, הבעל נרגע והסכים, הד"ר התפשט שם דבש על הזין שלו, והכניס לאישה לאט לאט, תוך שהוא מכניס הוא נכנס עוד ועוד עד שהזין שלו כולו בפנים ופתאום הוא התחיל לדפוק ולזיין את האישה והאישה התחילה לגנוח וליהנות והד"ר ממשיך לזיין בכיף והנאה רבה, הבעל שראה את זה צעק : אבל ד"ר מה אתה עושה ? אז הד"ר ענה לו : שיניתי אסטרטגיה, אני הולך להטביע אותה ! 

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע

--------------------------------------------------------------------------------

shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #757 ב- : מרץ 01, 2012, 19:48:42 PM »
איזה איכר אחד שלא ידע איך להתעסק עם חיות בא יום אחד לאיכר אחר ושאל אותו למה הכבשים שלו לא מתרבות, אז האיכר השני אמר, היום משתמשים בהפריה מלכותית, ואז הן כולן נהיות בהריון, שאל אותו האיכר, אבל איך אני אדע שהן בהריון ? ענה לו השני שאם הן בהריון הן שוכבות להן עם הרגליים למעלה, לאחר ששמע זאת הוא חזר לבית שלו ולא ידע מה זה הפריה מלכותית, אז יום אחרי זה בבוקר הוא אסף את כל הכבשים לקח אותן לשדה וזיין אותן אחת אחרי השנייה, יום אחרי הוא קם מסתכל מהחלון וראה את כולן עומדות זקוף ומהלכות להן, מתעצבן, קם יוצא מבואס לגמרי לוקח אותן שוב על הטנדר נוסע איתן לשדה ומזיין הפעם הזאת כל אחת מהן כמה פעמים, אחרי זה הוא חוזר והולך לישון, ביום אחרי הוא קם בבוקר תשוש לגמרי ואומר לאשתו : תסתכלי רגע מהחלון ותגידי לי אם הכבסים שוכבות, אז האישה הסתכלה ואמר : הן כולן על הטנדר ואחת מקדימה צופרת !

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
יוסף

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #758 ב- : מרץ 02, 2012, 03:22:24 AM »
תותחחחחחחחחחח בראוו
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

« הגיב #759 ב- : מרץ 02, 2012, 05:51:09 AM »
  מתפקע מתפקע מתפקע
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #760 ב- : מרץ 02, 2012, 17:30:49 PM »

בדואי אחד אללה בירך אותו בשתי נשים, יום אחד בא אליו חבר מהעיר הגדולה להתארח באוהל שלו, כשהגיע הלילה הם פרסו מזרונים באוהל הוא והחבר והלכו לישון, עוד לא הספיק הבדואי להירדם וכבר נכנסה אליו אשתו הראשונה ואמרה לו יא עבדול עכשיו זה התור שלי והלילה שלי אני רוצה שנעשה סקס כמו תמיד, עבדול נהיה חרמן חשב רגע ואמר לה תפתחי את המקרר ותסגרי חזק אם הוא לא יתעורר מהרעש ומהאור סימן שהוא יישן חזק ונעשה, היא פתחה וסגרה, איך שהוא ראה שהוא לא התעורר קפץ עליה סיבב אותה קרע לה את הבגדים וקרע לה תצורה, אחרי זה באה אשתו השנייה ואמרה לו יא עבדול למה רק הראשונה ? הוא אמר לה שתפתח את המקרר ותסגור ושוב החבר מהעיר לא התעורר קפץ עליה וזיין אותה, יום אחרי זה הם קמים בבוקר ועבדול שואל את חברו מהעיר איך ישנת ? אז החבר עונה לו שהוא לא ישן טוב כי היה לו טעם לא טוב בפה, אז שאל אותו עבדול, ולמה לא קמת לקחת לשתות משהו מהמקרר ? אז החבר אמר לו : מה אתה חושב שלא ראיתי איך זיינת מי שפתח את המקרר ? 

shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #761 ב- : מרץ 02, 2012, 18:20:47 PM »

משפחה נוסעת במטוס למדינה אחרת, כשהם מגיעים למטוס הדיילת אומרת לילדה שהיא לא יכולה להיכנס עם האוגר שהיה לה לתוך המטוס, כי אסור להכניס בעליי חיים, אחרי שהילידה בוכה הרבה והמטוס כמעט ממריא, האבא בסוף לוקח את האוגר מכניס לתחתונים שלו והם עולים למטוס, אחרי שהם יורדים מהטיסה, הבת מבקשת מאבא שלה את האוגר בחזרה, והאבא אומר לה תשמעי מתוקה, אני ממש מצטער, אבל כשהוא חשב שהביצים שלי זה אגוזים ושיחק איתם, הצלחתי עוד להתאפק, כשהוא חשב שהתחת שלי זה מערה סבלתי בשקט, אבל כשהוא ניסה להכניס את האגוזים למערה, לא יכולתי יותר.. 

אביחי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #762 ב- : מרץ 02, 2012, 18:47:20 PM »

בדואי אחד אללה בירך אותו בשתי נשים, יום אחד בא אליו חבר מהעיר הגדולה להתארח באוהל שלו, כשהגיע הלילה הם פרסו מזרונים באוהל הוא והחבר והלכו לישון, עוד לא הספיק הבדואי להירדם וכבר נכנסה אליו אשתו הראשונה ואמרה לו יא עבדול עכשיו זה התור שלי והלילה שלי אני רוצה שנעשה סקס כמו תמיד, עבדול נהיה חרמן חשב רגע ואמר לה תפתחי את המקרר ותסגרי חזק אם הוא לא יתעורר מהרעש ומהאור סימן שהוא יישן חזק ונעשה, היא פתחה וסגרה, איך שהוא ראה שהוא לא התעורר קפץ עליה סיבב אותה קרע לה את הבגדים וקרע לה תצורה, אחרי זה באה אשתו השנייה ואמרה לו יא עבדול למה רק הראשונה ? הוא אמר לה שתפתח את המקרר ותסגור ושוב החבר מהעיר לא התעורר קפץ עליה וזיין אותה, יום אחרי זה הם קמים בבוקר ועבדול שואל את חברו מהעיר איך ישנת ? אז החבר עונה לו שהוא לא ישן טוב כי היה לו טעם לא טוב בפה, אז שאל אותו עבדול, ולמה לא קמת לקחת לשתות משהו מהמקרר ? אז החבר אמר לו : מה אתה חושב שלא ראיתי איך זיינת מי שפתח את המקרר ? 

shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #763 ב- : מרץ 02, 2012, 19:02:17 PM »
איזה אחד שהיה לו זין ענק שמע משמועות שיש באיזה יער אבות, איי שם בדרום אפריקה צפרדע שאם שואלים אותה שאלה והיא עונה לא, הזין של אותו הגבר קטן בעשרה סנטימטרים, אותו בחור שהיה לו 50 ס"מ הרגיש שאין לו ברירה, חסך כסף וטס לשם, הגיע לבסוף אל המקום ופגש בצפרדע, הוא חשב ואמר לה : אתה רוצה למצוץ לי ? הצפרדע ענתה לו : לא, והזין שלו נהייה יותר קטן והפך 40 ס"מ, אז הוא שאל שוב אם היא רוצה למצוץ לו היא אמרה לו שלא והזין שלו נהיה קטן יותר בעוד 10 ס"מ, הוא חשב לעצמו אני יעשה את זה עוד פעם אחת ואז סוף סוף יהיה לי נוח איתו ועם הבחורות שלי, הוא אמר לה : את רוצה למצוץ לי ? והיא ענתה לו : אתה לא מבין ? לא לא לא !

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
שי יצחק

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #764 ב- : מרץ 02, 2012, 19:10:01 PM »
איזה אחד שהיה לו זין ענק שמע משמועות שיש באיזה יער אבות, איי שם בדרום אפריקה צפרדע שאם שואלים אותה שאלה והיא עונה לא, הזין של אותו הגבר קטן בעשרה סנטימטרים, אותו בחור שהיה לו 50 ס"מ הרגיש שאין לו ברירה, חסך כסף וטס לשם, הגיע לבסוף אל המקום ופגש בצפרדע, הוא חשב ואמר לה : אתה רוצה למצוץ לי ? הצפרדע ענתה לו : לא, והזין שלו נהייה יותר קטן והפך 40 ס"מ, אז הוא שאל שוב אם היא רוצה למצוץ לו היא אמרה לו שלא והזין שלו נהיה קטן יותר בעוד 10 ס"מ, הוא חשב לעצמו אני יעשה את זה עוד פעם אחת ואז סוף סוף יהיה לי נוח איתו ועם הבחורות שלי, הוא אמר לה : את רוצה למצוץ לי ? והיא ענתה לו : אתה לא מבין ? לא לא לא !

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע

חזק !!!!!
 ; מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 102 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!