פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221984 פעמים) |
הדפסה |
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אישה מבוגרת מתקשרת למשטרה כדי לדווח על פריצה לרכב. הגברת היסטרית ומתחילה להסביר למוקדנית: "הם גנבו לי את ההגה והרדיו ואפילו עקרו את את ידית ההילוכים, הגז והברקס! פושטקים!" המוקדנית עונה לה: "גברת תהיי רגועה, הניידת בדרך אליך". לאחר כמה דקות, השוטר מדווח חזרה למוקד: "הכל בסדר, הנושא טופל". המוקדנית שואלת: "כבר תפסת את הגנב?" עונה השוטר: "שלילי, היא פשוט נכנסה למושב האחורי..."
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אישה מבוגרת מתקשרת למשטרה כדי לדווח על פריצה לרכב. הגברת היסטרית ומתחילה להסביר למוקדנית: "הם גנבו לי את ההגה והרדיו ואפילו עקרו את את ידית ההילוכים, הגז והברקס! פושטקים!" המוקדנית עונה לה: "גברת תהיי רגועה, הניידת בדרך אליך". לאחר כמה דקות, השוטר מדווח חזרה למוקד: "הכל בסדר, הנושא טופל". המוקדנית שואלת: "כבר תפסת את הגנב?" עונה השוטר: "שלילי, היא פשוט נכנסה למושב האחורי..."  חזק
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלושה עכברים עירוניים ישבו בבר. העכבר הראשון לוגם מהטקילה שלו, חובט עם הכוס על השולחן ואומר בקשיחות, "אני העכבר הכי קשוח בעיר! אני כל כך קשוח שבכל בוקר אני אוסף את כל רעל העכברים שבבלוק שלי, חוזר הביתה, ולוקח את כל הרעל ביחד עם הקפה של הבוקר, ככה סתם כדי לרענן לי את ארוחת הבוקר." העכברים הביטו זה בזה. העכבר השני חובט עם כוס הוויסקי שלו על השולחן ואומר, "אני העכבר הכי קשוח בעיר! אני כל כך קשוח שאני הולך למלכודת העכברים שמחוץ לבית שלי, אני מפעיל את הידית של המלכודת, וגורם למלכודת להתהפך באוויר, תופס אותה בדרך למטה עם הרגליים, ככה מסובב אותה עם הרגליים, ואז זורק את המלכודת על הרצפה, ולוקח את הגבינה לארוחת הבוקר שלי. כל זה חלק משגרת הבוקר שלי." העכבר השלישי מביט בשני העכברים הראשונים שמתפארים ממעשיהם, ומפהק פיהוק ארוך. הוא קם, מניח את כוס הבירה שלו, ואומר, "די, נמאס לי משניכם, אני הולך הביתה לזיין את החתול..." 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
 |
|
|
שלושה עכברים עירוניים ישבו בבר. העכבר הראשון לוגם מהטקילה שלו, חובט עם הכוס על השולחן ואומר בקשיחות, "אני העכבר הכי קשוח בעיר! אני כל כך קשוח שבכל בוקר אני אוסף את כל רעל העכברים שבבלוק שלי, חוזר הביתה, ולוקח את כל הרעל ביחד עם הקפה של הבוקר, ככה סתם כדי לרענן לי את ארוחת הבוקר." העכברים הביטו זה בזה. העכבר השני חובט עם כוס הוויסקי שלו על השולחן ואומר, "אני העכבר הכי קשוח בעיר! אני כל כך קשוח שאני הולך למלכודת העכברים שמחוץ לבית שלי, אני מפעיל את הידית של המלכודת, וגורם למלכודת להתהפך באוויר, תופס אותה בדרך למטה עם הרגליים, ככה מסובב אותה עם הרגליים, ואז זורק את המלכודת על הרצפה, ולוקח את הגבינה לארוחת הבוקר שלי. כל זה חלק משגרת הבוקר שלי." העכבר השלישי מביט בשני העכברים הראשונים שמתפארים ממעשיהם, ומפהק פיהוק ארוך. הוא קם, מניח את כוס הבירה שלו, ואומר, "די, נמאס לי משניכם, אני הולך הביתה לזיין את החתול..."   כבוד על הרצף ואם בבעלי חיים אנו עסקינן  איזה אחד, היה לו תוכי מסוג ג'אקו. כל פעם שהיה מביא בחורות הביתה, התוכי היה מלכלך עליהן, והן היו קמות והולכות. יום אחד בעל הבית תפס קריזה ואמר לתוכי: שמע, אתה רואה ת'קומקום של המים החמים? היום אני בא עם מישהי, מילה אחת לא במקום אני מרתיח אותו ושופך אותו עליך. התוכי אמר לו: הכול טוב. בערב הוא מגיע עם מישהי לבית, והתוכי אומר להם שלום. היא אומרת לבעל הבית: היי יש לך תוכי מדבר, איזה חמוד. אפשר לשאול אותו כמה שאלות? אומר לה: למה לא? בכיף. היא באה לתוכי, אומרת לו: תוכי, יש לי 3 שאלות בשבילך. אומר לה התוכי: תשאלי. היא אומרת לו: תגיד, אם בעלי תופס אותי עם מישהו בבית מה אני עושה? השיב לה התוכי: תגידי לו שזה הטכנאי של המזגן והכול טוב. היא אומרת לו: יפה. ואם יתפוס אותי עם שניים? השיב לה התוכי: תגידי לו שזה הטכנאי והעוזר שלו, והכול טוב. היא אומרת לו: יפה ואם יתפוס אותי עם שלושה? התוכי מסתכל על בעל הבית שלו, ואומר לו: תרתיח, תרתיח מים, הבאת שרמוטה רצינית הפעם!
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם בענייני תוכים עסקינן קבל עוד 1  סוחר סמים שהיה לו תוכי מדבר היה כל יום מכין לעצמו כמה שורות והתוכי היה רק מסתכל עליו כל הזמן יום אחד הסוחר הכין לעצמו שוב כמה שורות ובא להריח אותן בדיוק קיבל טלפון והיה חייב לצאת מהבית הסוחר בא לתוכי ואמר לו : תשמע אני משאיר את השולחן ככה אתה לא נוגע בו אם תיגע בו אני מורט לך את כל הנוצות מהגוף...!!! טוב לאחר כמה שעות חוזר הסוחר הביתה ורואה את התוכי בסלון הולך וצועק תוך שהוא תולש לעצמו את הנוצות : מי צריך נוצות....מי צריך נוצות.... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|