פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221820 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
פורץ ממתין בלילה מול וילה בת שתי קומות עד שהוא רואה שבני הבית יוצאים לבלות ואז הוא פורץ את הדלת, נכנס ומתחיל לעלות במדרגות. לפתע הוא שומע קול: " אני יכול לראות אותך וגם יעקב ומרים רואים אותך". הוא מאיר עם הפנס מסביבו ולא רואה איש. הוא ממשיך לעלות ושוב שומע: "אני יכול לראות אותך וגם יעקב ומרים בהחלט יכולים לראות אותך". שוב הוא מביט עם הפנס ו... כלום. הוא ממשיך לעלות ואז בקומה שניה הוא רואה תוכי מדבר בכלוב. הוא שואל את התוכי: "אתה דיברת קודם?". "כן" עונה התוכי. "ואיך קוראים לך?" מתעניין הפורץ. עונה התוכי: "נבוכדנצר". הפורץ פורץ בצחוק גדול ואומר: "נבוכדנצר, איזה שם דבילי לתוכי!!!". התוכי עונה בעלבון: "לזה אתה קורא שם דבילי?!!! והשמות יעקב ומרים נראים לך מתאימים לכלבי רוטוויילר ?"...  
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
שיא ארצות הברית, הבלונדינית הכי חכמה בעולם , סבא ונכד נמצאים על מטוס, הטייס מוידע שהמטוס עומד להתרסק ונשארו רק 3 מצנחים, נשיא ארה"ב אומר : אני האיש הכי חזק בעולם אני חייב לקחת מצנח, לוקח מצנח וצונח . הבלונדינית הכי חכמה בעולם אומרת אני חייבת להנצל אני הבלונדינית הכי חכמה בעולם וצונחת. הסבא אומר לנכד, יש לך את כל החיים לפניך , תצנח אתה , אז הנכד אומר : סבא לא צריך , הבלונדינית לקחה שק שינה
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
קבל אחת חזקה מומי תשב..... יום יפה אחד הנשר נח לו על אחד העצים שביער ופתאום רואה רץ ארנב וכולו בדם. הנשר שואל אותו: "ארנב למה אתה כולך בדם?" הארנב עונה: "לפילה יש מחזור והיא משתמשת בי כמו בתחבושת." למחרת קורה אותו הדבר וכך זה נמשך שבוע שלם. אחרי חודש, ביום בהיר ויפה אחד, יושב לו הארנב על אחת האבנים ביער ופתאום רואה את הנשר רץ וכולו בדם. הארנב שואל את הנשר: "נשר למה כולך בדם?" אז הנשר עונה: "איזה מנוול אתה!!, זה אתה אמרת לפילה שעם כנפיים זה יותר טוב?" 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
איזה בנאדם אחד מחליט שהוא רוצה להיתאבד הוא הולך לראש החמאס אומר לו אני רוצה להיתאבד ראש החמס אומר לו לך למקום עם הרבה אנשים הבנאדם מגיע לתל אביב מתקשר לראש החמס אומר לו יש כאן 100 אנשים להיתאבד? ראש החמס אומר לבנאדם לא לא 100 אנשים זה קצת לך למקום עם יותר אנשים הבנאדם מגיע למיגדלי עזריעלי מתקשר לראש החמס אומר לו יש כאן 1000 אנשים להיתאבד??? ראש החמס אומר לבנאדם כן כן תתאבד 1000 אנשים זה טוב תיתאבד הבנאדם מוציא אקדח מהכיס ויורה לעצמו בראש
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שני חברים נפגשים בפארק לאחר שלא התראו הרבה זמן. שניהם עם כלבי פינצר, אומר אחד החברים: "אולי נשב באיזה בית קפה ונשוחח שם", עונה לו חברו: "ומה עם הכלבים?" "סמוך עלי, ועשה מה שאני עושה" עונה השני. שם החבר משקפי שמש וניגש למארחת של אחד מבתי הקפה. אומרת לו המארחת, "כן, לאן זה בבקשה", עונה הבחור: "לשתות קפה", "ומה עם הכלב?" שואלת המארחת, "זה כלב נחייה שלי", עונה הבחור. "פינצר כלב נחייה?" שואלת המארחת. "תתפלאי אבל הם כלבי הנחייה הטובים שיש". עונה המארחת טוב תיכנס. חברו עושה את אותו דבר, גם הוא מגיע למארחת, שואלת המארחת "לאן זה אדוני?", עונה הבחור: "לשתות קפה". שואלת המארחת: "ומה עם הכלב"? עונה הבחור: "אני עיוור וזה כלב הנחייה שלי". "פינצר כלב נחייה?" היא שואלת, "מה? נתנו לי פינצר?" עונה הבחור. 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
מרוקאי רומני ואתיופי בהפסקת צוהריים. המרוקאי מוציא לחמניה רואה מדבוחה ואומר: "מה עוד פעם מדבוחה? אם מחר יש לי מדבוחה אני קופץ מהגג!" האתיופי מוציא אינגרה ואומר: " מה עוד פעם אינגרה? אם מחר יש לי אינגרה אני קופץ מהגג!" הרומני מוציא סנדוויץ ואומר: "מה עוד פעם סנדוויץ? אם מחר יש לי סנדוויץ אני קופץ מהגג!" למחרת שלושתם נפגשים בהפסקה על הגג, המרוקאי מוציא רואה מדבוחה קופץ ומת. האתיופי מוציא אינגרה קופץ מהגג ומת. הרומני מוציא סנדוויץ קופץ מהגג ומת. שלושת המשפחות יושבות שבעה אז אישתו של המרוקאי אומרת: "אני לא מבינה, הוא אהב מדבוחה אם הייתי יודעת אז לא הייתי מכינה לו..." אישתו של האתיופי אומרת: "אני לא מבינה, הוא אהב אינגרה אם הייתי יודעת שהוא לא אוהב הייתי מכינה לו משהו אחר..." אישתו של הרומני אומרת: "אני לא מבינה, הוא הכין את האוכל לעצמו..."
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מנהל קרקס חיפש מאלף לאריה. הגיעו שני מועמדים, בחור נאה ובלונדינית יפיפייה. מנהל הקרקס אומר למועמדים: "תראו אני לא רוצה להסתיר מכם דבר, האריה הזה הוא ממש חיה רעה, הוא טרף את המאלף האחרון שלו ואני צריך מישהו שישלוט בו היטב ". אומרת הבלונדינית: "אני רוצה להבחן ראשונה" היא נכנסת לכלוב של האריה. האריה מתחיל לנהום ומנסה להתקרב ולתקוף אותה. מיד מורידה הבלונדינית את המעיל הגדול שהיה עליה ונעמדת עירומה לגמרי מול האריה. האריה עוצר לרגע ובתנועות חתוליות זוחל אליה מלקק את רגליה, מחכך את ראשו בירכיה, ונשכב כגור חתולים חמוד לרגליה. מנהל הקרקס נדהם מהמחזה ואמר: "כל חיי בקרקס מעולם לא ראיתי דבר שכזה" הוא פנה אל הבחור ושאל: "אתה יכול לעשות דבר כזה ? " עונה הבחור: "בטח שאני יכול, רק תסלק את האריה הזה מן הכלוב". 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
למה עדיף להיות גבר שיחות טלפון מסתיימות כעבור 30 שניות מקסימום. אתה מבין בכלי רכב. לחופשה של חמישה ימים נחוצה רק מזווודה אחת. התורים לשירותים קצרים בשמונים אחוז. אתה יכול לפתוח לעצמך את הצנצנות. חברים טובים לא יורדים עליך אם עלית או ירדת במשקל. ניקוי יבש ותספורות לא מרוששים אותך. כאשר אתה מעביר ערוצים לא צריך להיעצר בכל ערוץ כשרואים מישהו בוכה. לא צריך להסתובב בכל מקום עם תיק מלא דברים שימושיים. אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצת תמיכה. שם המשפחה שלך לא משתנה. כאשר מעבירים ביקורת על העבודה שלך אתה לא צריך לחשוב שכולם שונאים אותך. אתה זוכה להערכה נוספת כל פעם שאתה מראה התחשבות. תוכניות לחתונה מתרחשות מעצמן. אם מישהו שוכח להזמין אותך לאן שהוא הוא עדיין יישאר החבר שלך. לאף אחד מחבריך לעבודה אין את היכולת לגרום לך לבכות. אתה לא צריך לדאוג לרגשות של אנשים אחרים. שלושה זוגות נעליים מספיקות... הן יותר ממה שאתה צריך. אתה יכול לאכול בננה בחנות לחומרי בניין. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה מבלי לחשוש מה אנשים יגידו. מוסכניקים משתדלים לא לשקר לך. לא מזיז לך אם מישהו מעיר לך על התספורת. אתה יכול לראות טלוויזיה עם חבר במשך שעות ולשתוק מבלי לחשוב הוא בטח כועס. אותו מצב רוח כל הזמן. אתה מכיר לפחות 20 שיטות לפתוח בקבוק בירה. אתה יכול לקפוץ לבקר חבר מבלי להביא לו מתנה קטנה. אתה לא צריך לזכור את ימי ההולדת של כולם. שוקולד הוא רק עוד חטיף. אתה יכול להיות נשיא. פרחים מסדרים הכל 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|