פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221984 פעמים) |
הדפסה |
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
פיראט אחד נכנס לפאב. הבארמן המופתע פונה אליו: "היי, לא ראיתי אותך הרבה מאוד זמן, מה קורה איתך? אתה נראה על הפנים!". עונה הפיראט: "מה זאת אומרת, אני מרגיש מצוין!". מקשה בארמן: "כן, אז למה יש לך רגל מעץ? היו לך שתי רגליים חזקות ובריאות!". מסביר הפיראט: "טוב, זה בגלל שהיה לנו קרב קשה בלב ים וכדור של תותח פגע לי ברגל ונאלצו לכרות לי אותה. אבל זה שטויות, אני מרגיש בסדר גמור!". מוסיף ומקשה הבארמן: "כן?! ומה פתאום יש לך קרס ביד? היו לך שתי ידיים חזקות ובריאות! מה קרה?". שב ומסביר הפיראט: "אהה... זה בגלל שבאחד הקרבות נצמדנו לספינה אחרת וידי נתפסה בחבל העוגן ונאלצו לכרות לי אותה. אבל הכל בסדר, אני מרגיש מצוין!". תמה הבארמן: "כן, ומה עם הרטייה על העין? היו לך שתי עיניים בריאות, מה קרה?". עונה הפיראט: "טוב, זה בגלל שיום אחד עמדתי על הסיפון ובדיוק כשהסתכלתי למעלה לשמיים, ציפור חרבנה לי בעין". תוהה הבארמן: "מה, אתה רוצה להגיד לי שמזה אין לך עין?". ממלמל הפיראט: "לא, אבל עדיין לא הייתי רגיל לקרס...". 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איש אחד נכנס לבר ואומר לברמן: "תזמין לי, לך ולכל מי שנמצא פה בירה על חשבוני". הברמן המופתע עושה כבקשת האיש. בסוף הערב, ניגש הברמן לאיש ושואל אותו: "איך אתה מתכוון לשלם?" האיש אומר: "אני לא משלם". הברמן מתעצבן ומפוצץ אותו מכות. ביום השני בא האיש לברמן ואומר: "תזמין לי, לך ולכל מי שנמצא פה בירה על חשבוני". הברמן שומע וחושב לעצמו שהאיש בטח למד ת`לקח. בסוף הערב, ניגש הברמן לאיש ושואל אותו: "איך אתה מתכוון לשלם?" האיש אומר: "אני לא משלם". שומע הברמן, מתעצבן מפוצץ ת`איש במכות, האיש שבוע בבית חולים. אחרי שבוע בא האיש ואומר לברמן: "תזמין לי ולכל מי שנמצא פה בירה על חשבוני". הברמן שואל: "ומה איתי?" אז האיש עונה: "אתה כשאתה שתוי אתה לא מתנהג יפה..." 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עוד אחת חזקה  קוסם אחד עבד על ספינה, כל פעם שהייתה הפלגה של אנשים הוא היה עושה להם קסמים, התוכי של הקפטן היה מתבונן כל הזמן בקסמים, עבר הזמן והתוכי התחיל להבין איך חלק מהקסמים עובדים ובכל פעם שהוא עשה קסם שהתוכי כבר הבין איך הוא עשה אותו, התוכי היה מספר למבקרים בסיפון איך הוא עשה אותו והקוסם הנבוך היה צריך לעשות טריקים חדשים, לאט לאט נגמרו לו הטריקים והקסמים שהתוכי לא הכיר והוא כבר ממש כעס על התוכי הזה שהורס לו את העבודה, הוא ביקש מהקפטן שייקח אותו משם אך הקפטן לא הסכים. יום אחד הייתה סערה חזקה בים, הספינה התהפכה וטבעה בים, ורק הקוסם הצליח להגיע לסירת ההצלה ולהתיישב בה, גם התוכי בא והתיישב לידו, ככה הם יושבים יום ויומיים ולא מחליפים מילה רק יושבים ובוהים אחד בשני, אחרי ארבעה ימים התוכי אומר לקוסם : זהו, אני נכנע ! תגלה לי, מה עשית עם הספינה ? 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
עוד אחת חזקה  קוסם אחד עבד על ספינה, כל פעם שהייתה הפלגה של אנשים הוא היה עושה להם קסמים, התוכי של הקפטן היה מתבונן כל הזמן בקסמים, עבר הזמן והתוכי התחיל להבין איך חלק מהקסמים עובדים ובכל פעם שהוא עשה קסם שהתוכי כבר הבין איך הוא עשה אותו, התוכי היה מספר למבקרים בסיפון איך הוא עשה אותו והקוסם הנבוך היה צריך לעשות טריקים חדשים, לאט לאט נגמרו לו הטריקים והקסמים שהתוכי לא הכיר והוא כבר ממש כעס על התוכי הזה שהורס לו את העבודה, הוא ביקש מהקפטן שייקח אותו משם אך הקפטן לא הסכים. יום אחד הייתה סערה חזקה בים, הספינה התהפכה וטבעה בים, ורק הקוסם הצליח להגיע לסירת ההצלה ולהתיישב בה, גם התוכי בא והתיישב לידו, ככה הם יושבים יום ויומיים ולא מחליפים מילה רק יושבים ובוהים אחד בשני, אחרי ארבעה ימים התוכי אומר לקוסם : זהו, אני נכנע ! תגלה לי, מה עשית עם הספינה ?  
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דוב וארנב מצאו מנורת קסמים. הדוב התחיל לשפשף את המנורה ופתאום יצא שד ואמר: "לכל אחד מכם יש שלוש משאלות". הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בעיר יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה אופנוע" הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בארץ יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה קסדה ודלק הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בעולם יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה שהדוב יהיה הומו"... 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
דוב וארנב מצאו מנורת קסמים. הדוב התחיל לשפשף את המנורה ופתאום יצא שד ואמר: "לכל אחד מכם יש שלוש משאלות". הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בעיר יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה אופנוע" הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בארץ יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה קסדה ודלק הדוב: "אני רוצה שכל הדובים בעולם יהיו דובות" הארנב: "אני רוצה שהדוב יהיה הומו"...  
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|