פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221919 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 תעשה טובה תצלם במפגש תמונה לאייקון הזה 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
עדי התותח חשב על זה 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
גבר דיכאוני שמחליט לשתות לשוכרה אחרי שאיבד את כל כספו מלבד שטר של 100 ש"ח הולך לפאב הקרוב קונה בקבוק אבסולוט , שותה את כל הבקבוק ומשתכר, מתחיל לעשות בעיות ומעיפים אותו לסמטה חשוכה כשהוא מחוסר הכרה, שם בדיוק באותו זמן עוברת חבורה של הומואים ואונסים אותו , מתוך רחמים נותנים לו 100 ש"ח ועוזבים.
למחרת הוא חוזר לפאב קונה בקבוק אבסולוט שותה את כל הבקבוק ומשתכר, מתחיל לעשות בעיות ומעיפים אותו לסמטה חשוכה כשהוא מחוסר הכרה, שם בדיוק באותו זמן עוברת חבורה של הומואים ואונסים אותו , מתוך רחמים נותנים לו 100 ש"ח ועוזבים.
למחרת בערב, שוב הוא מגיע לפאב ומבקש מהברמן בקבוק בירה......
נותן לו הברמן ושואל אותו :"מה קרה היום לא שותים בקבוק אבסולוט?"
עונה לו האיש: לא , לא טוב לי האבסולוט- זה עושה שורף בתחת
ענק ענק ענק  אמריקאי, רוסי וגרוזיני טיילו באפריקה ונשבו בידי שבט קניבלי. השלושה התחננו על חייהם, וראש השבט החליט לתת להם הזדמנות: מי שיעבור שלושה מבחנים, יינצל. המבחן הראשון: לשתות במכה אחת 10 בקבוקי וודקה ולהישאר על הרגליים. המבחן השני: להיכנס לבונגלו עם חזיר בר ענקי וקטלני, ולהוציא לו קוץ מהרגל. המבחן השלישי: לספק מינית בתולה חמש פעמים ברציפות. האמריקאי החל לשתות את הוודקה, ובבקבוק החמישי התעלף. הרוסי שתה 10 בקבוקי וודקה והתעלף. הגרוזיני חיסל במכה 10 בקבוקי וודקה ורץ לבונגלו של החזיר בר. כל השבט התקבץ מחוץ לדלת בסקרנות. מבפנים נשמעו חבטות עזות, גניחות, צעקות ויללות. אחרי שעה יצא הגרוזיני מהבונגלו, כולו חבול ופצוע מדמם... "או.קי, משימה שלישית", אמר בתשישות, "איפה הבתולה שצריך להוציא לה קוץ מהרגל?"...  קרעתם אותי לגזרים אישתי רצה אליי לא הבינה למה נחנקתי  נתתי לה לקרוא עכשיו אני עושה לה אנילציה  
|
|
|
|
|
|
ניסים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
0546208825
|
|
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2012, 18:07:41 PM על ידי אייל וייס
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אריאל שרון, שאול מופז וביבי נתניהו נוסעים במטוס שרון אומר אני זורק 500 שקל שאיש אחד יהיה מבסוט שאול מופז אני זורק 500 שקל בחמש שטרות של מאה שחמישה אנשים יהיו מבסוטים ביבי נתניהו אני זורק 500 שקל בשקלים כדי ש 500 איש יהיו מבסוטים.. הטייס אומר יאללה שתקו למה אני תכף זורק את אתכם ושישה מיליון יהיו מבסוטים... אחד נוסע בכביש איילון מגיע לגשר, רואה פקק רציני כל הרכבים עומדים כבר הרבה זמן. הוא מבחין בשוטר שעובר בין הרכבים. כשהשוטר מגיע אליו הוא שואל אותו לפשר הפקק, עונה לו השוטר: "יש חרדי אחד שהעמיד משאית פול טריילר לרוחב הכביש והודיע שבבחירות הקרובות הוא רוצה להיכנס לרשימה של ש"ס ובשביל זה הוא צריך לאסוף 3 מיליון שקל ואם עד סוף היום הוא לא יאסוף הוא ישפוך על עצמו בנזין וישרוף את עצמו. אז אני עובר עכשיו רכב רכב ואוסף". "כמה אספת עד עכשיו?" שאל האיש. ענה לו השוטר: "6 ליטר בנזין..." ביבי נתניהו בא לרופא, ואומר:"דוקטור, יש לי עצירות במוח" "איך זה יכול להיות?" שואל הרופא "לא קיים כזה דבר." "יש לי מלא רעיונות וכולם חרא!" עונה ביבי.   ועוד אחת  אאוץ' זה לא ההוא שהשתכר ואנסו אותו??? נראה לי התרגל כבר 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
|