אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שלום לך איתמר  יש אפשרות לראות בגדול את תמונת הפרופיל  של החברים ? כבר יצאו לי העיניים מהחורים מהמאמץ  תודה מראש אבי
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מה קורה אתה רוצה לראות בגדול עם זה 73 _76
מענין מה נתנאל היה אומר על השיחות שלנו
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום לך איתמר  יש אפשרות לראות בגדול את תמונת הפרופיל  של החברים ? כבר יצאו לי העיניים מהחורים מהמאמץ  תודה מראש אבי אפשרות להגדלת תמונת המשתמש בהחלט תהיה אופציה נחמדה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מה קורה אתה רוצה לראות בגדול עם זה 73 _76
מענין מה נתנאל היה אומר על השיחות שלנו
מזל שלי שהוא עוד לא יודע לקרוא כי הוא יושב איתי בחדר השנה הוא עולה לכיתה א התכוונתי עוד כמה ימים ואז אכלתי אותה הוא ילמד לקרוא ואז אני אתחיל לשקול מילים אבל בינתיים הוא לא יודע לקרוא אז אפשר עדיין להשתעשע 
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
אבי שלום לצערי זה לא כל כך פשוט,
גודל תמונת הפרופיל הוא קבוע ולא ניתן לשינוי, הבעיה היא שלפעמים משתמשים בתמונה לא מתאימה (תמונה שמכילה הרבה נוף למשל) ואז הדמות או העיקר בתמונה נראה קטן.
אגב, אפשר לבצע שינוי בקבצי האתר לטובת הגדלת התמונות, אבל פעולות אלה עלולות להרוס את עימוד האתר במכשירים ניידים (טלפונים כחמים וכו').
אדבר עם איל על העניין כשיחזור ונראה.
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אבי שלום לצערי זה לא כל כך פשוט,
גודל תמונת הפרופיל הוא קבוע ולא ניתן לשינוי, הבעיה היא שלפעמים משתמשים בתמונה לא מתאימה (תמונה שמכילה הרבה נוף למשל) ואז הדמות או העיקר בתמונה נראה קטן.
אגב, אפשר לבצע שינוי בקבצי האתר לטובת הגדלת התמונות, אבל פעולות אלה עלולות להרוס את עימוד האתר במכשירים ניידים (טלפונים כחמים וכו').
אדבר עם איל על העניין כשיחזור ונראה.
O K תודה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איתמר, רק למען הסר ספק,מדובר על הגדלת התמונה כשלוחצים עליה עם הסמן. בשוטף היא באותו הגודל כמו שהיא עכשיו אבל אם עומדים עליה עם הסמן או בלחיצה עליה,שתיגדל לגודל המקורי שלה או כול רמה אחרת של הגדלה לצורך הענין...
זה יש מצב?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
זה כבר נראה לי מצריך שנוי די גדול אבל....
מצד שני הוא צריך לשאול את תאילנדי בכל זאת הוא בחופשה ארוכה :-)
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
איתמר, רק למען הסר ספק,מדובר על הגדלת התמונה כשלוחצים עליה עם הסמן. בשוטף היא באותו הגודל כמו שהיא עכשיו אבל אם עומדים עליה עם הסמן או בלחיצה עליה,שתיגדל לגודל המקורי שלה או כול רמה אחרת של הגדלה לצורך הענין...
זה יש מצב?
גיא כנראה אתה קיבלת 100 בהבנת הנקרא  ולא כמוני אפס  עם הפדיחה שלי אתמול עם טרולוס  טוב לדעת שיש פה גם אנשים חכמים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה יש מצב?
גיא כנראה אתה קיבלת 100 בהבנת הנקרא  ולא כמוני אפס  עם הפדיחה שלי אתמול עם טרולוס  טוב לדעת שיש פה גם אנשים חכמים לא קיבלתי ציון בהבנת הנקרא כי לא הגעתי כ"כ רחוק... מה שכן קיבלתי בו 100 זה לשון. בדקדוק נכשלתי... 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
זה יש מצב?
גיא כנראה אתה קיבלת 100 בהבנת הנקרא  ולא כמוני אפס  עם הפדיחה שלי אתמול עם טרולוס  טוב לדעת שיש פה גם אנשים חכמים לא קיבלתי ציון בהבנת הנקרא כי לא הגעתי כ"כ רחוק... מה שכן קיבלתי בו 100 זה לשון. בדקדוק נכשלתי...  גם אני קבלתי 100 בלשון  או לפחות כך אני חושב 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2011, 09:02:46 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני קבלתי 100 בלשון wife או לפחות כך אני חושב קריצה בהבנת הנקרא אתה בסדר ולא כמוני אפס עם הפדיחה שלי אתמול עם טרולוס טוב לדעת שיש פה גם אנשים חכמים שניכם אין לכם סיכוי כנגד אבי כי הוא חכם 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
גם אני קבלתי 100 בלשון wife או לפחות כך אני חושב קריצה בהבנת הנקרא אתה בסדר ולא כמוני אפס עם הפדיחה שלי אתמול עם טרולוס טוב לדעת שיש פה גם אנשים חכמים שניכם אין לכם סיכוי כנגד אבי כי הוא חכם  אם  תערוך את זה מיד  את הציתותים והבנתי סוף סוף אבי חכם
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2011, 17:53:50 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבי שם פרטי
חכם שם משפחה
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
שלום לך איתמר  יש אפשרות לראות בגדול את תמונת הפרופיל  של החברים ? כבר יצאו לי העיניים מהחורים מהמאמץ  תודה מראש אבי אפשרות להגדלת תמונת המשתמש בהחלט תהיה אופציה נחמדה  זה כבר נראה לי מצריך שנוי די גדול אבל.... מצד שני הוא צריך לשאול את תאילנדי בכל זאת הוא בחופשה ארוכה :-) תאילנדי חזר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|