פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   קפיץ לדייג הקרפיון |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קפיץ לדייג הקרפיון (נקרא 2284 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום חברים אני צריך ללמוד איך להכין קפיץ ביחד עם קרסים יש מישהו יכול להסביר איך מכינים  יש לי קפיצים ללא קרסים כאלה : 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום מוטי  אתה לוקח 50 ס"ס חוט 0.40 מחבר אליו סביבל, את הצד ללא הסביבל אתה מעביר מלמעלה למטה בקפיץ בצינור החלול, אחר"כ למטה אתה מחבר קרס מספר 5 , או HAIR RIG לקרפיונים. לטבעת התחתונה של הסביבל אתה מחבר 4 קרסים עם חוט ניילון שהקרסים לא יעברו את הקפיץ, שהם יהיו באמצע שלו פלוס מינוס, ממליץ להשתמש בארבע קרסים מספר 6. וזהו יש לך קפיץ מוכן  עכשיו אתה ממלא את הקפיץ בתערובת בצק, ו\או שאתה מכניס את הקרסים לתוך הקפיץ עם השפיץ (הקצה החד) כלפי חוץ, או שאתה משאיר אותם מחוץ לקפיץ ושם גם עליהם את הבצק\ משחיל תירס (2-3 גרגירים). בקרס התחתונה אם בחרת לא ללכת על HAIR RIG אז אתה יכול גם שם לשים תירס\בצק. בהצלחה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מוטי פעם גם אני הייתי מכין אותם לבד היום אני קונה אותם לבד
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי פעם גם אני הייתי מכין אותם לבד היום אני קונה אותם לבד
יש לי הרבה קפיצים לא מוכנים אז אין לי צורך לקנות 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
שלום מוטי  אתה לוקח 50 ס"ס חוט 0.40 מחבר אליו סביבל, את הצד ללא הסביבל אתה מעביר מלמעלה למטה בקפיץ בצינור החלול, אחר"כ למטה אתה מחבר קרס מספר 5 , או HAIR RIG לקרפיונים. לטבעת התחתונה של הסביבל אתה מחבר 4 קרסים עם חוט ניילון שהקרסים לא יעברו את הקפיץ, שהם יהיו באמצע שלו פלוס מינוס, ממליץ להשתמש בארבע קרסים מספר 6. וזהו יש לך קפיץ מוכן  עכשיו אתה ממלא את הקפיץ בתערובת בצק, ו\או שאתה מכניס את הקרסים לתוך הקפיץ עם השפיץ (הקצה החד) כלפי חוץ, או שאתה משאיר אותם מחוץ לקפיץ ושם גם עליהם את הבצק\ משחיל תירס (2-3 גרגירים). בקרס התחתונה אם בחרת לא ללכת על HAIR RIG אז אתה יכול גם שם לשים תירס\בצק. בהצלחה  מישה תודה אחי  יש מצב לתמונה של קפיץ מוכן 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
 |
|
|
שלום מוטי  אתה לוקח 50 ס"ס חוט 0.40 מחבר אליו סביבל, את הצד ללא הסביבל אתה מעביר מלמעלה למטה בקפיץ בצינור החלול, אחר"כ למטה אתה מחבר קרס מספר 5 , או HAIR RIG לקרפיונים. לטבעת התחתונה של הסביבל אתה מחבר 4 קרסים עם חוט ניילון שהקרסים לא יעברו את הקפיץ, שהם יהיו באמצע שלו פלוס מינוס, ממליץ להשתמש בארבע קרסים מספר 6. וזהו יש לך קפיץ מוכן  עכשיו אתה ממלא את הקפיץ בתערובת בצק, ו\או שאתה מכניס את הקרסים לתוך הקפיץ עם השפיץ (הקצה החד) כלפי חוץ, או שאתה משאיר אותם מחוץ לקפיץ ושם גם עליהם את הבצק\ משחיל תירס (2-3 גרגירים). בקרס התחתונה אם בחרת לא ללכת על HAIR RIG אז אתה יכול גם שם לשים תירס\בצק. בהצלחה  מישה תודה אחי  יש מצב לתמונה של קפיץ מוכן  אם זה כך אז את החוטים עם הכרסים אתה לא מעביר דרך הצינור החלול אל עושה חור קטן בארבע מקומות בחלוקה יחסית שווה 0,90,180,270 מעלות ומשחיל את החוטים מבחוץ פנימה לתוך הצינור ומוציא דרך הקצה העליון של הצינורית מה שזה נותן זה גורם לכרסים לעלות למעלה ולא ליגרום לסיבוך אחד בשני את החוט החמישים אתה מעביר דרך הצינורית ויורד למטה דרך הקפיץ אני יחפש או ישרטט משהוא להמחשה בהצלחה בינתיים 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
עזוב אותך וקנה כמה קפיצים מוכנים עם קרסים ומשקולות 20-30 גרם לתוספת משקל לזריקה , את הבצק אתה מעמיס לגודל של כדור טניס מהודק היטב ואז משליך אותו למים . עם הקפיצים המוכנים תכין ריג בודד עם קרס אחת בלבד ותירס ייעודי לקרפיון או תירס מסיליקון - בחנות תבקש שיראו לך את הריג התירס בא מהצד של הקרס ולא מולבש עליה כמו בחוף .כמובן שיש ריג מוכן ,על הקפיץ תמלא בבצק רך יותר מהקפיץ עם הקרסים שיתן פידור ליד הנפילה . אל תשכח לפדר (יש אחלה תערובות מוכנות , תגבה אותן בביצים ,סירופ פטל, קמח וסולת) והכי חשוב לזרוק כמה שיותר עמוק בקיץ יש מלא שפמנונים 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מוטי הינה סכמה של הקפיץ שים לב שאורך החוטים עם הכרסים מישתנה ולא לפי הסכמה הסירטוט הינו להמחשה בילבד ת.ל.ח  
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי הינה סכמה של הקפיץ שים לב שאורך החוטים עם הכרסים מישתנה ולא לפי הסכמה הסירטוט הינו להמחשה בילבד ת.ל.ח   כן גם זאת אפשרות, אבל טיפה יותר מסובכת.. מוטי הנה תמונה של קפיץ מוכן, מומלץ להשתמש בחוטים של הקרסים בחוט בד 20LB אגב. http://img818.imageshack.us/img818/2188/131064387455.jpg
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יריב אחי איזה ציור סוף הדרך  מישה תודה אחי על התמונה  גם אני חשבתי לקשור עם חוט בד משקולת איפה צריך להיות ?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני מעדיף להוסיף מתחת תלאי של כ15 ס"מ עם hair-rig ואיזה בויל סקסי של תות או טיגר נטס או 3-4 פלח תירס 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מעדיף להוסיף מתחת תלאי של כ15 ס"מ עם hair-rig ואיזה בויל סקסי של תות או טיגר נטס או 3-4 פלח תירס  זה מה שכתבתי אחי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אישית אני מעדיף שהקפיץ ישמש כפידר בלבד... את החוט הראשי תעביר דרך הצינורית,קושר סוויבל,הייר ריג עם טייגר נטס/בויילי /תירס באורך 15 ס"מ וזהו... גם מדלל תפיסות מיותרות של קטנים,גם יותר ספורטיבי וגם התפיסה יותר איכותית כשהיא מגיעה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|