פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   אפרופו טיפ זקוק ודחוף |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אפרופו טיפ זקוק ודחוף (נקרא 4193 פעמים) |
הדפסה |
|
|
בראל כוונה טובה אבל אותי סובל או לא ....................... לא תמצא אותי בטורקיה .  יצחק , אתה לא צריך למצוא אף אחד  אחמט כבר ימצא אותך  גם לא הייתי מציע לך בתורכיה לשכב על הבטן  אבי , תודה על העצה  למרות חוסר הנעימות בחשיפת נסיונך 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2011, 20:34:36 PM על ידי בראל
|
|
-------------------------------
. !
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בראל כוונה טובה אבל אותי סובל או לא ....................... לא תמצא אותי בטורקיה .  יצחק , אתה לא צריך למצוא אף אחד  אחמט כבר ימצא אותך  גם לא הייתי מציע לך בתורכיה לשכב על הבטן  אבי , תודה על העצה  למרות חוסר הנעימות מנסיונך  לא הייתי אומר ניסיון אולי חוסר צומת לב  נו טוב לפעמים צריך לא להגיב, ולא לתת עצות  אבל מצד שני  חבל לי על יצחק עם מי אני 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2011, 20:56:34 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
|
בראל כוונה טובה אבל אותי סובל או לא ....................... לא תמצא אותי בטורקיה .  יצחק , אתה לא צריך למצוא אף אחד  אחמט כבר ימצא אותך  גם לא הייתי מציע לך בתורכיה לשכב על הבטן  אבי , תודה על העצה  למרות חוסר הנעימות מנסיונך  לא הייתי אומר ניסיון אולי חוסר צומת לב  נו טוב לפעמים צריך לא להגיב, ולא לתת עצות  אבל מצד שני  חבל לי על יצחק עם מי אני  אבי , רק שלא תישבר לי ותרים ידיים  גם אני אשמח  איתך כל מתי שרק תרצה 
|
. !
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
בראל כוונה טובה אבל אותי סובל או לא ....................... לא תמצא אותי בטורקיה .  יצחק , אתה לא צריך למצוא אף אחד  אחמט כבר ימצא אותך  גם לא הייתי מציע לך בתורכיה לשכב על הבטן  אבי , תודה על העצה  למרות חוסר הנעימות מנסיונך  לא הייתי אומר ניסיון אולי חוסר צומת לב  נו טוב לפעמים צריך לא להגיב, ולא לתת עצות  אבל מצד שני  חבל לי על יצחק עם מי אני  אבי , רק שלא תישבר לי ותרים ידיים  גם אני אשמח  איתך כל מתי שרק תרצה  בראל (כבר אמרתי לך שם מדהים  ) גם אני אשמח  בשביל מה יש חברים 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2011, 23:15:20 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
בראל כוונה טובה אבל אותי סובל או לא ....................... לא תמצא אותי בטורקיה .  יצחק , אתה לא צריך למצוא אף אחד  אחמט כבר ימצא אותך  גם לא הייתי מציע לך בתורכיה לשכב על הבטן  אבי , תודה על העצה  למרות חוסר הנעימות מנסיונך  לא הייתי אומר ניסיון אולי חוסר צומת לב  נו טוב לפעמים צריך לא להגיב, ולא לתת עצות  אבל מצד שני  חבל לי על יצחק עם מי אני  אבי , רק שלא תישבר לי ותרים ידיים  גם אני אשמח  איתך כל מתי שרק תרצה  בראל (כבר אמרתי לך שם מדהים  ) גם אני אשמח  בשביל מה יש חברים  רק תעשו את זה בשקט בשקט אני 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
בראל כוונה טובה אבל אותי סובל או לא ....................... לא תמצא אותי בטורקיה .  יצחק , אתה לא צריך למצוא אף אחד  אחמט כבר ימצא אותך  גם לא הייתי מציע לך בתורכיה לשכב על הבטן  אבי , תודה על העצה  למרות חוסר הנעימות מנסיונך  לא הייתי אומר ניסיון אולי חוסר צומת לב  נו טוב לפעמים צריך לא להגיב, ולא לתת עצות  אבל מצד שני  חבל לי על יצחק עם מי אני  אבי , רק שלא תישבר לי ותרים ידיים  גם אני אשמח  איתך כל מתי שרק תרצה  בראל (כבר אמרתי לך שם מדהים  ) גם אני אשמח  בשביל מה יש חברים  רק תעשו את זה בשקט בשקט אני  ואני חשבתי שאנחנו חברים 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|