בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  איך התגעגעתי אליכם ביניות!!
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: איך התגעגעתי אליכם ביניות!!  (נקרא 3843 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

איך התגעגעתי אליכם ביניות!!
« ב- : יולי 01, 2012, 06:43:32 AM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
1/1/2011ירדן - דרום לכנרת מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
05:20ספינר - ספינר של DAMבינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי)9 אין לי שמץ

הדו"ח:
שלום לכולם!...וחודש טוב!

בואנה כמה זמן לא העליתי דוח אה??.....ממש לא בסדר מצידי, אבל מה לעשות נגמרה עונת הקרפיונים והשנה לקח זמן עד שהבניות התעוררו ונוצרה תקופת המתנה כזו ללא דוחות ובנוסף לימודים ועומס עבודה יצרו לי שלושה חודשים ללא הרבה יציאות  

אבל לא נורא הנה העומס השתחרר הלחץ ירד והבניות הגיעו לבקר אותי והשמחה גדולה.

אז נתחיל??.....קובע יציאה עם מספר חברים שהרבה זמן לא יצאנו יחד השקמה מתי? 03:30 (צריך לחפש נקודה כי שבת עמוס).....אני מחליט שאני עושה לילה לבן   מגיע הזמן ואני כבר מוכן דופק מקלחת קצרה מעיר את החבר שבא איתי מעמיסים את הטרקטורון כמה שאפשר עם הציוד ההכרחי ואת השאר יביאו החברים שיצטרפו אלינו ב 05:00.

יציאה ב 04:00 מגיעים לגשר אריק מתחילים בבדיקות וכל נקודה טובה ומוכרת כנראה שמוכרת ליותר מידי אנשים ואנחנו נשארנו בלי מקום  דופק את הראש דופק את הראש
מחפשים ומחפשים עם הטרקטורון כל מקום עמוס באנשים המזל שעם אדון טרקטורון אפשר להגיע למקומות שאף אחד עם רכב פרטי לא מגיע, אז מצאנו לנו איזה נקודה חמודה מאוד עם זרם חלש ונראה שיש עומק וכמובן ירדן רחב מחליטים לקחת סיכון ולנסות את הנקודה (תמיד טוב לבדוק מקומות חדשים)

פורקים ציוד מרכיבים חכות פיתיונות קצת ככה אולי יבוא איזה קרפיון.
מרכיבים ציוד אולטרה ויאללה לעבודה אני מתחיל עם דמוי של SPRO פלאפל צבע לבן עם נצנצים, 5-10 זריקות לכל עבר ואין כלום, מה ששיגע אותנו זה שהיו כל כך הרבה קפיצות ומערבולות במים שזה היה נראה כאילו יורד גשם זה היה מטורף, אבל אין עניין אצל הבניות היקרות שלנו  וואלה לא יודע.

מחליף דמוי עובר לספינר של DAM ובדיוק מקבלים טלפון מחבר שהיגע אז דור החבר שהיה איתי נוסע עם הטרקטורון להראות לי לאן ללכת, בינתיים אני נשאר שם נהנה מהשקט האוויר הנעים שבעוד שעה וחצי יהפוך לסאונה וחום אימים....זריקה ראשונה עם הספינר נוחת במים בול איפה שאני אוהב (קרוב לכמה עצים שנפלו במים) גלגול אחד ובוםםםםםם עבודה של חצי דקה של ריצות ואנדרנלין ויוצאת לי בנית יפה שלדעתי בערך קילו אולי יותר.
מבסוט מכניס אותה לסל וממשיך עוד כמה זריקות והחברים מגיעים שלום שלום הפסקת סיגריה  
ויאללה גם הם מרכיבים ציוד ומתחילים עבודה בזמן הזה אני הוצאתי עוד אחד נחמדה 800 גרם בערך.
והם כלום  מתפקע מתפקע

לסיכום היה תענוג גם חופש בשבת וכייף גדול לצאת לדייג עם החברים מה שלא עשינו המון זמן וכמובן הבניות שהגיעו לברך אותי, כמובן כל הבניות שוחררו לחופשי, וזהו חברים עד ליציאה הבאה  

תמונות לא שכחתי :

בקיצור לאורך כל הדייג יצאו 9 בניות חלקם יפות חלקם קטנות וכולם יצאו אצלי אין לי מושג מה קרה לחברים אבל לא תפסו כלום  וואלה לא יודע וואלה לא יודע
בשעה 10 חבר אחד התקפל וכבר החום בשיא אני מחליט לנוח בצל על הכיסא, שאר החברים דגים ונהנים במים ככה מידי פעם אני קם מחליף דמוי ומנסה קצת דברים שונים ומשונים שלא הולכים ואין הענות מצד הדגים.
שעה 14:00 מתקפלים לחאן יהודיה אוכלים לנו כריך רוסטביף ויאללה הביתה מקלחת ולישון מ 15:30 עד היום בשעה 06:00  מוציא לשון מוציא לשון

בשביל מי שרוצה לדעת על מה כולם נתפסו אז הרוב על ספינר צבע כסף וכמה על ניקלים של 7 גרם בעיקר צבע זהב.
ניסיתי דמויים שונים אבל ללא הצלחה.
עריכה אחרונה: יולי 02, 2012, 14:40:59 PM על ידי ithamar21
 IP: [ מחובר ]
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד זמין 053-6064261

בעניין: איך התגעגעתי אליכם ביניות!!
« הגיב #1 ב- : יולי 01, 2012, 07:13:07 AM »
אחלה דוח ומופרט ביו גם אני התגעגעתי לביניות קצת אולי זה הזמן בדיוק לקפוץ לירדן לביקור אצל הביניות.
ולמה רק עם הטרקטורון ניתן , אני הצלחתי לפעמים להכניס את הסיריון שלי למקומות שגיפים לא מצליחים להידחס כי הם פוחדים על האוטו  בירה בירה
-------------------------------
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

« הגיב #2 ב- : יולי 01, 2012, 07:31:44 AM »
נו מה ברור הולך ולא מזמין ...
אז הנה תראה אותי ביום חמישי בבוקר אני בא לנקודה ההיא שהיינו ביחד מי שרוצה יצור קשר ויבוא
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : יולי 01, 2012, 07:43:27 AM »
נו מה ברור הולך ולא מזמין ...
אז הנה תראה אותי ביום חמישי בבוקר אני בא לנקודה ההיא שהיינו ביחד מי שרוצה יצור קשר ויבוא

סהר חמישי עבודה אם שבת יש לך אפשרות אז ניפגש  אתה בסדר
סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

« הגיב #4 ב- : יולי 01, 2012, 08:08:25 AM »
מתי תכתוב נכון את השם שלי ?
יום שבת זאת הבר מצווה של גיא פ   אז אני לא מוותר
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #5 ב- : יולי 01, 2012, 08:34:28 AM »
אם כבר הצטלמת, למה לא לחייך ? 

כיף לפתוח סוף כול סוף את העונה ואת ימי שבת כבר הבנו שעדיף להשאיר למטיילים והאורחים...

אם אתה בקטע של לשחרר (ואני יודע שאתה כן ) , אני מציע שבפעם הבא תצלם את הביניות מיד לאחר התפיסה ותשחרר אותן כמה שיותר מהר כי הזמן בסל מתכת הזה ממש לא עושה להן טוב 
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
ינון לשם

תן לו לקחת חוט....
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : יולי 01, 2012, 08:54:28 AM »
שלום לכולם!...וחודש טוב!

בואנה כמה זמן לא העליתי דוח אה??.....ממש לא בסדר מצידי, אבל מה לעשות נגמרה עונת הקרפיונים והשנה לקח זמן עד שהבניות התעוררו ונוצרה תקופת המתנה כזו ללא דוחות ובנוסף לימודים ועומס עבודה יצרו לי שלושה חודשים ללא הרבה יציאות  

אבל לא נורא הנה העומס השתחרר הלחץ ירד והבניות הגיעו לבקר אותי והשמחה גדולה.

אז נתחיל??.....קובע יציאה עם מספר חברים שהרבה זמן לא יצאנו יחד השקמה מתי? 03:30 (צריך לחפש נקודה כי שבת עמוס).....אני מחליט שאני עושה לילה לבן   מגיע הזמן ואני כבר מוכן דופק מקלחת קצרה מעיר את החבר שבא איתי מעמיסים את הטרקטורון כמה שאפשר עם הציוד ההכרחי ואת השאר יביאו החברים שיצטרפו אלינו ב 05:00.

יציאה ב 04:00 מגיעים לגשר אריק מתחילים בבדיקות וכל נקודה טובה ומוכרת כנראה שמוכרת ליותר מידי אנשים ואנחנו נשארנו בלי מקום  דופק את הראש דופק את הראש
מחפשים ומחפשים עם הטרקטורון כל מקום עמוס באנשים המזל שעם אדון טרקטורון אפשר להגיע למקומות שאף אחד עם רכב פרטי לא מגיע, אז מצאנו לנו איזה נקודה חמודה מאוד עם זרם חלש ונראה שיש עומק וכמובן ירדן רחב מחליטים לקחת סיכון ולנסות את הנקודה (תמיד טוב לבדוק מקומות חדשים)

פורקים ציוד מרכיבים חכות פיתיונות קצת ככה אולי יבוא איזה קרפיון.
מרכיבים ציוד אולטרה ויאללה לעבודה אני מתחיל עם דמוי של SPRO פלאפל צבע לבן עם נצנצים, 5-10 זריקות לכל עבר ואין כלום, מה ששיגע אותנו זה שהיו כל כך הרבה קפיצות ומערבולות במים שזה היה נראה כאילו יורד גשם זה היה מטורף, אבל אין עניין אצל הבניות היקרות שלנו  וואלה לא יודע.

מחליף דמוי עובר לספינר של DAM ובדיוק מקבלים טלפון מחבר שהיגע אז דור החבר שהיה איתי נוסע עם הטרקטורון להראות לי לאן ללכת, בינתיים אני נשאר שם נהנה מהשקט האוויר הנעים שבעוד שעה וחצי יהפוך לסאונה וחום אימים....זריקה ראשונה עם הספינר נוחת במים בול איפה שאני אוהב (קרוב לכמה עצים שנפלו במים) גלגול אחד ובוםםםםםם עבודה של חצי דקה של ריצות ואנדרנלין ויוצאת לי בנית יפה שלדעתי בערך קילו אולי יותר.
מבסוט מכניס אותה לסל וממשיך עוד כמה זריקות והחברים מגיעים שלום שלום הפסקת סיגריה  
ויאללה גם הם מרכיבים ציוד ומתחילים עבודה בזמן הזה אני הוצאתי עוד אחד נחמדה 800 גרם בערך.
והם כלום  מתפקע מתפקע

לסיכום היה תענוג גם חופש בשבת וכייף גדול לצאת לדייג עם החברים מה שלא עשינו המון זמן וכמובן הבניות שהגיעו לברך אותי, כמובן כל הבניות שוחררו לחופשי, וזהו חברים עד ליציאה הבאה  

תמונות לא שכחתי :

בקיצור לאורך כל הדייג יצאו 9 בניות חלקם יפות חלקם קטנות וכולם יצאו אצלי אין לי מושג מה קרה לחברים אבל לא תפסו כלום  וואלה לא יודע וואלה לא יודע
בשעה 10 חבר אחד התקפל וכבר החום בשיא אני מחליט לנוח בצל על הכיסא, שאר החברים דגים ונהנים במים ככה מידי פעם אני קם מחליף דמוי ומנסה קצת דברים שונים ומשונים שלא הולכים ואין הענות מצד הדגים.
שעה 14:00 מתקפלים לחאן יהודיה אוכלים לנו כריך רוסטביף ויאללה הביתה מקלחת ולישון מ 15:30 עד היום בשעה 06:00  מוציא לשון מוציא לשון

בשביל מי שרוצה לדעת על מה כולם נתפסו אז הרוב על ספינר צבע כסף וכמה על ניקלים של 7 גרם בעיקר צבע זהב.
ניסיתי דמויים שונים אבל ללא הצלחה.

יפה מאוד אחי דוח לתפארת . הגזעי בירה שמש זורחת
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים
אין שומר את השער, אין סימן משמיים.
אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות
אנשים שחיים רק תככים ומזימות.
יש ששואלים שאלות ואין תשובות
יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : יולי 01, 2012, 09:48:25 AM »
מתי תכתוב נכון את השם שלי ?
יום שבת זאת הבר מצווה של גיא פ   אז אני לא מוותר

יש לי חבר שקוראים לו סהר אז אני רגיל, בסדר מעכשיו סער1!!

גיא בפעם הבאה אני ישחרר....ומה לעשות ששבת זה היום היחיד בשבוע שהוא פנוי?....ויש אחלה מקומות שבהם אין מטיילים  וואלה לא יודע

כשאתה הולך צור קשר!
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : יולי 01, 2012, 09:54:06 AM »
כל הכבוד אחי אחלה דו"ח ביניות יפות  אתה בסדר אתה בסדר
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : יולי 01, 2012, 11:41:34 AM »
ואיך התגעגענו לדוחות שלך איתמר... שמש זורחת

התענגתי על החוויות,
לקרוא את הדו"ח שלך ולראות שיציאה לדיג היא בילוי נהדר-
במיוחד אם היציאה משולבת עם בילויים וחוויות מסביב...
עשית לי חשק לרוסט-ביף... קריצה

מענין שאצלך זה הפוך מאצל גאיצוק-
אצלו דמויים ואצלך ספינרים וניקלים...
לך תבין את הראש של הביניות... וואלה לא יודע
מסקנה: לנסות הכל ולא להתעצל להחליף- לעיתים סוג הדמוי קובע...
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : יולי 01, 2012, 11:59:57 AM »
הביניות נכנסו להילוך גבוה  הגזעי הגזעי הגזעי

יופי של דו"ח  האתר מספר 1
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : יולי 01, 2012, 12:54:00 PM »
כן הם בדיוק עכשיו בהילוך גבוהה מאוד אפילו הילוך ספורט הפעילות שלהם בעיקר במים זה משהו שלא ראיתי שנים!!
ממש כאילו יורד גשם  מתבייש
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : יולי 01, 2012, 14:12:07 PM »
איזה דוח איתמר תענוד ממש נהנתי לקרוא כל הכבוד על הדגים ועל החוויה
שני יצחקי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : יולי 01, 2012, 14:43:22 PM »
פשש... איתמר אני רואה אתה מפציץ   התפוצצות
אחלה דו"ח וכמובן אחלה דגים 
ממש נהניתי לקרוא ממש הרגיש לי שאני שם
למרות שבחום הזה אין לי מושג איך נשארתם שם עד 2  חם
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : יולי 01, 2012, 17:48:51 PM »
כן הם בדיוק עכשיו בהילוך גבוהה מאוד אפילו הילוך ספורט הפעילות שלהם בעיקר במים זה משהו שלא ראיתי שנים!!
ממש כאילו יורד גשם  מתבייש

לפחות שם יש פעילות מוגברת  הגזעי

הלוואי עלינו בחוף.

התגעגענו לדוחות שלך, אוסף של חוויות וידע מקצועי.

איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!