תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
30/6/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:30 - 11: | ספינר - 3 גרם של מפס | אמנון מצוי (עדדי) | 5 | לא נשקלו |
9:00 - 11: | ספינר - 3 גרם של מפס | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 4 | לא נשקלו |
הדו"ח:
ערב טוב חברים

אחרי ערב לא כל כך מוצלח אתמול בעין גב עקב רוחות וגלים חזקים,
החלטנו לנסוע היום בזריחה שוב לעין גב, למרות שאני רציתי לנסוע לחוף דקל להפגש עם צור,
אבל ליאור היה בשלו

הכל מהכל אבל אין תקיפות, פה ושם יש דג על ספינר\ציקדה בערך יצא 2 מושטים לאדם.. יבש..
לידנו ישבו אבא ובנו עם שתי חכות בוס וריג פשוט 2 קרסים מס' 8 ובצק, הוציאו חתיכות יפות של מושטים

אנחנו החלטנו להתקפל בסביבות 9:00 לכיוון גשר אריק כי בעין גב נהיה ממש יבש וחם

מקפלים ציוד נכנסים לאוטו ונוסעים לכיוון גשר אריק, נסיעה קצרה של 15 דקות ואנחנו במקום.
אני ואיליה מחליטים להכנס למים וליאור ואבא שלו מחליטים לעמוד בנקודה של אבא שלו ליד הגשר,
אבא של ליאור מוציא בינית יפה של 400 גרם בערך על ציקדה והיא חוזרת למים!
אחר כך איליה גם מוציא בינית יפייפיה במשקל 500 גרם בערך, אותה איליה מחליט להביא לי במתנה..
(החלטתי לקחת אותה הביתה, כי תמיד הייתי משחרר ביניות ורציתי להראות למשפחה מה זה בינית וגם לבדוק עד כמה עצמות יש בה באמת!).. ממשיכים לדוג ואיליה תופס עוד בינית ממש קטנה על ספינר זהב של DAM.
אחר כך אני מזהה רתיחות בנקודה כלשהיא זורק לשם ובום! ריצה נחמדה ומביא אליי בינית בסביבות ה200 גרם,
שכמובן היא והבינית הקטנה של איליה חזרו למים

אני הולך ליבשה להחליף לניקל חדש לנסות אותו, ובינתיים אני שומע את אבא של ליאור וליאור צועקים כמו משוגעים בנקודה שלהם, מחליף מהר נכנס למים והם מספרים לי שהייתה ריצה מטורפת על ציקדה בצבע ירוק, ובגלל שאבא של ליאור לא יודע מה זה קלאץ' והוא סגור לגמרי אז הבינית השתחררה, לדעתו הבינית הייתה מעל 2 ק"ג.
אחר כך נהיה חם גם שם ואני הייתי צריך לחזור הביתה כי בערב חוגגים יום הולדת לסבא שלי שעכשיו רק סיימנו לחגוג, לא מבין איך אני מצליח לכתוב דו"ח בכלל אחרי כל הוודקה (סתם סתם

בקיצור היה יום מהנה במיוחד, יותר אקשן בגשר אריק מאשר בעין גב.. שבוע הבא אני נוסע עם דימה טושקאן ואנדריי פרלוב לקמפינג של חמישי-שישי-שבת, מקווים להוציא כמה קרפיונים

מוסיף תמונות יפות מהיום ואל תהרגו אותי על זה שלקחתי בינית הביתה, זה היה חד פעמי

אגב - אין הרבה תמונות כי בעין גב מפחיד להוציא את האייפון, הרבה סלעים וביניהם מים עמוקים..
כבר הלכו לי שם לפני שבועיים איזה 10 דמויים

מושט שליאור תפס בעין גב על דמוי:

ליאור משחרר מושט מהדמוי:

אני משחרר מושט קטן:

שלושת הביניות שלי ושל איליה (הבינונית אני תפסתי השאר איליה):

שבת שלום חברים