Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 30/6/2012 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | ניקל קטן - ACME - KASTMASTER+ציקדה סטרייק פרו | אמנון מצוי (עדדי) | 23 | |
הדו"ח:לפעמים שואלים אותי איך אני יכול כל שבוע לזנק באמצע הלילה ולעלות צפונה "רק" בשביל כמה שעות של דייג . אני לרוב עונה שיש שבועות שלא יודע איך הייתי מסיים אותן לולא הידיעה שיש נסיעה מבצעית שישי בלילה . השבת אינה הייתה שונה . מגיע ב5 לחוף , אחרי חצי שעה כשמתבהר ממש נכנס למים ומתחיל את הבוקר שלי . כל עוד העננות של הבוקר עטפה את האגם הדגים לא הפגינו נוכחות . כשהתבהרו השמים התחילו התקיפות , במשך שעה וחצי היה אקשן בילתי פוסק ואז כשהאוויר והמים הגיעו לחום הפחות נעים - האכילות דעכו ( בנוסף המים היו עכורים למדי הבוקר ) . ככה זה מרגיש לפני שהשמש עולה באמת  :  חלון האכילות היה קצר יחסית הבוקר . תקפו רק ברזל , קרוב לחוף וצמוד לקרקעית . רוב הדגים שוחררו להמשיך את המסורת .  שבוע טוב לכולם
|
|
עריכה אחרונה: יוני 30, 2012, 22:08:11 PM על ידי kohav
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד, אשמח לראות את הדמויים והציקדות שעבדתה איתם 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צריך להחליף לך את השם מ- כוכב הים ל-תותח האגם. אתה פשוט אלוף המתוקים.  דני - תחשוב על זה  ולגבי ההתמדה כל שבוע - זה בהחלט משהו מיוחד, כל הכבוד על כך. הספק מרשים לפרק הזמן הקצוב שהיה לך הפעם 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קילר....
ככה זה כשאוהבים מה שעושים...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
פחות שעות דיג משעות נסיעה...  רק על זה כבר מגיע לך צל"ש... תודה על תרומתך להמשך המסורת 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכולם על הפירגון  כל הכבוד, אשמח לראות את הדמויים והציקדות שעבדתה איתם  הדמוים והניקלים נחו בצד השבת , אפילו הקאסט מאסטר לא היה בשימוש . מכל הצבעים של הציקדות אלו הביאו הכי הרבה תקיפות . 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
או שמא "כוכב האגם"  קצר, קולע וממצה... +הבונוס הרגיל של תמונה יפיפיה שעושה חשק להיות שם עם או בלי דגים... 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
או שמא "כוכב האגם"  קצר, קולע וממצה... +הבונוס הרגיל של תמונה יפיפיה שעושה חשק להיות שם עם או בלי דגים...  תודה רפי . ככה תיקרא התחרות שאני מנסה לארגן  לגבי התמונה - על זאת אני מסתכל ורואה את החום באוויר  גם סוג של מזכרת חח
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
כול הכבוד על ההשקעה 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בהחלט כבוד על נסיעה ארוכה יותר מהדיג  דיג מרשים כרגיל, ושיחרורים --> 
|
|
|
|
|
כבוד על השיחרוים והדוח ועל הדגים תמשיך כך
|
|
|
|
nadav
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי לחצתי על הבנאר וזה מגיע לאתר רוסי : " http://www.radikal.ru/" שהוא מאוד מחמיא.......................... אבל לא לדגים. שהיה יום טב נדב
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
היי לחצתי על הבנאר וזה מגיע לאתר רוסי : " http://www.radikal.ru/" שהוא מאוד מחמיא.......................... אבל לא לדגים. שהיה יום טב נדב האתר הזה משמש לפיתוח והגדלת תמונות
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|