andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/6/2012 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:30 | ניקל קטן - קאסט מסטר | אמנון מצוי (עדדי) | 50 | 6-7 |
הדו"ח:אחרי ששבוע אח שלי משגע אותי שהוא רוצה להצטרף לדוג בכנרת מתארגנים היו לכנרת אני אחי הקטן ועידן. יוצאים קצת באיחור ממה שרצינו לא נורא שעה מוקדם יותר שעה מאוחר יותר עדיין יש מושטים בשפע הגעה לכינרת לנקודה לקראת 6:15 מיד עם הכניסה למיים המושטים הגדולים תוקפים את הניקל גם ממש מתחת לרגליים התקיפות נמשכו עד אשר החלטנו להתקפל לקראת שעה 14:30 בערך אומנם אחרי 11:00 התקיפות פחתו אבל עדיין הייתה נכוחות שלהם. יצאה כמות מכובדת של פלטות גדולות. הניקל שעבד צבעים מבריקים ניקל של 3.5 גרם. שיטת עבודה זריקה למרחק נותן לשקוע עד הקרקעית והפצות קטנות על הקרקע משגע את המושטים. סך הכול היה יום מהנה ביותר 
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אנדריי , עשית לך מנהג קבוע להגיע לכינרת כל שבוע  כל הכבוד, ואחלה תמונות לתחרות חוץ מהניקל (שעבד מצויין) , האם ניסית גם דברים אחרים כמו פליי ? ומה היתה התגובה ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי , עשית לך מנהג קבוע להגיע לכינרת כל שבוע  כל הכבוד, ואחלה תמונות לתחרות חוץ מהניקל (שעבד מצויין) , האם ניסית גם דברים אחרים כמו פליי ? ומה היתה התגובה ? איזה תחרות בדיוק אין לי מושג על מה מדובר?? אני לא ניסיתי שום דבר אחר היום היה יום שימשי  כל כך שישר שלפתי את הניקל שעובד במצוין בשמש לא שהפליי עובד פחות טוב בשמש פשוט ביום שימשי אני מעדיף להתחיל מניקל ,ורק ועם הניקל לא עובד לעבור לפליי שכמעט תמיד עובד(תכלס סתם העדפות שלי פרטיות). במידה והיה קצת מעונן היתי שולף את הפליי עם משקולת זריקה או סילוקנים קטנים עם ראש אדום, עידן כן ניסה ספינר גם אליו יצא פה וש מושט אבל לא בצורה כמו הניקל האא ועידן גם ניסה דמוי ארוך עם אני לא טועה כ 5 ס"מ עם ספינר (כמו כפית קטנה) בראש של הדמוי יצא עליו רק מושט אחד. 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 29, 2012, 17:50:52 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תענוג לראות את התמונות - נתתם עבודה תמשיכו להפציץ  *(אני חושב שעדי מתכוון לתחרות התמונות - יש באנר למעלה בצד ימין של המסך )
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
פשש... אנדרייי אני רואה אתה מפציף במתוקים  אחלה דו" נהניתי לקרוא אותו. עשית לי חשק 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מה עוד אפשר להוסיף יום מעולה מבחינת תפיסות מז"א ומה לא. לצערי היום לא בקרו אותנו הביניות ומה שבעיקר שיחק היה ניקל 3.5 גרם מאוחר יותר החלטתי לחזור למקורות (עוד לפני שאנדרי החליט להכניס אותי למחלת הקסטמסטר) וגם עליו היו מספר תפיסות ונעילות. לבסוף עבדתי עם דמוי מתכתי כשבראשו ספינר די גדול לכנרת ועליו נתפס מושט אחד וזהו  דני תתכונן , אנחנו באים לשדוד אותך  תמונות משוט בפוזהעוד קצתהמאסטרמי מתנדב לסחוב
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מבלים דגים ונהנים  איזה כיף במתוקים  באיזה מרחק תקפו העדדים ואיזה עומקים? לא הייתה בעיתה תפיסות בסלעים? יפה אנדרי..ותמשיך לפנק אותנו בעוד תפיסות כאלה ויותר בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
הרגתה את קובי חחח
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מבלים דגים ונהנים  איזה כיף במתוקים  באיזה מרחק תקפו העדדים ואיזה עומקים? לא הייתה בעיתה תפיסות בסלעים? יפה אנדרי..ותמשיך לפנק אותנו בעוד תפיסות כאלה ויותר בהצלחה בבאות בבוקר המושטים תקפו בכל המרחקים רחוק קרוב וגם מתחת לרגליים לקראת הצהריים התקיפות הרחיקו יותר ויותר ותקפו ממש רחוק בשיא הזריקה בהקפצה הראשונה או השנייה של הניקל. בסלעים הייתה בעיית תפיסה רצינית הוקרבו כמה ניקלים יפים לכינרת , עד אשר עידן הפך להיות סירת חילוץ אנושית ושחה לחלץ אותם  ( גם אני שחיתי פעם אחת לחלץ אבל לא בדיוק קל לשחות בנעליים סגורות מכנס ארוך וחולצה כך פעם אחת הספיקה לי).
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה יופי של חווית דייג אני רואה שיצאו לך לא מעת חתיכות יפות כל הכבוד
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אנרי אתה מחליף בניקלים את הקרסים לבודדות במקום המשולשות?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנרי אתה מחליף בניקלים את הקרסים לבודדות במקום המשולשות?
לא עובד עם משולשות רגילות.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|