פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   קניתי שתי בובות לכינרת ולירדן, מה אתם אומרים . |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קניתי שתי בובות לכינרת ולירדן, מה אתם אומרים . (נקרא 4323 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני משתמש בציקדה כזאת לביניות גם בירדן וגם בכינרת אין בעייה עם הגודל לפי דעתי 9 גרם זה סבבה. דרך אגב המקל שלי הוא גם 1-8 ואני זורק איתו גם ניקלים של 10 גרם אלף כי אני בטוח שהיצרן הכניס מקדם בטיחות לנתונים שהוא מפרסם וגם כי עם זורקים בטכניק נכונה לא אמור להיגרם נזק.
תודה רבה אנדריי, איזה משקל ציקדה אתה משתמש. יש למישהו חוות דעת על הדמוי אני חייב להודות שאני קצת מופתע לראות את הדמויים האלו ולא משהו אחר ...  אם אתה הולך להחליף את הדמוי (ולדעתי תחליף אותו...), קח איתך גם את הציקדה להחלפה באחת יותר קטנה אם ניתן ובצבע בהיר או אחיד. לגבי הדמויים,הרחבתי מספיק... כן אני ילך להחליף בשבת או מחר אפילו, בדמוי להחליף בכלל דמוי או רק צבע, ובציקדה להחליף את הדגם או רק משקל וצבע, תודה זה היה יציאה ספונטנית ולא חשבתי יותר מידי מה לקנות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה ענינים אביב לגבי הציקדה הדגם מצוין ועושה עבודה טובה היתי מחליף אותה לטיפה יותר קטנה ולגבי הצבע היתי לוקח זהב, או כסף, או לבן
לגבי הבובה איתי מחליף לאחת מהבובות הבאות כולם של סטרייק פרו 1. eg 073 2. eg 074 3. eg 075 אצלי עבדים הצבעים הבאים לבן , ירוק טייגר , כסוף גב חום עם פספוס כחול על הצד דמויים מעולים שוחים מצוין
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה ענינים אביב לגבי הציקדה הדגם מצוין ועושה עבודה טובה היתי מחליף אותה לטיפה יותר קטנה ולגבי הצבע היתי לוקח זהב, או כסף, או לבן
לגבי הבובה איתי מחליף לאחת מהבובות הבאות כולם של סטרייק פרו 1. eg 073 2. eg 074 3. eg 075 אצלי עבדים הצבעים הבאים לבן , ירוק טייגר , כסוף גב חום עם פספוס כחול על הצד דמויים מעולים שוחים מצוין
לגבי הציקדה כמו שכתב צור  לגבי הדמוי, הדגמים שרשם צור מצויינים אבל אם אתה מייעד אותו לעבודה בירדן, אני מציע שתבחר בדגמים הצפים F ולא בניטראליים SP . אצלי הצבעים שעבדו הכי טוב היו זהב/גב שחור, לבן/ראש אדום/ C-19 ו-IM01 לסדרה EG-074 שקיבלה את כינוי החיבה MIDGE.
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
גיאצ׳וק, יש מצב לתמונה של הדמוי כדי שאני ידע בערך את הצורה שלו
חברים, תודה רבה לכוללם עזרתם מאוד
|
|
עריכה אחרונה: יוני 27, 2012, 12:39:57 PM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
|
איפה קנית את הדימויים ? 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אוסאמה בעכו
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סבבה תודה איתמר אני הולך בשישי להחליף את הדברים
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
מה אתם אומרים?  ? נ.ב עכשיו שמתי לב שהציקדה היא 9.1 גרם והמשקלי זריקה שלי זה 2-8 , לדעתכם אני יכול לזרוק בעדינות?? תודה מרש, אביב תתחדש אביב בדיוק כזו ציקדה קניתי אתמול במשקל 3 גרם אפשר גם לזרוק של 30 גרם זה לא העניין לטווח הארוך זה פוגע במקל מה לא מובן בזה? לגבי השאלה לא נראה לי כי איך שתקשור את הבובה ההחכה יכול להישבר אני אישית בחכות שלי קונה דמוים או משקולת עד 5 גרם בז'יר'זור ובפיתיונות עד חמישים גרם אני שמור מחרק כלומר אני לא יקנה דמוי של 38 גרם שהמשקל המקסימלי של הוא 40 גרם מבין אחרי כמה זריקות בטוח החכה תישבר אני דווקא זרקתי עם חכת אולטרה לייט משקלי זריקה 1-5, דמויים של 15 גרם ולא קרה לה כלום, הכל עניין של מיומנות .. אם אתה יודע לזרוק אתה לא תשבור את החכה.
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
תיקנה ציקדה של 4.5 גרם או של 7 זה היא תקיפות מפחידות